Şimdi Ara

tansiyon aleti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
3
Favori
100.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemal2238

bugün 5-6 eczaneye sordum. Hepside OMRON u önerdi. İnternet üzerinden araştırdım ve omron m6 modeline karar kıldım. Bunu kullanan varmı yada düşünceniz nedir.
    Arkadaşlar, Omronun "teknik olarak" diğer tansiyon aletlerinden hiçbir üstünlüğü yoktur. Medikal sektöründe çok deneyimli bir arkadaşım, bana ithalatçı Mesitas firmasının piyasada yaygınlaşabilmek için tüm sağlık sektöründe bir doktor çalışması yaptığını söyledi. Tüm doktorlarla Omronu adeta hastalarına "reçeteli olarak" verdirmek için her türlü ikili menfaat ilişkisi içerisinde bir çalışmadan kaçınmıyorlarmış. Anlayacağınız Omronu yana yana bu yüzden tavsiye ediyorlar. Tıpkı Oral-B reklamlarında "diş hekimlerinin 1 numaralı tercihi" dediği gibi. (halbuki daha iyi diş fırçaları da var !)

• quote:

Orijinalden alıntı: MACH25

Arkadaşlar, Omronun "teknik olarak" diğer tansiyon aletlerinden hiçbir üstünlüğü yoktur. Medikal sektöründe çok deneyimli bir arkadaşım, bana ithalatçı Mesitas firmasının piyasada yaygınlaşabilmek için tüm sağlık sektöründe bir doktor çalışması yaptığını söyledi. Tüm doktorlarla Omronu adeta hastalarına "reçeteli olarak" verdirmek için her türlü ikili menfaat ilişkisi içerisinde bir çalışmadan kaçınmıyorlarmış. Anlayacağınız Omronu yana yana bu yüzden tavsiye ediyorlar. Tıpkı Oral-B reklamlarında "diş hekimlerinin 1 numaralı tercihi" dediği gibi. (halbuki daha iyi diş fırçaları da var !)

Alıntıları Göster
    ilginç

• quote:

ilginç

Alıntıları Göster
    Omron kesinlikle en iyisi aldığımız günden bu yana sapasağlam ve sonuçlarıda isabetli.Benim aldığım biraz pahalı olanı ama diğer omronlarda iyidir hiç süphem yok! Bu markaya harcanacak para sonuna kadar değiyor!

http://forum.donanimhaber.com/m_44211645/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44211645

• quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Omron kesinlikle en iyisi aldığımız günden bu yana sapasağlam ve sonuçlarıda isabetli.Benim aldığım biraz pahalı olanı ama diğer omronlarda iyidir hiç süphem yok! Bu markaya harcanacak para sonuna kadar değiyor!

http://forum.donanimhaber.com/m_44211645/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44211645

Alıntıları Göster
    Hortlamış bir konu olacak ama adı Golfen olan bir marka var. Sportangels.com da birkaç model var. Ben onlar içinden aşşağıda linkini vermiş olduğum ürünü almak istiyorum. Ama tereddütlerim var.

Daha önce kullanmış olanlar yada hakkında fikri olanlar buraya yazabilirse sevinirim.

Link:

http://www.biarada.com/golfen-er-712-koldan-olcen-tansiyon-aleti/fiyati/2428842

• quote:

Orijinalden alıntı: Lnunrub

Hortlamış bir konu olacak ama adı Golfen olan bir marka var. Sportangels.com da birkaç model var. Ben onlar içinden aşşağıda linkini vermiş olduğum ürünü almak istiyorum. Ama tereddütlerim var.

Daha önce kullanmış olanlar yada hakkında fikri olanlar buraya yazabilirse sevinirim.

Link:

http://www.biarada.com/golfen-er-712-koldan-olcen-tansiyon-aleti/fiyati/2428842

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende biraz hortlatmış olacağım konuyu kusura bakmayın.
    bende koldan tansiyon ölçen bir alet alacağım. nette araştırdım braun ve omron tavsiye ediyorlar. Omron M6 almayı düşünüyorum.
    Bu ürünü kullanan arkadaşlar var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

arkadaşlar bende biraz hortlatmış olacağım konuyu kusura bakmayın.
    bende koldan tansiyon ölçen bir alet alacağım. nette araştırdım braun ve omron tavsiye ediyorlar. Omron M6 almayı düşünüyorum.
    Bu ürünü kullanan arkadaşlar var mı

Alıntıları Göster
    Bendede M3 var aralarında sanırım sadece hafıza farkı var ben çok memnunum, tavsiye ederim.
  • quote:

bugün 5-6 eczaneye sordum. Hepside OMRON u önerdi. İnternet üzerinden araştırdım ve omron m6 modeline karar kıldım. Bunu kullanan varmı yada düşünceniz nedir.

