Şimdi Ara

tansiyon aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
3
Favori
100.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaliteli uygun fiyatlı digital tansiyon aleti arıyorum (satın alabileceğim link verirseniz sevinirim)
    şimdiden teşekürler

• kemal2238 kullanıcısına yanıt
    kemal2238 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: kemal2238

konuyu baştan sona okursan eğer hangi tansiyon aletni almak için kararı sen verebilecek pozisyona gwlebilirsin dostum. Konuyu okumadan, sonradan böyle dalarsan konuya kimse yardımcı olmaz.

Bu yanıta ifrit olduğum kadar hiçbir şeye olmuyorum.
    Bazı forum konuları yıllarca sayfalarca sürmüş oluyor. sürekli yeni ürün ve markalar çıkıyor, deneyimler birikiyor.

Yardım isteyenlere forumu baştan oku diyenlerin forum hayatlarının bir evresinde bu yanıtı aldıklarını günü gelince de bu yanıtı patlattıklarını düşünüyorum.

Hortlatın konuları güncel bilgiler gelsin. 2009 da tartıştık bitti mi, içtihat kapısı kapandı mı?
    belki ilim irfan ilerledi bilekten sağlıklı ölçme imkanı yaratıldı vs...

Neyse...
    2012 yılı itibariyle kullanıp memnun kaldığınız veya özelliği/kalitesi itibariyle almak istediğiniz tansiyon aleti/markası(ları) nelerdir?
    Türkçe menü mü olsun,
    hafızaya alması vs. gibi ortalama kullanıcıya gerekmeyen para tuzağı özellikler nelerdir?
    Yapay Zekanın Yanıtı

Tansiyon Aletleri: Omron M2, M3, M4, M6 ve M7 Arasındaki Farklar

Kan basıncınızı düzenli olarak ölçmek, genel sağlığınızı izlemenin hayati bir parçasıdır. Omron, çeşitli ihtiyaçlara uygun güvenilir tansiyon aletleri üreten önde gelen bir markadır. Omron M2, M3, M4, M6 ve M7 modelleri arasında seçim yaparken, her birinin benzersiz avantajlarını ve özelliklerini anlamak önemlidir.

Omron M2 ve M3 Arasındaki Farklar: * Omron M2, kolluk içinde ölçüm yapan temel bir tansiyon aletidir. * Omron M3, düzensiz kalp atışlarını (aritmi) tespit etme özelliğine sahiptir.

Omron M3 ve M4 Arasındaki Farklar: * Omron M3, düzensiz kalp atışlarını tespit etme özelliğine sahiptir. * Omron M4, iki kullanıcı için ayrı ölçüm sonuçlarını kaydedebilen bir hafıza işlevine sahiptir.

Omron M4 ve M6 Arasındaki Farklar: * Omron M4, iki kullanıcı için ayrı ölçüm sonuçlarını kaydedebilen bir hafıza işlevine sahiptir. * Omron M6, daha gelişmiş ölçüm teknolojisi kullanır ve kalp atış hızınızı da ölçer.

Omron M6 ve M7 Arasındaki Farklar: * Omron M6, daha gelişmiş ölçüm teknolojisi kullanır ve kalp atış hızınızı da ölçer. * Omron M7, Bluetooth bağlantısına sahiptir ve ölçüm sonuçlarınızı akıllı telefon uygulamasına gönderebilir.

Omron M4 ve M3 Arasındaki Farklar: * Omron M4, iki kullanıcı için ayrı ölçüm sonuçlarını kaydedebilen bir hafıza işlevine sahiptir. * Omron M3, düzensiz kalp atışlarını tespit etme özelliğine sahiptir.

Omron M4 ve M7 Arasındaki Farklar: * Omron M4, iki kullanıcı için ayrı ölçüm sonuçlarını kaydedebilen bir hafıza işlevine sahiptir. * Omron M7, Bluetooth bağlantısına sahiptir ve ölçüm sonuçlarınızı akıllı telefon uygulamasına gönderebilir.

Omron M3 ve M6 Arasındaki Farklar: * Omron M3, düzensiz kalp atışlarını tespit etme özelliğine sahiptir. * Omron M6, daha gelişmiş ölçüm teknolojisi kullanır ve kalp atış hızınızı da ölçer.

İhtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun Omron tansiyon aletini seçmek için bu farkları göz önünde bulundurun. Düzenli tansiyon ölçümleri, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek ve potansiyel sağlık sorunlarının erken tespiti için çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • panasonic i öneren oldu sizce nsl panasonic
  • Elektronik tansiyon aletlerinin piri OMRON dur.
  • Sene 1993 ve Panasonic ilk elektronik bilekten tansiyon aletini icat ederek Dünyaya sunar. Daha sonra da patentini diğer firmalara satar.
    Daha ne diyelim......

quote:

Orjinalden alıntı: SeKSandDoRT

Elektronik tansiyon aletlerinin piri OMRON dur.
  • tansiyon koldan ve kalp hizasından ölçülür bildiğim kadarıyla, omronun cihazıda sizin bahsettiğiniz tarihten bile öncedir. farkı bilekten değil koldan oluşudur.
  • valla karar veremedim beyler
    panasoniic ve omron fiyat bakımından omron daha uucuz
    fiyatın yüksek oması kaliteye etki eder diye düşünüyorum sanırım panasonic
  • arkdaşım bileten alacaksan omron al o olmadı braun 3510 modelini alablirsin paraya göre değişir ürünler pnasonic ilk yapmış olabilir ama şu an kalite olrak omron ve braun üst modeller iidir.

bilekten almak pek ii veri vermiyor ben olsam koldan otomatik yada hemşire tipi yarı otomatik alırdım omron m serisi bu konuda iidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tansiyon Aleti Önerileri..
    10 yıl önce açıldı
    Tansiyon Aleti Omron mu? Braun Mu?
    13 yıl önce açıldı
    tansiyon ve beloc
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KOLDAN ÖLÇEN AL HEMŞİRDEN TAVSİYE
  • yaklkaşık 4 yıldır braun bp1650 kullanıyorum

elden düşmez hiç evde

tık yok

tavsiye ederim kesinlikle

geçen esene arkadaşa bir alt modeli bp1600 aldık

oda çok güzel

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pTopCategoryId=3001&pCategoryId=3170&pSubCategoryId=3171&pBrandId=1237&pInstanceId=33213&ref=akakce&v=1.88.4

• Braun'dan sasma.Hemsire gibi gerçeğe en yakın ölçüm bende 1550 var
  • Geçen sene böyle bir konu vardı forumda..

Yorumculardan biri doktordu yanlış hatırlamıyorsam ve panasonic'in koldan ölçüm yapan dijital göstergeli bir modelini şiddetle tavsiye etmişti.Bilekten ölçüm yapanlara göre daha iyi sonuç verdiğini de söylemişti.

Modelini bilmiyorum ama tip olarak şöyle:

• Bizde Braun var ve gayet memnunuz ancak tıp çevreleri ısrarla en doğru sonucu Panasonic'in verdiğini söylerler.(Zamanında bayağı araştırmıştım)
  • valla bizde eski pompalı koldan ölçende var

ve braunla aynı değerler çıkıyor
  • ben de doktorum. en önemli tavsiyem koldan ölçen almanızdır. bilekten ölçen aletler kesinlikle işe yaramaz. yüksek tansiyon komasına girmiş onlarca hastam oldu. bilekten ölçtükleri için çoğuyla ilgili "tansiyonu da normal" ön bilgisi vermişlerdi. koldan ölçüm yaptığımda her şey ortaya çıkmıştı. erken müdahale sayesinde hepsi yaşama döndüler. ama bir dahakine ne olur bilinmez. ayrıca yüksek tansiyon birçok hayati organı yavaş yavaş bozar. herkese tavsiyem tansiyonu koldan ölçün. bilekten ölçen aletleri lütfen imha edin (ya da sevmediğiniz birine hediye edin
    saygılarımla
  • bozuk cihgaz kullanıştır onlar

beni mannem 20 yıldır tansiyon hastası

keza babamda öyle

ve yıllardır braun kullanıyoruz sorun yok

tek başına insan nasıl koldan ölçüm yapar acaba
  • bende yıllardır braun 6059 kullanıyorum.son derece memnunum.
    digital tansiyon aletlerinde önemeli olan doğru ölçme ve hassasiyet piyasada ucuz ürünler var ama ne kadar güvenilir ?
    ben braun öneririm yalnız duracell pil ile diğer piller cok dayanmıyor.
  • koldan ölçenlerin digital i var mi
  • şöyle ölçer:

tansiyon aleti

cihaz da şu:

tansiyon aleti

tansiyon aleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmaci -- 2 Mayıs 2008; 23:36:07 >

• koldan ölçeni iyi diosanız iidir
    ben koldan ölçen ve marka olarak braun ı hiç düşünmüyorum
    fakat
    panasonic veya omron olabilir
  • braun un koldan ölçen yok zaten bildiğim kadarıyla

o zaman gidip omron veya panasonic al
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.