Tanıştığım kadının amacı neydi burada kim haklı ?

-
-
Yaşlar kaç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 25 kadın 26
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kadinlarin bu triplerde efsane yas farki 1 kendimden kucuk diye bahane sallamis goren gormeyende yas farki 10-15 sanacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye çekiyosun triplerini çıkar gitsin takipten ya tc kezoları çekilir dert değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek bir yere kadar hoşuna giden bir şey vardı. Madem öyle engel atabilir veya sohbet bile etmez sonuçta yaşımı ilk başlar biliyordu.
bu ne
-
İki cins arasında geçen sohbet
Kendisi çıkarttı
belki de tipini beğenmiştir, konuşmanı vs
-
Tipimi ve boyumu beğendi. Sadece istediği gibi davranmadım.
Sadece yas farki lafina kil oldum ben gerisine bakmadim,
kiz aslinda sunu diye, yasi kucuk insanlarin ergensi ve cocuksu tavirlarindan hoslanmiyorum. Ciddi, akilli ve ne istedigini bilen insanlarla konusmak istiyorum diyor. Mevzu da kendisinden buyuk olgun birinin olmasi(40 yasinda birini kastetmiyor)
Ve sende bu durumu anlayisla karsilayip peki demek yerine kavga cikarttigin icin kiz bir kez daha hakli oldugunu anlamis oldu. Sen ona, yasin bir sayi oldugunu istersen birkac gun konusup buna o zaman karar verilecegini soyleseydin daha olumlu ilerleyebilirdi. Veya hic ilerlemezdi. Bunlar saygi duyulacak seyler
-
Peki siz olsanız suçluluk hisseder miydiniz
Hepsi kilif yalan dolan muhtemelen begenmemistir
Peki demem gerekiyorsa savunma yapmamam anlamına mı geliyor. Kızın isteklerine göre sohbet edip yalandan da olsa ''ben sana göre erkeğim'' detirmek mi oluyor. Ben buyum başkalarını dışarıda arayabilir. Eyt li olmasında
O hâlde bunlar farklı varlıklar. Biz mi şanssızız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 5 Mart 2025; 19:36:51 >
bu savunma yapilacak bir sey degil, hayatina birisini alacak ve ona gore birisinin olmasi gerekiyor. Yani bende sarisin kizlardan hoslandigimi varsay, simdi esmer bir kiz cikip zorla gel beni sev diye kavga mi etmeli? Kendini mi savunmali? Birisi birisine kendini zorla sevdirmemeli zaten. Sen yasla alakasi olmayan bir olgunlugun varsa, bunu soyleyebilirdin. Orada onu kastettim.
-
Öncesinde benimle olan sohbeti hoşuna gidiyordu. Mola olduğu zaman benimle konuşuyordu ne oldu da bu duruma gelindi. Birbirimizi takip eden kişilerdik. Benim profilimi ve bende onun profilini gören kişilerdik. Bu bahane olacaksa art niyet vardır. Kişi samimi değildir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 5 Mart 2025; 19:40:37 >
kac gundur konusuyordunuz
En Beğenilen Yanıtlar

Ortada dönen muhabbet hayatımda gördüğüm en boş muhabbetlerden biri olabilir.
|
Niye çekiyosun triplerini çıkar gitsin takipten ya tc kezoları çekilir dert değil
|
Kadinlarin bu triplerde efsane yas farki 1 kendimden kucuk diye bahane sallamis goren gormeyende yas farki 10-15 sanacak
|
Benzer içerikler
- kolanın zararları
- doktora nasıl hitap edilir
- fazla kafein vücuttan nasıl atılır
- göze cam kırığı kaçması
- flantadin 30 mg kullanıcı yorumları
- 5g nedir zararları
- discord açıldı mı
- çay emojisi
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X