Şimdi Ara

tansiyon aleti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
188
Cevap
3
Favori
100.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kesinlikle koldan ölçen en doğru karardır çok kez şahit oldum bilekten ölçen cihazlar hata veriyor,

Radyoloji teknisyeni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitter end

Arkadaşlar Ankarada özellikle omron yada burada bahsi geçen panasoniz in üst modellerini nerede bulabilirim.Bakmadağım büyük market kalmadı ( E.world-M.markt-T.SA vb ) İlla nettenmi almamız gerekecek

Teşekkürler :)

posta caddesinde iş hanlarındaki medikalcilerde bol miktarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perefesör

Baştan aşagı okudum,omron 6 alsam yada bir altını işimi görürmü,doktor her gün 2 defa tansiyonunu ölçeceksin dedi (böbrek hastası oldum birden bire),bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim,bütün yazıları ve internetdeki konuları,satış yerlerini okudum,anladım ki koldan ölçenler daha iyi,
    şimdi bana braun 5000-5010-5900 yada omron M6 önerirmisiniz gereksizse fazla para verip en pahalısını boşa almayım işimi görürse bu ürünler hangisini alayım.

omronun ucuzu yeter de artar bile.
  • Sağol bugün bütün izmiri özellikle kemeraltında beyler sokagını gezdim,tansiyon alet servisleri ile dahi konuştum bir çogunun tavsiyesi omron oldu ve aralarındaki farkları sordum model model bana hangisini alırasan al işini görür sadece aralarında hafıza farkı,ekran farkı,manşon farkı var dediler,bende M3 aldım düzensiz kalp ritmi uyarısıda var diye,şu an kulanıyorum,eczanedede kontrol ettirdim kliasik ölçerlerle aynı ölçüyor memnunum şimdilik,

85 tl fiyatı

quote:

Orijinalden alıntı: elmaci

quote:

Orijinalden alıntı: Perefesör

Baştan aşagı okudum,omron 6 alsam yada bir altını işimi görürmü,doktor her gün 2 defa tansiyonunu ölçeceksin dedi (böbrek hastası oldum birden bire),bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim,bütün yazıları ve internetdeki konuları,satış yerlerini okudum,anladım ki koldan ölçenler daha iyi,
    şimdi bana braun 5000-5010-5900 yada omron M6 önerirmisiniz gereksizse fazla para verip en pahalısını boşa almayım işimi görürse bu ürünler hangisini alayım.

omronun ucuzu yeter de artar bile.

• bende almayı düşünüyorum, 2 sene önce arkadaşlarım almıştı bilekten ölçen braun 240 tl amma kazıklanmışlar ha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

kaliteli uygun fiyatlı digital tansiyon aleti arıyorum (satın alabileceğim link verirseniz sevinirim)
    şimdiden teşekürler

Sayın Tugay

Bir ilaç firmasında diabet bölümünde çalışıyorum.Diabet herzaman tansiyon ile birlikte görülen ikili bir hastalıktır.Annem de bir diabet ve hipertansiyon hastası olarak bizim evde uzun yıllardır kullandığımız Omron marka koldan ölçme ilk cihazlarından var ve açıkcası yaklaşık olarak 10 yılı geçik bir süredir kullandığımız halde bir sorun arıza ve problem çıkardığını şimdiye kadar hiç görmedim.Bu yüzden maddi imkanınız ve durumunuz elverdiği süreç içerisinde herzaman size tavsiye edebileceğim OMRON olacaktır.Alman kalitesine herzaman güvenin.

http://www.hepsiburada.com/omron-m3-tansiyon-aleti/productDetails.aspx?categoryid=332377&productid=sgomronm3
    http://www.hepsiburada.com/omron-m6-comfort-koldan-olcer-tansiyon-aleti/productDetails.aspx?categoryid=332377&productid=sgomronm6
    http://www.hepsiburada.com/omron-m2-compact-dijital-koldan-tansiyon-aleti/productDetails.aspx?categoryid=332377&productid=sgomronm2

Bu modelleri özellikle kullanış ve pratiklik açısından seçtim.Gönül rahatlığı ile umarım uzun yıllar sizde kullanabilirsiniz.

• Merhabalar,

Acilen bir tansiyon aleti almam gerekti, beklenmedik bir böbrek hastalığıyla yüz yüzeyim.

