Şimdi Ara

TANK ATĞM.'LERE SORU???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 315. donem tank atgm. 'im. 3 aylık acemılıgımı ankara etimesgutta yaptım. Usta birligi olarak Edirne Suloglu 54.mekanize piyade tugayına teslim olucam 14unde.Burası hakkında bilgisi olan var mı? bilgilendirirseniz sevinirim. Bir diger sorumda. Bildigim kadarıyla biz tankcılar safari gomlek giydigimiz zamanda kafaya siyah bere takıoruz yannız uzerındekı kokart farklı oluyor sarı yaldızlı oluyor diye bılıyorum bunun tam seklını bılen veya tarıf edebılecek var mı ? sımdıden tesekkurler....

msn : sertactim@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CST -- 2 Temmuz 2007; 20:00:53 >

• ayrıca elinde M48A5T2 tankının resimleri olan varsa yollayabılırse sevınırım.
  • asteğmen misin? uzun dönem mi kısa dönem mi
  • safari gömleği kamuflaj olmasın
  • @rapartor da tankçı astek yaptı.
    Ona sor bence.
  •  TANK ATĞM.'LERE SORU???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doory

@rapartor da tankçı astek yaptı.
    Ona sor bence.

a rkadaşı bulamadım tam olarak nasıl yazılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsai -- 2 Temmuz 2007; 23:06:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: corsai

quote:

Ona sor bence.

Geldim...Buyur kardeş...

Bende tankçı asteğmen yaptım....8.mknz.pyd.tug. tekirdağ...

o verilen resimdeki çok çok eski bir m48...onları geliboluda atışlarda kullanıyorduk sabit olarak...benzinlidirler...çalışmaya başladımı arkasından geçilmez, adamın derisini soyar ve çok gürültülüdür...

bizim tugaydaki tankların hepsi m48a5t2 idi...

trakyadaki birliklerde leopard tanklarıda var...bizim kuradan sonra çekilen yerlere göre 1 ay kadarda gidiceğimiz yerdeki tanklar ile ilgili kurs verdiler...

bu arada safari gömleği filan unut...

kamuflaj ve tankçı tulumu bekliyor seni...tankçıların hiç karargahta falan görevlendirildiklerini görmedim...en azından benim zamanımda...

trakyadaki bütün birliklerde sürekli eğitim var...ben 2 sefer ankaraya simulatöre eğitim için asker götürmüştüm...ayrıca denetlemeside boldur...

TANK ATĞM.'LERE SORU???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 2 Temmuz 2007; 23:29:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

quote:

Orjinalden alıntı: corsai

quote:

Ona sor bence.

Geldim...Buyur kardeş...

Bende tankçı asteğmen yaptım....8.mknz.pyd.tug. tekirdağ...

o verilen resimdeki çok çok eski bir m48...onları geliboluda atışlarda kullanıyorduk sabit olarak...benzinlidirler...çalışmaya başladımı arkasından geçilmez, adamın derisini soyar ve çok gürültülüdür...

bizim tugaydaki tankların hepsi m48a5t2 idi...

trakyadaki birliklerde leopard tanklarıda var...bizim kuradan sonra çekilen yerlere göre 1 ay kadarda gidiceğimiz yerdeki tanklar ile ilgili kurs verdiler...

bu arada safari gömleği filan unut...

kamuflaj ve tankçı tulumu bekliyor seni...tankçıların hiç karargahta falan görevlendirildiklerini görmedim...en azından benim zamanımda...

trakyadaki bütün birliklerde sürekli eğitim var...ben 2 sefer ankaraya simulatöre eğitim için asker götürmüştüm...ayrıca denetlemeside boldur...

TANK ATĞM.'LERE SORU???

aynı yerde aynı görevi yapmışız. kaçıncı dönem?? beşiktepe deydin sanırım.

• @Rapator,, kusura bakma,, yukarıda 1 r fazla eklemişim nick ine..
  • astegmenim 3 aylık acemılıgı ankara etımesgutta bıtırdım 16sında edırne suloglu 54.mekanıze pıyade tugayına teslım olucam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhansx1

aynı yerde aynı görevi yapmışız. kaçıncı dönem?? beşiktepe deydin sanırım.

291. dönemdim ben...1.tnk. tbr. 3.tnk.bl. 3.tk komutanıydım...

son 2 ay dışında çoğunlukla aşağıdaydık biz, atışa falan çıkıyorduk...son zamanlarda hep beşiktepedeydik...inşaatlar falan bitmek üzereydi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.