Bende Var Omrom M6 Serisi fakat kolluğu dediğim gibi sert ve tutaçlı olduğu için onu biraz daha iyi ayarlaman lazım..

Ölçüm olarak sıkıntısı yok cihazın Eğer fiyatı çok pahalı gelirse o zaman M2 Önerebilirim zaten çoğu poliniklerde M2 Var 79 TL fiyatıyla satılıyorlar.

Oda bulamadınız yada içinize sinmezse Panasonic serisindeki model tavsiyesi yapanlar var onlarada bir göz atabilirsiniz ama dikkatinzi çeker bütün çoğu polinikler,hastanelerde tansiyon aleti omromdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

Bende Var Omrom M6 Serisi fakat kolluğu dediğim gibi sert ve tutaçlı olduğu için onu biraz daha iyi ayarlaman lazım..

Ölçüm olarak sıkıntısı yok cihazın Eğer fiyatı çok pahalı gelirse o zaman M2 Önerebilirim zaten çoğu poliniklerde M2 Var 79 TL fiyatıyla satılıyorlar.

Oda bulamadınız yada içinize sinmezse Panasonic serisindeki model tavsiyesi yapanlar var onlarada bir göz atabilirsiniz ama dikkatinzi çeker bütün çoğu polinikler,hastanelerde tansiyon aleti omromdur.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar elektronik tansiyon aleti almayı düşünüyorum, hangi marka tansiyon aleti daha sağlıklı ölçüm yapıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi çalışmalar.

• konuyu baştan sona okursan eğer hangi tansiyon aletni almak için kararı sen verebilecek pozisyona gwlebilirsin dostum. Konuyu okumadan, sonradan böyle dalarsan konuya kimse yardımcı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

konuyu baştan sona okursan eğer hangi tansiyon aletni almak için kararı sen verebilecek pozisyona gwlebilirsin dostum. Konuyu okumadan, sonradan böyle dalarsan konuya kimse yardımcı olmaz.
    madem konu hortladı bende yazim.
    zamanında babama omron aldım ama şimdi kendi evime almak istiyorum geçen medikal sektörde çalışan elkt.mühendisi arkadaşlara sordum ne alırsan al çok bi fark yok sadece manşonuna dikkat et sağlam olsun dediler bende omron alim dedim o marka iyi bir marka olarak bilinir ama alma dediler.
    bende şu an medisana yada braun arasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenelupin

quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

kaliteli uygun fiyatlı digital tansiyon aleti arıyorum (satın alabileceğim link verirseniz sevinirim)
    şimdiden teşekürler

Sayın Tugay

Bir ilaç firmasında diabet bölümünde çalışıyorum.Diabet herzaman tansiyon ile birlikte görülen ikili bir hastalıktır.Annem de bir diabet ve hipertansiyon hastası olarak bizim evde uzun yıllardır kullandığımız Omron marka koldan ölçme ilk cihazlarından var ve açıkcası yaklaşık olarak 10 yılı geçik bir süredir kullandığımız halde bir sorun arıza ve problem çıkardığını şimdiye kadar hiç görmedim.Bu yüzden maddi imkanınız ve durumunuz elverdiği süreç içerisinde herzaman size tavsiye edebileceğim OMRON olacaktır.Alman kalitesine herzaman güvenin.

www.hepsiburada.com
    Omron M3 HEM-7200-E2 Dijital Koldan Ölçer Çift Hafızalı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/omron-m3-tansiyon-aleti/productDetails.aspx?categoryid=332377&productid=sgomronm3

Bu modelleri özellikle kullanış ve pratiklik açısından seçtim.Gönül rahatlığı ile umarım uzun yıllar sizde kullanabilirsiniz.

açıklamalar için tşk ederim

• quote:

konuyu baştan sona okursan eğer hangi tansiyon aletni almak için kararı sen verebilecek pozisyona gwlebilirsin dostum. Konuyu okumadan, sonradan böyle dalarsan konuya kimse yardımcı olmaz.

