İş yerimde Canon MX450 yazıcım var, bitmeyen kartuş monte sistemli aldığımdan beri kartuşları da dertleri de bitmiyor :) uzun zamandır renkli kartuşunu kullanmıyordum. Şimdi ise siyahı da kafayı yedi netten biraz araştırma yaptım Epson L550 var ama wifi özelliği yok Brodher MFC-J200 ideal görünüyor bunların dışında hepsi birarada yazıcı tarayıcı fax özellikli tanklı bi cihaz tavsiye edeceğiniz var mı? Haftada ortalama 100 çıktı alıyorum şimdiden teşekkürler
Epson L355 i tavsiye ederim. Kullanıyorum, memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: 42hakan42
Epson L355 i tavsiye ederim. Kullanıyorum, memnunum.
bana fax olması şart işyerine ayrı fax alamam eski cihazda kullanıyodum birde yazıcıyı koyduğum yer pc den uzak mümkünse kablosuz olucak tanklı olucak
nofxius
kullanıcısına yanıt
selamlar,
EPSON L550 COLOR TANK PRIN/SCA/COP/FAX ADF+ETH+LCD
wi-fi si yok fakat network üzerinden de işini görebilir. kullanımı uygun tanklı sistem. 300$+kdv civarlarında.
copystarC
kullanıcısına yanıt
sanırım Brother mfc-j200 alıcam fiyat olarakta 400 tl civarında wi-fi desteği var 100 tl civarında extra tank sistemien geçebiliyo tavsiye edermisiniz?
nofxius
kullanıcısına yanıt
bulabilirseniz epson wf3520 alın diğerleri bu cihazın yanında oyuncak gibi kalır. ister kolay dolan kartuş (çok yüksek adetli baskılar alınmayacaksa en güzeli) ister bitmeyen kartuş sistemiyle kullanabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: nofxius
İş yerimde Canon MX450 yazıcım var, bitmeyen kartuş monte sistemli aldığımdan beri kartuşları da dertleri de bitmiyor :) uzun zamandır renkli kartuşunu kullanmıyordum. Şimdi ise siyahı da kafayı yedi netten biraz araştırma yaptım Epson L550 var ama wifi özelliği yok Brodher MFC-J200 ideal görünüyor bunların dışında hepsi birarada yazıcı tarayıcı fax özellikli tanklı bi cihaz tavsiye edeceğiniz var mı? Haftada ortalama 100 çıktı alıyorum şimdiden teşekkürler
yeniden bir dünya para vermenize gerek yok cünkü eminim ki yazıcınızın hic bir problemi yoktur. yasadıgınız sorunlar muhtemelen yazıcıda vanalı tank sistemi oldugu icindir. bir furya ile vanalı tank doldurdular piyasaya ama sonra bunların hep sorunlu oldugu görüldü haliyle bu tankı kullananlar hep sorun yasıyor. Düz seffaf tanklarda hic bir sorun yasanmıyor. En azından canonlarda kartusu degistirip kaldıgın yerden devam edebiliyorsun fakat epsonlarda kafa bir kez tıkandımı aldıgınıza bin pisman olursunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme