Şimdi Ara

tansiyon aleti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
3
Favori
100.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 06pony

braun'dan şaşma gayet iyi

Alıntıları Göster
    braun 3055 bulamadım piyasada

cihaz bu sabah elime geçti

ölçme süresi bendeki brauna göre uzun geldi bana

ama sonucu kıyaslayamadım henüz bendeki braunla
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmaci

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

arkadaşalr koldan ölçmelilerin heleki omronun taşınamazlığı sebebiyle vazgeçtim bilekten ölçen alacağım

braun memnuniyetim sebebiyle teknosadan gidip 3550 modelini alıcam

sevgili kardeşim, lütfen bilekten ölçen alma. ben doktorum ve bilerek(onlarca tecrübe ve tansiyon ölçmenin bilimsel atyapısı) söylüyorum. daha yarım saat bile olmadı, bilekten ölçen bir hastamın hatalı ölçüm sonucu hipertansiyon komasına girdiğini öğrendim.
    saygılarımla

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: elmaci

sevgili kardeşim, lütfen bilekten ölçen alma. ben doktorum ve bilerek(onlarca tecrübe ve tansiyon ölçmenin bilimsel atyapısı) söylüyorum. daha yarım saat bile olmadı, bilekten ölçen bir hastamın hatalı ölçüm sonucu hipertansiyon komasına girdiğini öğrendim.
    saygılarımla

arkadaslar anneannem ıcın tanısyon aletı bakıyoruz doktor arkadasın tavsıyesı uzere asagıdakı cıhazda karar kıldım hepsı buradadan sıparıs edecegım sanırım 100 110 lıra cıvarı degısıyor fıyatı yorumları okudum en guzel ozellıgıyse adaptoru sayesınde sehır sebekesıyle calısabılmesı
     tansiyon aleti

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=21062&productid=sgbf180m#tablnk

• quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

quote:

Orjinalden alıntı: elmaci

saygılarımla

arkadaslar anneannem ıcın tanısyon aletı bakıyoruz doktor arkadasın tavsıyesı uzere asagıdakı cıhazda karar kıldım hepsı buradadan sıparıs edecegım sanırım 100 110 lıra cıvarı degısıyor fıyatı yorumları okudum en guzel ozellıgıyse adaptoru sayesınde sehır sebekesıyle calısabılmesı
     tansiyon aleti

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=21062&productid=sgbf180m#tablnk

Alıntıları Göster
    Fakir BPM 100 Bilekten Tansiyon Ölçer alacagım.. yorumlarınızı bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: loftylove

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bişey soracağım

bi ara bu tansiyon aletleri bellei kullanımdan sonra doğru ölçüm için ayar yapılması lazım dediler sanki

bendeki braun bi 4-5 sene olmuştur

şimdi ben bunu ayar yaptırmak istesem nerde yapıcamki

servis bu işten anlarmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

bi ara bu tansiyon aletleri bellei kullanımdan sonra doğru ölçüm için ayar yapılması lazım dediler sanki

Alıntıları Göster
    ilk defa duydum senden .. servisler anlamassa eger servisin pek de bir espirisi yok demektir. :) müşteri hizmetlerini ara diyecegim ama önce kendileri de bilmesi lazım nedir ne değidir..

• quote:

ilk defa duydum senden .. servisler anlamassa eger servisin pek de bir espirisi yok demektir. :) müşteri hizmetlerini ara diyecegim ama önce kendileri de bilmesi lazım nedir ne değidir..

Alıntıları Göster
    6 yıl önce Omron M7 almıştım Almanya seyahatimde. Koldan ölçüm yapıyor, pil harcaması inanılmaz ekonomik. Tavsiye ederim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Dostum, aslında senin sorduğun işlemin adı : Kalibrasyon.
    Tansiyon Aleti bir ölçüm aletidir. Ölçüm aletlerininde doğruluğunu kontrol eden aletler vardır. Hatta, onların kini kontrol edenlerde var.........

Bu işleri Türkiye de yapacak teknoloji yok desem yeridir. En iyisi alırken kalibrasyon sorunu olmayan cihazlar almaktır. Benim Panasonic te ölçümlerden şüphelendim mesela, servise gönderdim onlarda bana müşteri memnuniyeti çerçevesinde yeni ürün verdiler. Sonradan öğrendiğime göre tamir yapılmıyormuş. Arıza tespiti halinde değişim. Panasonic EW3109 üst koldan ölçer kullanıyorum, ve çok memnunum.

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

|
    |
    hippandra bu mesajı paylaştı

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: loftylove

bilekten ölçen alma, kimseye de aldırma, elinde bilekten ölçen cihaz olan tanıdıklarına bu cihazdan kurtulmalarını tavsiye et. en adi çin malı olsun ama mutlaka üst koldan ölçeni olsun.

saygılarımla. dr. haydar.