Bu yanıta ifrit olduğum kadar hiçbir şeye olmuyorum.
    Bazı forum konuları yıllarca sayfalarca sürmüş oluyor. sürekli yeni ürün ve markalar çıkıyor, deneyimler birikiyor.

Yardım isteyenlere forumu baştan oku diyenlerin forum hayatlarının bir evresinde bu yanıtı aldıklarını günü gelince de bu yanıtı patlattıklarını düşünüyorum.

Hortlatın konuları güncel bilgiler gelsin. 2009 da tartıştık bitti mi, içtihat kapısı kapandı mı?
    belki ilim irfan ilerledi bilekten sağlıklı ölçme imkanı yaratıldı vs...

Neyse...
    2012 yılı itibariyle kullanıp memnun kaldığınız veya özelliği/kalitesi itibariyle almak istediğiniz tansiyon aleti/markası(ları) nelerdir?
    Türkçe menü mü olsun,
    hafızaya alması vs. gibi ortalama kullanıcıya gerekmeyen para tuzağı özellikler nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KODEM -- 13 Mart 2012; 0:47:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KODEM

quote:

Bu yanıta ifrit olduğum kadar hiçbir şeye olmuyorum.
    Bazı forum konuları yıllarca sayfalarca sürmüş oluyor. sürekli yeni ürün ve markalar çıkıyor, deneyimler birikiyor.

Yardım isteyenlere forumu baştan oku diyenlerin forum hayatlarının bir evresinde bu yanıtı aldıklarını günü gelince de bu yanıtı patlattıklarını düşünüyorum.

Hortlatın konuları güncel bilgiler gelsin. 2009 da tartıştık bitti mi, içtihat kapısı kapandı mı?
    belki ilim irfan ilerledi bilekten sağlıklı ölçme imkanı yaratıldı vs...

Neyse...
    2012 yılı itibariyle kullanıp memnun kaldığınız veya özelliği/kalitesi itibariyle almak istediğiniz tansiyon aleti/markası(ları) nelerdir?
    Türkçe menü mü olsun,
    hafızaya alması vs. gibi ortalama kullanıcıya gerekmeyen para tuzağı özellikler nelerdir?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Omron M3 ile M6 modelleri arasında kaldım çok belirgin bi fark varmı acaba özellik bakımından aralarında öyle belirgin bi fark yoksa m3 sipariş etmek istiyorum !!

• quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

Arkadaşlar Omron M3 ile M6 modelleri arasında kaldım çok belirgin bi fark varmı acaba özellik bakımından aralarında öyle belirgin bi fark yoksa m3 sipariş etmek istiyorum !!

Bunların arasında hiç bir fark yoktur.. sadece aralarında farkeden tek şey fiyat farkıdır ve Kolluk olarak ikisi aynıdır yani görünüşleri felan aynıdır yani o bütçenize göre M3 alabilirsiniz.. Benimki M6 Comfort özellikli fakat onu ben çalışıyordum bir bucuk seneye yakın oldu onu alalı.. o zaman Düz eski stil tansiyon aleti vardı o zaman benimkinin..(Eski tasarımlı stil tansiyon aleti yani şuydu Kasası farklıydı o zaman.. Açma kapama düğmesi maviydi ve kasa klasik sadeydi şimdikiler Üzerinde bir iki oynama ile piyasaya sürülmüş.. Düz olarak M3 Alabilirsiniz..

Ama piyasayı araştırırasnız çok ödül alan bir tane tansiyon aleti vardı Panasonicin onuda alabilirsiniz ama sonuçta genede tavsiye vermek istemem ama en çok dikkatimi çeken sağlık sektöründe tansiyon aletleri omromdur.

