Bugün Electroworld mağazasından arkadaşım için Panasonic EW3106 koldan tansiyon aleti aldık. Kampanyaya girmiş şu anda. Sonuçlar birebir şaşmıyor kesinlikle. Cihaz sessiz ve tasarımı çok güzel. Ayrıca hipertansiyon uyarı özelliği de mevcut. Herkese tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: MACH25
Bugün Electroworld mağazasından arkadaşım için Panasonic EW3106 koldan tansiyon aleti aldık. Kampanyaya girmiş şu anda. Sonuçlar birebir şaşmıyor kesinlikle. Cihaz sessiz ve tasarımı çok güzel. Ayrıca hipertansiyon uyarı özelliği de mevcut. Herkese tavsiye ederim.
fiyat ne
arkadaşlar dayım isteyince
aslında bilekten ölçen braundan çok memnun olmama rağmen koldan ölçen almaya karar verdim
bilekten ölçen var bende, benim tansiyonu doğru ölçüyor, yalnız annemin damarlarda sorun var, bilekten ölçüldüğünde koldan ölçüldüğüne göre az çıkıyordu. koldan ölçen bir aletle denedik yanyana. benim ölçümlerim aynı çıktı koldan ve bilekten, ama anneminkiler farklı çıktı. sonra zorlayarak da olsa bilekten ölçüm yapan aleti kola taktık bir daha ölçtük, bu sefer annemin tansiyonunu da doğru ölçtü. sonuç olarak bilekten ölçenleri çok tercih etmemenizi öneriyorum, özellikle yaşlılarda farklı sonuçlar çıkarabiliyor (sanıyorum damarlardaki tıkanıklıklardan farkediyor) bir de 2. tavsiyem ekranı dijital olsun ama pompası manuel olsun, pil parasından yırtarsınız
Arkadaşım ben eczanemde ucuz pahalı bir çok marka sattım ama bence en hassas olanlar omron olanlardı. Braun felanda olabilir ama fiyat konusunuda ne çok pahalı nede çok ucuz olmaması önemli bence.
valla dayım en pahalısı olsun dedi
o yüzdenmodellerin en pahalısını seçtim
omron daha yakın ama yukarlarda illaki panasonic ediler o yüzden panasonicte aklımda
ama dediğim gibi kullanıp memnun olduğum için barunuda ekledim
quote:
Orjinalden alıntı: kontrolsuz_guc
bilekten ölçen var bende, benim tansiyonu doğru ölçüyor, yalnız annemin damarlarda sorun var, bilekten ölçüldüğünde koldan ölçüldüğüne göre az çıkıyordu. koldan ölçen bir aletle denedik yanyana. benim ölçümlerim aynı çıktı koldan ve bilekten, ama anneminkiler farklı çıktı. sonra zorlayarak da olsa bilekten ölçüm yapan aleti kola taktık bir daha ölçtük, bu sefer annemin tansiyonunu da doğru ölçtü. sonuç olarak bilekten ölçenleri çok tercih etmemenizi öneriyorum, özellikle yaşlılarda farklı sonuçlar çıkarabiliyor (sanıyorum damarlardaki tıkanıklıklardan farkediyor) bir de 2. tavsiyem ekranı dijital olsun ama pompası manuel olsun, pil parasından yırtarsınız
katılıyotum. aynı hadiseyi ben de gözlemledim. normal tansiyonu olanlarda bilekten ölçen cihazlar coğunlukla koldan ölçenlerle aynı sonuçları veriyor. yüksek tansiyonluların %80 inde ise düşük gösteriyor. zaten en tehlikeli nokta da bu işte. bilekten ölçen cihazı olanlara tavsiyem hemen kurtulun ondan. mesela çocuk hastanelerine hediye edin, belki bebeklerin koldan tansiyon ölçümünde kullanabilirler.
braun memnuniyetim sebebiyle teknosadan gidip 3550 modelini alıcam
sevgili kardeşim, lütfen bilekten ölçen alma. ben doktorum ve bilerek(onlarca tecrübe ve tansiyon ölçmenin bilimsel atyapısı) söylüyorum. daha yarım saat bile olmadı, bilekten ölçen bir hastamın hatalı ölçüm sonucu hipertansiyon komasına girdiğini öğrendim. saygılarımla
koldan ölçeni al omronu tavsiye ederim babama ondan aldık değerleri gayet doğru gösteriyor denedik.
eyw sağolunda çok kaba iyileri
alt modelde dayım istemiyor kesinlikle
tuğla gibi bi boyutu var omronun
zaten braun 3550 de bulamadım hiçbiyerde
kaldım öyle şimdilik bakalım
forumdan bi arkadaş bu ürünü önerdi
mantıklı geliyor bana
çünkü 3550den soğudum sadece 1 tane olan teknosadaki adam iade deyince
ne diyim bilmiyorum sağlıkla ilgili ekipman alırken ürünün dış görünümü mü daha önemlidir yokas ölçüm sonuçları mı? Tansiyon aletlerinde omron bir numaradır, başka marka alarak yanılmayın. Önereceğim terk model omron m2 koldan ölçen modeli. Doğubankta alt katta 60 ytl aldım.
yaw benimde anlıyamadığım hepsindede doğru sonuçlar onaylanmış gibi bir ibare var
bu ibareyi koyabiliyorsa bu adam demekki doğru sonuç veriyor bu makinalar
ayrıca dış görünümü önemli tabii tuğla gibi bir cihaz taşımak istemiyor
adam yanında kolaylıkla taşıyabileceği en azından en yaklaşık sonucu vererek ölçüm yapabileceği en üst model bir cihaz istiyor
Panasonic gerçekten süper bir ürün. Electroworld den geçen hafta makul bir fiyattan aldık. Sonuna kadar hak ediyor.
ne kadara aldınız acaba
hızlı al dan 110 liraya sipariş ettim panasonic 3036yı