Şimdi Ara

tansiyon aleti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188
Cevap
3
Favori
100.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paveHawk -- 23 Şubat 2013; 21:11:24 >
  • arkadaşlar hepsiburada da omron m2 basic 49,90 tl.. kargoda bedava..

kullanan var mı..

kolluk boyutu nedir..

• Arkadaşlar ben 2003 yılında orjinal isviçre malı micro life dijital, koldan ölçmeli tansiyon aleti aldım hala düzenli çalışıyor. Şu anda yeni modelleri nasıldır bilemiyorum.
  • Omron M2 ile M3 arasındaki fark, M3 de, 3 ölçümün ortalamasını alması ve hafızanın fazla olması mıdır?
    bu özellik için 50 tl fazla vermeye değer mi?
  • omron basic mi alsak acaba ??
  • almışken omron m6 alın m6 it modeli de iyidir pc bağlantısı için. En iyisi de omron mit elite plus modeli. 199tlye bulabilirsiniz piyasada. Sağlıkta ucuza kaçmak pek mantıklı değil doğru düzgün ölçmedikten sonra isterse 5tl olsun ne anlamı var.
  • bluehouse B kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun yanitini ben de merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tansiyon aletleri 3 tip ..bilketen,koldan ve pazudan olcenleri..en iyi sonuc pazudan olcenler...genel olarak tum forumlarda digital olcumde omron markası one cıkıyor..
    aslında almısken iyisini almak istiyorum..
    m6-7322 184 tl

beurer markası hakkında pek bilgi bulamadım sarz edilebilir olması ve baglantı ozellikleri ile one cıkan bi modeli var.285TL

Acaba hangisini almalı???

• Ben bunu almıştım. Çekle falan uyguna geliyor.

http://m.morhipo.com/omron-m6-7321-e-comfort-tansiyon/12461274/detay

Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Ben bunu almıştım. Çekle falan uyguna geliyor.

Tavsiye ederim.

Omron 1-2-3 hangı modelı nı onerırısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Ben bunu almıştım. Çekle falan uyguna geliyor.

Tavsiye ederim.

Omron 1-2-3 hangı modelı nı onerırısınız

Hepsi aynı işlevi görüyor. Omron olsun da ucuzunu al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MACH25

Arkadaşlar, Omronun "teknik olarak" diğer tansiyon aletlerinden hiçbir üstünlüğü yoktur. Medikal sektöründe çok deneyimli bir arkadaşım, bana ithalatçı Mesitas firmasının piyasada yaygınlaşabilmek için tüm sağlık sektöründe bir doktor çalışması yaptığını söyledi. Tüm doktorlarla Omronu adeta hastalarına "reçeteli olarak" verdirmek için her türlü ikili menfaat ilişkisi içerisinde bir çalışmadan kaçınmıyorlarmış. Anlayacağınız Omronu yana yana bu yüzden tavsiye ediyorlar. Tıpkı Oral-B reklamlarında "diş hekimlerinin 1 numaralı tercihi" dediği gibi. (halbuki daha iyi diş fırçaları da var !)

Peki bu arkadaşınız hangi marka ve modeli önerdi?

• Bu tansiyon aletleri kategorisi neden yok oldu hepsiburada n11 gg falan çok çok az çeşit kalmış
  • MEvzuat gereği tıbbi cihaz satışı yasaklanan ürünler içinde tansiyon aletleri de var. maalesef dükkanlardan artık pahalıya almak zorunda bırakılıyoruz.
  • Tansiyon aletlerinin medikal marketlerle sınırlandırılması saçmalık tamamen. Geçen sene 80 -90 TL ayarındaki cihaz şu an 200 TL. Bu da medikalcilerin açgözlülüğü yüzünden. Peki yurtdışından satın alamaz mıyız tansiyon aletlerini? Gümrükte takılma gibi bir durum sözkonusu olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Kaan Dobra

Tansiyon aletlerinin medikal marketlerle sınırlandırılması saçmalık tamamen. Geçen sene 80 -90 TL ayarındaki cihaz şu an 200 TL. Bu da medikalcilerin açgözlülüğü yüzünden. Peki yurtdışından satın alamaz mıyız tansiyon aletlerini? Gümrükte takılma gibi bir durum sözkonusu olabilir mi?

garantisi olmaz o zaman ama yinede fiyat görüp değerlendirmek lazım bende araştırıyorum hep omron ağırlıklı arada beurer ve panasoniz deniyor bir kaç medisana var bilemedim açıkcası...
  • n11 de var arakdaşlar

BEn bunu alacağım

Konuyu hortlatmak gibi oldu ama ...

m3 ile bu makina arasında kaldım... Arada pek bir fark yok gibi ... 30 lira...fazla veririm bunu alırım diye düşündüm...

• Erka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Omron alın geçin. Ben M7 kullanıyorum. Üst modeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Askaparta

Omron alın geçin. Ben M7 kullanıyorum. Üst modeli.
    bende çok memnunum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.