• quote:

quote:

Bunların arasında hiç bir fark yoktur.. sadece aralarında farkeden tek şey fiyat farkıdır ve Kolluk olarak ikisi aynıdır yani görünüşleri felan aynıdır yani o bütçenize göre M3 alabilirsiniz.. Benimki M6 Comfort özellikli fakat onu ben çalışıyordum bir bucuk seneye yakın oldu onu alalı.. o zaman Düz eski stil tansiyon aleti vardı o zaman benimkinin..(Eski tasarımlı stil tansiyon aleti yani şuydu Kasası farklıydı o zaman.. Açma kapama düğmesi maviydi ve kasa klasik sadeydi şimdikiler Üzerinde bir iki oynama ile piyasaya sürülmüş.. Düz olarak M3 Alabilirsiniz..

Ama piyasayı araştırırasnız çok ödül alan bir tane tansiyon aleti vardı Panasonicin onuda alabilirsiniz ama sonuçta genede tavsiye vermek istemem ama en çok dikkatimi çeken sağlık sektöründe tansiyon aletleri omromdur.

EyvALLAH hocam saolasın bende araştırdım Omron'da karar kırdım zaten Annem için alıcam tansiyon sorunu var düzenli olarak ölçmesi gerekiyor.. Bilekten ölçen var saçma sapan sonuçlar çıkarıyor..Almışken iyisini alayım dedim bari madem bi fark yok M3 alayım bari teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

quote:

EyvALLAH hocam saolasın bende araştırdım Omron'da karar kırdım zaten Annem için alıcam tansiyon sorunu var düzenli olarak ölçmesi gerekiyor.. Bilekten ölçen var saçma sapan sonuçlar çıkarıyor..Almışken iyisini alayım dedim bari madem bi fark yok M3 alayım bari teşekkürler

Alıntıları Göster
    bende omron m3 aldım babam için

biraz pahalı oldu ama acil olduğu için fiyat araştırma fırsatımda olmadı pek, kapıda nakit ödeme+kargo 126 tl ye geldi

gayet güzel bir cihaza benziyor, adaptör arıyorum şimdi, sanırım 20 tl civarı adaptörü onu da aldım mı tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: AviatoR

bende omron m3 aldım babam için

biraz pahalı oldu ama acil olduğu için fiyat araştırma fırsatımda olmadı pek, kapıda nakit ödeme+kargo 126 tl ye geldi

gayet güzel bir cihaza benziyor, adaptör arıyorum şimdi, sanırım 20 tl civarı adaptörü onu da aldım mı tamamdır

Alıntıları Göster
    fakir in bu modelini de övüyorlar ama bilemedim alınır mı.

ykm de 95 lira gibi bi fiyat şu anda alınabilir yani

• quote:

Orijinalden alıntı: mersahin

fakir in bu modelini de övüyorlar ama bilemedim alınır mı.

ykm de 95 lira gibi bi fiyat şu anda alınabilir yani

Alıntıları Göster
    arkadaş böyle tansiyon gibi önemli konularda hassas olmak lazım ben bir ünüversite hastanesinde omron m2 modelini kullandıklarını görünce aldım gerçekten doğru ölçüm yapıyor daha önce braunun bilekten ölçen modeli vardı 289 tl ye alınma çok kötü diyebilirim ilkini bozuk diye değiştirdiler buda doğru ölçmüyor geçenlerde kendim denedim 20 çıktı bence omron veya panasonic tercih etmelisiniz m2 modeli fiyatı uygun sadece hafızası son ölçümü gösteriyor

sağlıkla kalın
    Özgür ÇELİK

• quote:

Orijinalden alıntı: OZGURCEL77

arkadaş böyle tansiyon gibi önemli konularda hassas olmak lazım ben bir ünüversite hastanesinde omron m2 modelini kullandıklarını görünce aldım gerçekten doğru ölçüm yapıyor daha önce braunun bilekten ölçen modeli vardı 289 tl ye alınma çok kötü diyebilirim ilkini bozuk diye değiştirdiler buda doğru ölçmüyor geçenlerde kendim denedim 20 çıktı bence omron veya panasonic tercih etmelisiniz m2 modeli fiyatı uygun sadece hafızası son ölçümü gösteriyor

sağlıkla kalın
    Özgür ÇELİK

Alıntıları Göster
    braun bp 4900/5900 serileride gayet iyi ürünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

braun bp 4900/5900 serileride gayet iyi ürünler.

Alıntıları Göster
    omron Tansiyon Aleti gayet iyi oluyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.