Şimdi Ara

tansiyon aleti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
3
Favori
100.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

son bikaç gündrü 12-8 gösteriyor annemin tansiyonu

doktor ölçtü 15-11 çıktı

bu kadar farkta olmaz ikisi arasında diyerek bu koldan ölçenlere niyetlendim artık

yalnız benim kol ölçüm 38cm civarı ve bu omronun yeni elite serileri kurtarmadı

m10da kılı kılına yetiyor 42cm onun max ölçü

ama m10da çok kaba

şu panasonicleri bulmam lazım ama onunda istesi ölüm yani bulması bakalım
  • @Jack Daniels

Panasonicleri tüm Dar ty ve Electro world mağazalarında bulabilirsin. Ben de geçen sene Darty den almıştım. Çok memnunum.
  • ewdede görmüştüm

ama orda pahalı idi

nette 150ye buldum 3122 modelini

klavuzlarını buldum ve panasoniclerde 3122 ve 3109 dada40cm diyor

yani oda kılı kılına

omron m6 kurtarmıyor

bu üçünden hangisini alsam diyorum şimdi ama omron m10 170 lira civarı

3122 15

3109 uda 125e satıyolar
  • 3109 al derim. Benim kullandığım model, çok kullanışlı ve tasarım ödüllü. Ayrıca kollukları antibakteriyel Tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MACH25

3109 al derim. Benim kullandığım model, çok kullanışlı ve tasarım ödüllü. Ayrıca kollukları antibakteriyel Tavsiye ederim.

ok sipariş veriyorum o zaman
  • bugün aradılar ürünleri kargoya veriyoruz dediler

ama sişteye baktığımda elektrik bağlantısı opsiyonel diyor

içinden pil şarjı için adaptör çıkmıyormu acaba

http://alpapazarlama.com/urunler.php?nav=ta&id=EW3109#
  • ürün geldi ve kullandım içinden adaptör çıkmadı

ama dikkat ettim benim eski bilekten ölçen braundan farklı bi değer vermedi

yani koldan daha doğru ölçer vs olayını gözlemleyemedim açıkçası

5 yıllık braunla aynı değerler çıktı

braun gitmiştir diye aldım ama gitmemiş demekki
  • Dostum, Adaptörler zaten kutudan çıkmıyor, bunun opsiyonel olduğunu belirtmişler.
    Doğrusunu istersen adaptöre gereksiz . Neden mi ?
    çünkü 4 adet alkalin pil zaten 500 ölçüm yapabiliyor. Yani seni aylarca götürür.
    Bilekten ölçüm koldan ölçümden farklı sonuç verir sadece eğer sen;
    Ölçüm esnasında Bileğini kalp hizasında tutmazsan.
    Koldan ölçenlerin avantajı şudur; pazı zaten kalp ile aynı hizada olduğu için ayrıca hizalama gereği yoktur.
    Panasonic ten memnun kalacağını kesinlikle söyleyebilirim.
    Güle güle kullan.
  • eyw sağol

sessiz çalışıyor ve panasonicler şişirirken ölçüm yaptığı için daha çabuk sonuç veriyor brauna göre

bu hortum kısmı pazunun iç kısmına doğru olacak değilmi resimde öyle bişey var sanırım
  • Omron mit elit plus tansiyon aletini almayı düşünüyorum. bu alet hakkkında bilgisi olan veya kullanan varmı ?

bu ürünü tercih etmemdeki en önemli sebep, sitesindeki klinik olarak onaylanmıştır demesi.. bu söylem ne kadar doğrudur veya ürün ne kadar güvenilirdir bilemiyorum.
    ölçüm sonuçlarının bilgisayarda grafiklerinin görünmesi güzel bir özellik fakat benim için daha önemlisi düzensiz kalp atışlarını göstermesi...
    extra store problemim arada bir olduğundan bu ürünü alıp düzenli tansiyonumu ölçmek ve bilgisayarda saklamak istiyorum...

fakat sanıyorum ürün yeni olduğu için hakkında fazla bir yorum bulamadım.

bulabildiğim en uygun fiyatlı satış yeri webdenal ve fiyatı 158 TL
    webdenal.com omron satış fiyatı 158
     tansiyon aleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi binner -- 14 Eylül 2009; 6:55:44 >

• omron tavsiye ederim.
  • mrblar 3 tane modele indirdim sizce hangisini almalıyım?

PANASONIC EW-3122 TANSİYON ALETİ

http://www.hepsiburada.com/panasonic-ew-3122-tansiyon-aleti/productDetails.aspx?categoryid=332668&productid=sgpanew3122

OMRON MIT ELİTE PLUS ÜST KOLDAN TANSİYON ÖLÇER

BRAUN BP 5900 ÜST KOL TANSİYON ÖLÇER

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/braun-bp-5900-braun-bp-5900-ust-kol-tansiyon-olcer/productdetails.aspx?I_ID=40677

• Braun marka kullanıyorum, manuelle kıyasladım sonuçlar aynı nabızda 2-3 birim oynadı o da normaldir.
    3'ü de tavsiye edilen iyi cihazlar, herhangi birini alabilirsiniz.
  • panasonic sipariş verecektim medicalden bu ürünü önerdiler kullanıcı yorumu bulamadım hiçbiryerde HARTMANN TENSOVAL DUO CONTROL

http://www.tekinmedikal.net/pinfo.asp?pid=307

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nastayashiTR -- 14 Ekim 2009; 11:50:59 >
  • birazda zor bulunur sanırım

adını daha duymamışız yorumunu nasıl yapıcaz

sen panasonic al yine

ben memnunum
  • Danielsin yukarıda resmini koydugu dijital dirseğin iç kısmından ölçüm yapan Braun 5010 modeli makinayı 2 aydır kullanıyorum...Ölçümü dogru...Klasik pompalı ve statostoplu makinada denedik...Sonuç aynı...Kullanımı çok rahat. Tavsiyemdir...Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 19 Ekim 2009; 21:59:03 >
  • braun da falan kolluk için boyutlar var , mesela kolu 23-33 cm olanlar için s-m boyutunda olan kolluk kullanılıyor . omron m2 almayı düşünüyorum fakat bolyle bir değer göremedim. bu konuda yardım edebilecek olan var mı ? hepsiburada dan alacam , küçük gelmesin sonra
  • Onu alacağına Panasonic EW3106 al. Panasoniclerin kolluları güzel esnediğinden küçük/orta/büyük her beden kola tam oturuyor. 4 senedir şaşmadan mükemmel çalışan bir ürün
  • Arkadaşlar Ankarada özellikle omron yada burada bahsi geçen panasoniz in üst modellerini nerede bulabilirim.Bakmadağım büyük market kalmadı ( E.world-M.markt-T.SA vb ) İlla nettenmi almamız gerekecek

Teşekkürler :)
  • Baştan aşagı okudum,omron 6 alsam yada bir altını işimi görürmü,doktor her gün 2 defa tansiyonunu ölçeceksin dedi (böbrek hastası oldum birden bire),bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim,bütün yazıları ve internetdeki konuları,satış yerlerini okudum,anladım ki koldan ölçenler daha iyi,
    şimdi bana braun 5000-5010-5900 yada omron M6 önerirmisiniz gereksizse fazla para verip en pahalısını boşa almayım işimi görürse bu ürünler hangisini alayım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.