Şimdi Ara

Tanklı streteji oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tanklı bir strateji oyunu vardı. Tankla geziyorsun ve bir üst şeklinde piste geliyosun, ortasına gelince üssünü kuruyosun güç ve para ünitesi uçak,tank ve asker ünitelerini oluşturuyordun. Ben onu bitirmek üzereydim. fakat, gezegenleri alıyordun son gezegeni bi türlü geçememiştim(gezegen dediğinde sadece gezegende bir harita oynuyorsun) sonra bilgisayarım bozulmuştu win2000 de oynatamadım. Hatta F tuşları ile asker, bomba, tank, uçakları çıkartıyordun. Haritaları tek tek oynuyabiliyorsunda.
    F1 tuşu asker,
    F2 tuşu tank
    F3 tuşu uçak
    F4 tuşu bomba (bunu kesin hatırlıyorum)
    Diğerleride vardı klvyedeki tuşlarıda kullanıyordun.Mausla hareket ediyor ve ateş ediyordun. 1998-99 yıllarında oynadım.
    Hatta ortaya bir büyük bir, sabit, ateş eden birşey kuruyodun zaten o yok olunca üstün gücü bitiyordu. onuda kullanabiliyordun. genelde tankla savaşıyorsun. Her zaman ki gibi üstün önüne uçaksavar ve askerleri ve tankları öldürebildiğin yadımcı silahlar kurabiliyorsun.
    Win95/98m olabilir. Oyunu bi türlü hatırlayamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

• panzerli falan bi ismi mi vardi ne...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

panzerli falan bi ismi mi vardi ne...

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&source=hp&q=panzer+general&btnG=G%C3%B6rsellerde+Ara&gbv=2&aq=f&oq=

Bu mu?
  • yok değil arkadaşlar ismi tek kelime diye hatırlıyorum ayrıca üniteleri kesinlikle aynı üstte ve 4 ünite kurabiliyordun. Oyunu kazanabilmen için birkaç üstün olması gerekiyordu.
  • dune 2000 gibi bisey mi...

Tanklı streteji oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneker -- 28 Kasım 2009; 16:56:52 >
  • ya onada baktım isim sanki onu andırıyor ama o değil dediğim burda tankın içindesin tankı kullanıyorsun aslında fsp gibi biraz oluyor ama yinede para ve güçün olması gerekir. vede güç ünitenmi para ünitenmi bayağı yerin içinden petrol çıkartıyor.
  • bide üstte 4 üniten oluyor. Üstte petrol bitince o üniteyi satıp başka ünite kuruyosun.
  • tankı kullanırken yön tuşlarını kullanıyordun hem yön tuşlarını hem mause hemde klavyedeki f tşlarını ve harfleri kullanıyordun.
    Cd kapağı ise mordu. Lütfen yardım edin
  • battlefield mı?
  • "Uprising" arkadaşlar. Dün demosunu kurup oynadım. Farklı bir strateji oyunu. İlgilenen arkadaşlara çok çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.