• omron demek ki en iyisi
    omron M6 buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herculyus -- 2 Ocak 2009; 22:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herculyus

omron demek ki en iyisi
    omron M6 buradan
    O kadar değişik markalardan tansiyon aleti kullandım. Bugün bir kez daha anladım ki Panasonic ten daha hassas ölçeni yokmuş.
    Gerçekten de Japon malından şaşmamak lazım. Evet, Omron da kalitesi fena değil, ama onlarda çin malı !
  • quote:

Orijinalden alıntı: MACH25

O kadar değişik markalardan tansiyon aleti kullandım. Bugün bir kez daha anladım ki Panasonic ten daha hassas ölçeni yokmuş.
    Gerçekten de Japon malından şaşmamak lazım. Evet, Omron da kalitesi fena değil, ama onlarda çin malı !

Alıntıları Göster
    Hepsiburada'dan alıntı..
    27.11.2006 Panasonic ismi yeter...
    2 gündür ürün elimde. Gayet şık ve kullanışlı bir ürün. Kullanma klavuzunda ölçüm sırasında yapmanız gerekenler ve yapmamanız gerekenlerler sırasıyla anlatılmakta. gerisi size ve cihaza kalıyor. İki kişi için ayrı hafızası var yani ölçümlerinizi ayrı ayrı saklayabiliyorsunuz.titreşim uyarısı olması da güzel, ben denedim ve gördüm ki kolunuzu oynatırsanız ölçüm yapmıyor... tek kelime ile mükemmel yalnız doğru ölçüm için 2009 da kalibre edilmesi gekiyormuş, inşallah kolay bir iştir.

Not:Ürün Panasonic EW-3122;yalnız anlayamadığım birşey 2009 da kalibre etmek ne demek,2009 yılı mı yoksa 2009 değeri mi,bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim,bu aleti almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 19 Ocak 2009; 9:54:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skaarj

Hepsiburada'dan alıntı..
    27.11.2006 Panasonic ismi yeter...
    2 gündür ürün elimde. Gayet şık ve kullanışlı bir ürün. Kullanma klavuzunda ölçüm sırasında yapmanız gerekenler ve yapmamanız gerekenlerler sırasıyla anlatılmakta. gerisi size ve cihaza kalıyor. İki kişi için ayrı hafızası var yani ölçümlerinizi ayrı ayrı saklayabiliyorsunuz.titreşim uyarısı olması da güzel, ben denedim ve gördüm ki kolunuzu oynatırsanız ölçüm yapmıyor... tek kelime ile mükemmel yalnız doğru ölçüm için 2009 da kalibre edilmesi gekiyormuş, inşallah kolay bir iştir.

Not:Ürün Panasonic EW-3122;yalnız anlayamadığım birşey 2009 da kalibre etmek ne demek,2009 yılı mı yoksa 2009 değeri mi,bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim,bu aleti almak istiyorum.

Alıntıları Göster
    Dostum, ben de konuyu merak ederek firmaya sordum ve işin aslı şu imiş;
    Tansiyon aleti artık ölçümleri normal değerlerden saparak çok farklı ve yanlış veriyorsa; cihazı serviste kontrol ediyorlarmış. Şayet sorun teyit edilirse, birebir yenisini veriyorlarmış. Yetkiliden öğrendiğime göre, endişelenecek birşey yokmuş, çünkü Panasonic hakikatten de bu işte yüksek kaliteli olduğu için geri dönüşüm oranı binde birin bile altındaymış. Özetle, endişelenecek bir durum yok. Keyfini çıkar
    Bahsettiğin modelden geçen gün bir arkadaşım evine aldı Darty den. Şu anda çok memnun.

• quote:

Dostum, ben de konuyu merak ederek firmaya sordum ve işin aslı şu imiş;
    Tansiyon aleti artık ölçümleri normal değerlerden saparak çok farklı ve yanlış veriyorsa; cihazı serviste kontrol ediyorlarmış. Şayet sorun teyit edilirse, birebir yenisini veriyorlarmış. Yetkiliden öğrendiğime göre, endişelenecek birşey yokmuş, çünkü Panasonic hakikatten de bu işte yüksek kaliteli olduğu için geri dönüşüm oranı binde birin bile altındaymış. Özetle, endişelenecek bir durum yok. Keyfini çıkar
    Bahsettiğin modelden geçen gün bir arkadaşım evine aldı Darty den. Şu anda çok memnun.

