quote:Orijinalden alıntı: wolf5870quote:Orijinalden alıntı: Atkiuv amumu için ne yapalım puhaha ulan öldüm ya Alıntıları Göster ya bi git.
quote:Orijinalden alıntı: Nymphetaminê ya bi git. tank beceremeyenler suçlarını benden mi çıkarmaya çalışıyorlar
quote:Orijinalden alıntı: Kurt Cobain. Bu taktikle 2500 elo'ya çıktım şahitlerim var. shyvana bot ile annie bot mu?
quote:Orijinalden alıntı: koyuntüyü quote:Orijinalden alıntı: Nymphetaminê ya bi git. tank beceremeyenler suçlarını benden mi çıkarmaya çalışıyorlar he he
quote:Orijinalden alıntı: koyuntüyü quote:Orijinalden alıntı: Kurt Cobain. Bu taktikle 2500 elo'ya çıktım şahitlerim var. shyvana bot ile annie bot mu? Botlarla oynarken elo mu yükseliyo olum ?
quote:Orijinalden alıntı: koyuntüyü quote:Orijinalden alıntı: Kurt Cobain. Bu taktikle 2500 elo'ya çıktım şahitlerim var. shyvana bot ile annie bot mu? dyrus bot ve ocelote bot.
quote:Orijinalden alıntı: NemanjaBjelicaquote:Orijinalden alıntı: koyuntüyü quote:Orijinalden alıntı: Kurt Cobain. Bu taktikle 2500 elo'ya çıktım şahitlerim var. shyvana bot ile annie bot mu? dyrus bot ve ocelote bot.Alıntıları Göster gj bro
quote:Orijinalden alıntı: b0Nigj bro Alıntıları Göster Pro player tips: koyuntüyü. How to get attention on a tf?
quote:Orijinalden alıntı: Entropi CanavarıPro player tips: koyuntüyü. How to get attention on a tf?Alıntıları Göster Hocam o dedigin sadece cho Gath için olabilir gerisinde işe yaramaz
quote:Orijinalden alıntı: Placeb0Buyuk seylere tiklamayi sevmiyorsak ?cho ne yapsın ultiyi 6 layınca ekranı kaplıyor mübarek
quote:Orijinalden alıntı: lollevel01cho ne yapsın ultiyi 6 layınca ekranı kaplıyor mübarekAlıntıları Göster Tanklar için öneri ; Dötün kalkıp 5vs1 gitme,sonuçlar epey kötü olabiliyor
quote:Orijinalden alıntı: anypeopl.. Tanklar için öneri ; Dötün kalkıp 5vs1 gitme,sonuçlar epey kötü olabiliyor
quote:Orijinalden alıntı: akabeyssquote:Orijinalden alıntı: anypeopl.. Tanklar için öneri ; Dötün kalkıp 5vs1 gitme,sonuçlar epey kötü olabiliyor Alıntıları Göster koyunsütüne >KOYUNsütü
quote:Orijinalden alıntı: Kurt Cobain. Bu taktikle 2500 elo'ya çıktım şahitlerim var. hocam senin asıl hesap Ety Puff'mu yoksa smurfmu ?