Şimdi Ara

tansiyon aleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
3
Favori
100.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Electroworld mağazasından arkadaşım için Panasonic EW3106 koldan tansiyon aleti aldık. Kampanyaya girmiş şu anda.
    Sonuçlar birebir şaşmıyor kesinlikle. Cihaz sessiz ve tasarımı çok güzel. Ayrıca hipertansiyon uyarı özelliği de mevcut. Herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MACH25

Bugün Electroworld mağazasından arkadaşım için Panasonic EW3106 koldan tansiyon aleti aldık. Kampanyaya girmiş şu anda.
    Sonuçlar birebir şaşmıyor kesinlikle. Cihaz sessiz ve tasarımı çok güzel. Ayrıca hipertansiyon uyarı özelliği de mevcut. Herkese tavsiye ederim.

fiyat ne
  • arkadaşlar dayım isteyince

aslında bilekten ölçen braundan çok memnun olmama rağmen koldan ölçen almaya karar verdim

PANASONIC EW-3122

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=332668&productid=sgpanew3122

tansiyon aleti

Omron M10 başka modelde olabilir

tansiyon aleti

yada braun 5010 veya arada çok özellik farkı yoksa 4010

tansiyon aleti

www.hepsiburada.com
    Braun Bp 5010 Large/xl Üst Kol Manşetli Tansiyon Aleti Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=21054&productid=sgbraunbp5010#tablnk

• bilekten ölçen var bende, benim tansiyonu doğru ölçüyor, yalnız annemin damarlarda sorun var, bilekten ölçüldüğünde koldan ölçüldüğüne göre az çıkıyordu. koldan ölçen bir aletle denedik yanyana. benim ölçümlerim aynı çıktı koldan ve bilekten, ama anneminkiler farklı çıktı.
    sonra zorlayarak da olsa bilekten ölçüm yapan aleti kola taktık bir daha ölçtük, bu sefer annemin tansiyonunu da doğru ölçtü.
    sonuç olarak bilekten ölçenleri çok tercih etmemenizi öneriyorum, özellikle yaşlılarda farklı sonuçlar çıkarabiliyor (sanıyorum damarlardaki tıkanıklıklardan farkediyor)
    bir de 2. tavsiyem ekranı dijital olsun ama pompası manuel olsun, pil parasından yırtarsınız

• Arkadaşım ben eczanemde ucuz pahalı bir çok marka sattım ama bence en hassas olanlar omron olanlardı. Braun felanda olabilir ama fiyat konusunuda ne çok pahalı nede çok ucuz olmaması önemli bence.
  • valla dayım en pahalısı olsun dedi

o yüzdenmodellerin en pahalısını seçtim

omron daha yakın ama yukarlarda illaki panasonic ediler o yüzden panasonicte aklımda

ama dediğim gibi kullanıp memnun olduğum için barunuda ekledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontrolsuz_guc

bilekten ölçen var bende, benim tansiyonu doğru ölçüyor, yalnız annemin damarlarda sorun var, bilekten ölçüldüğünde koldan ölçüldüğüne göre az çıkıyordu. koldan ölçen bir aletle denedik yanyana. benim ölçümlerim aynı çıktı koldan ve bilekten, ama anneminkiler farklı çıktı.
    sonra zorlayarak da olsa bilekten ölçüm yapan aleti kola taktık bir daha ölçtük, bu sefer annemin tansiyonunu da doğru ölçtü.
    sonuç olarak bilekten ölçenleri çok tercih etmemenizi öneriyorum, özellikle yaşlılarda farklı sonuçlar çıkarabiliyor (sanıyorum damarlardaki tıkanıklıklardan farkediyor)
    bir de 2. tavsiyem ekranı dijital olsun ama pompası manuel olsun, pil parasından yırtarsınız

katılıyotum. aynı hadiseyi ben de gözlemledim. normal tansiyonu olanlarda bilekten ölçen cihazlar coğunlukla koldan ölçenlerle aynı sonuçları veriyor. yüksek tansiyonluların %80 inde ise düşük gösteriyor. zaten en tehlikeli nokta da bu işte. bilekten ölçen cihazı olanlara tavsiyem hemen kurtulun ondan. mesela çocuk hastanelerine hediye edin, belki bebeklerin koldan tansiyon ölçümünde kullanabilirler.

• arkadaşlar bide bu rina boso var

baya övüyor site

tansiyon aleti

bumu omron m10mu acaba

hizlia al da fiyatlar daha uygun

• yokmu arkadaşlar fikri olan
  • arkadaşalr koldan ölçmelilerin heleki omronun taşınamazlığı sebebiyle vazgeçtim bilekten ölçen alacağım

braun memnuniyetim sebebiyle teknosadan gidip 3550 modelini alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

arkadaşalr koldan ölçmelilerin heleki omronun taşınamazlığı sebebiyle vazgeçtim bilekten ölçen alacağım

braun memnuniyetim sebebiyle teknosadan gidip 3550 modelini alıcam

sevgili kardeşim, lütfen bilekten ölçen alma. ben doktorum ve bilerek(onlarca tecrübe ve tansiyon ölçmenin bilimsel atyapısı) söylüyorum. daha yarım saat bile olmadı, bilekten ölçen bir hastamın hatalı ölçüm sonucu hipertansiyon komasına girdiğini öğrendim.
    saygılarımla
  • koldan ölçeni al omronu tavsiye ederim babama ondan aldık değerleri gayet doğru gösteriyor denedik.
  • eyw sağolunda çok kaba iyileri

alt modelde dayım istemiyor kesinlikle

tuğla gibi bi boyutu var omronun

zaten braun 3550 de bulamadım hiçbiyerde

kaldım öyle şimdilik bakalım
  •  tansiyon aleti

forumdan bi arkadaş bu ürünü önerdi

mantıklı geliyor bana

çünkü 3550den soğudum sadece 1 tane olan teknosadaki adam iade deyince
  • ne diyim bilmiyorum
    sağlıkla ilgili ekipman alırken ürünün dış görünümü mü daha önemlidir yokas ölçüm sonuçları mı?
    Tansiyon aletlerinde omron bir numaradır, başka marka alarak yanılmayın. Önereceğim terk model omron m2 koldan ölçen modeli.
    Doğubankta alt katta 60 ytl aldım.
  • yaw benimde anlıyamadığım hepsindede doğru sonuçlar onaylanmış gibi bir ibare var

bu ibareyi koyabiliyorsa bu adam demekki doğru sonuç veriyor bu makinalar

ayrıca dış görünümü önemli tabii tuğla gibi bir cihaz taşımak istemiyor

adam yanında kolaylıkla taşıyabileceği en azından en yaklaşık sonucu vererek ölçüm yapabileceği en üst model bir cihaz istiyor
  • Panasonic gerçekten süper bir ürün. Electroworld den geçen hafta makul bir fiyattan aldık. Sonuna kadar hak ediyor.

tansiyon aleti
  • ne kadara aldınız acaba
  • hızlı al dan 110 liraya sipariş ettim panasonic 3036yı
  • braun'dan şaşma gayet iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.