Alıntıları Göster
    yaklaşık 15 günden beri bende koldan ölçüm yapan tansiyon aletlerini inceliyorun marka olarak OMRON da karar kıldım gibi bir şey bununda 2 modeli dikkatimi çekti 1. si OMRON MIT Elite Plus (HEM-7301-ITKE) 2.si OMRON M10-IT (HEM-7080IT-E) bu iki cihazıda kullanan arkadaş varmı? yorum yapabilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: livordoo

yaklaşık 15 günden beri bende koldan ölçüm yapan tansiyon aletlerini inceliyorun marka olarak OMRON da karar kıldım gibi bir şey bununda 2 modeli dikkatimi çekti 1. si OMRON MIT Elite Plus (HEM-7301-ITKE) 2.si OMRON M10-IT (HEM-7080IT-E) bu iki cihazıda kullanan arkadaş varmı? yorum yapabilecek

Alıntıları Göster
    bu m10u alacaktım geçen sene ama gerçekten baya kaba

küçük b, laptop kadar
  • quote:

bu m10u alacaktım geçen sene ama gerçekten baya kaba

küçük b, laptop kadar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar rossmax marka klasik tip tansiyon aletimiz var,fena değil, doğru ölçüm yapıyor. bir tane de dijital iyi bir cihaz almak istiyorum. mantık olarak koldan ölçen cihazların alınması daha uygun olur. forumlarda ve arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarı ile omron markası öneriliyor. ideal kullanması kolay koldan ölçen bir model önerebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Arkadaşlar rossmax marka klasik tip tansiyon aletimiz var,fena değil, doğru ölçüm yapıyor. bir tane de dijital iyi bir cihaz almak istiyorum. mantık olarak koldan ölçen cihazların alınması daha uygun olur. forumlarda ve arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarı ile omron markası öneriliyor. ideal kullanması kolay koldan ölçen bir model önerebilirmisiniz.

Alıntıları Göster
    Omron cihazımız sık sık arıza yapmaya başlayınca Doktroumuzun tavsiyesi ile Panasonic EW3109 modelinden aldık. Gerçekten de ölçüm doğruluğu ve kalite olarak 1. sınıf bir ürün. Ayrıca, omronlarda bulunmayan antibakteriyel kolluk özelliğine sahip. Yani, kolluğunda mikrop barındırmıyor. 3 sene garantili. Ailemde ve çevremdeki birçok kişiye de tavsiye ederek aldırdım. Zevkle senelerce kullanacağınız harika bir ürün.

• quote:

Omron cihazımız sık sık arıza yapmaya başlayınca Doktroumuzun tavsiyesi ile Panasonic EW3109 modelinden aldık. Gerçekten de ölçüm doğruluğu ve kalite olarak 1. sınıf bir ürün. Ayrıca, omronlarda bulunmayan antibakteriyel kolluk özelliğine sahip. Yani, kolluğunda mikrop barındırmıyor. 3 sene garantili. Ailemde ve çevremdeki birçok kişiye de tavsiye ederek aldırdım. Zevkle senelerce kullanacağınız harika bir ürün.

Alıntıları Göster
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=42394&ad=BRAUN-BP1750-TANSiYON-CiHAZi-Tansiyon-Olcer

www.hepsiburada.com
    Omron M10 Koldan Ölçer Tansiyon Aleti Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/omron-m10-koldan-olcer-tansiyon-aleti/productDetails.aspx?categoryid=332377&productid=sgomronm10

http://www.hepsiburada.com/braun-bp-3510-tansiyon-aleti-/productDetails.aspx?categoryid=21054&productid=sgbraunbp3510

www.hepsiburada.com
    Braun Bp 1600 Tansiyon Aleti Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/braun-bp-1600-tansiyon-aleti/productDetails.aspx?categoryid=21054&productid=sgbrabp1600

Arkadaşlar hangisi sorunsuz dayanıklı ve iyi ölçüm yapar?

• quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=42394&ad=BRAUN-BP1750-TANSiYON-CiHAZi-Tansiyon-Olcer

www.hepsiburada.com
    Omron M10 Koldan Ölçer Tansiyon Aleti Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/omron-m10-koldan-olcer-tansiyon-aleti/productDetails.aspx?categoryid=332377&productid=sgomronm10

http://www.hepsiburada.com/braun-bp-3510-tansiyon-aleti-/productDetails.aspx?categoryid=21054&productid=sgbraunbp3510

www.hepsiburada.com
    Braun Bp 1600 Tansiyon Aleti Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/braun-bp-1600-tansiyon-aleti/productDetails.aspx?categoryid=21054&productid=sgbrabp1600

Arkadaşlar hangisi sorunsuz dayanıklı ve iyi ölçüm yapar?

Alıntıları Göster
    Doktor Tavsiyesi üzerine braun kullanıyoruz.
    2 yıldır gayetde memnunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.saygili

Doktor Tavsiyesi üzerine braun kullanıyoruz.
    2 yıldır gayetde memnunuz.

Alıntıları Göster
    Dijitaller pek de doğru sonuç vermezler. En güzeli eski klasik pompalı aletlerdir. Ama illa ki dijital isteniyorsa,koldan ölçen daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirazzade

Dijitaller pek de doğru sonuç vermezler. En güzeli eski klasik pompalı aletlerdir. Ama illa ki dijital isteniyorsa,koldan ölçen daha iyidir.

Alıntıları Göster
    DIGITAL BLOOD PRESSURE METER
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.