Dün bu forumdaki tüm yorumları okuyup, bugün Ankarada Electroworld, Teknosa, Bimeks, Media Markt mağazalarını gezdim. Braun, Panasonic ve Omron arasındaydım. Fiyat indirimi beni Omron M3 e yöneltti, Teknosadan 99 a aldım. Ancak üretim yeri Vietnam yazıyor. Braunlar Alman bilmeme rağmen Çin üretimliydi, ekarte ettim. Panasonic'i bulduğum tek yer olan Electroworldde üretim yerine bakmayı akıl etmemişim, sonra geri de dönemedik. Ben bu Vietnam olayına takıldım, hepsi mi böyle, yoksa bana mı öylesi denk geldi? Endişelenmeli miyim üretim yeri açısından? Bu konuda fikri olanlar cevaplandırırsa sevinirim. Hastalığım ciddi, hata yapmak istemiyorum.
  • Ayfer Hanım bizde Panasonic var evde. Japon malı olduğu için, doktorum ve birçok arkadaşım tarafından şiddetle tavsiye ettiği için almıştık. 4 senedir memnuniyetle kullanıyoruz. Tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: Ayfer55

Merhabalar,

Acilen bir tansiyon aleti almam gerekti, beklenmedik bir böbrek hastalığıyla yüz yüzeyim.

Dün bu forumdaki tüm yorumları okuyup, bugün Ankarada Electroworld, Teknosa, Bimeks, Media Markt mağazalarını gezdim. Braun, Panasonic ve Omron arasındaydım. Fiyat indirimi beni Omron M3 e yöneltti, Teknosadan 99 a aldım. Ancak üretim yeri Vietnam yazıyor. Braunlar Alman bilmeme rağmen Çin üretimliydi, ekarte ettim. Panasonic'i bulduğum tek yer olan Electroworldde üretim yerine bakmayı akıl etmemişim, sonra geri de dönemedik. Ben bu Vietnam olayına takıldım, hepsi mi böyle, yoksa bana mı öylesi denk geldi? Endişelenmeli miyim üretim yeri açısından? Bu konuda fikri olanlar cevaplandırırsa sevinirim. Hastalığım ciddi, hata yapmak istemiyorum.

• Merhaba MACH25,

Dediğim gibi durum acildi, almış bulundum. Başka Omron M3 kullanan birinden Vietnam üretimi olup olmaması ile ilgili bir yorum gelirse ona göre iade talep edeceğim, aldığım yerde (Teknosa) Panasonic yoktu, sadece EW de vardı. İade alırlar mı bilmiyorum, değişim derlerse tek şansım Braun var ama o da Çin üretimi. Cevap için çok teşekkür ediyorum.
  • Ben de Omron M3 ile Braun BP 4900 arasında kararsız kaldım. sizce hangisi iyidir?
  • omron u kesinlikle tavsiye ederim.
  • OMRON olsun çamurdan olsun. bizzat evde ölçüyoruz sonra poliklinikde ölçtürüyoruz. aynı veya en fazla 1 farkla ve NADİREN bu fark çıkıyor Kİ BİLEKLİK ÖLÇER OLAN MODELİ. OMRON en sağlıklısı gerisini siz düşünün.
  • Tavsiyelere uyarak ben de annem omron m3 aldım. Teşekkürler.
  • Anneme omron aldık çok memnunuz... Tavsiye ederim..
  • Bende zamanında tansiyon aleti almadan önce çok araştırmıştım.. ama dikkatimi çekti çoğu hastanelerde tansiyon aleti normal dijital olanlar varsa omrom M2 Var yani çünkü çoğu kliniklerde kullanılıyor bu alet bizim işyerimizdede Omrom M6 Comfort modeli vardı onuda bizim doktorumuz çok araştırmış tavsiye etmiş ve önerdiğinden dolayı hemşiremizin tavsiyesi ile M6 comfort modelini daha bir sene olmadı yarım senelik alet daha yeni.. yani 125 TL ye almıştım o zaman.. uğraşamadım ucuzluklarla gittim aldım bir tane memnunum aletten doğru ölçüm yapıyor.. ama önemli olan o kolluğunu iyi ayarlaman lazım

Kısaca uzun yazmak gerekirse aletin markasını;
    OMROM M6 COMFORT KOLDAN ÖLÇER DİJİTAL TANSİYON aleti.(Yeni serisinde sadece ön tuşu gri renkte ama bizimki mavi renkli olanlarındandır)
  • koldan dijital ölcen aletleri öneririm. Marka olarak da microlife , omron iyidir.
  • Braun Bp 5900 Üst Koldan Tansiyon Aleti almayı düşünüyorum arkadaşalar.
    güzel ve kaliteli bir ürün gibi.
    tavsiyeleriniz nedir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal2238

Braun Bp 5900 Üst Koldan Tansiyon Aleti almayı düşünüyorum arkadaşalar.
    güzel ve kaliteli bir ürün gibi.
    tavsiyeleriniz nedir....

ürün kaliteli gibi duruyor ama ben pişman oldum .. iki kere, manşetin yapıştırma çizgisinden hava kaçırdı. birincisinde aldığım yer manşeti değiştirdi.. yenisi de aynı şekilde hava kaçırmaya başladı. uğraşmadım attım bir kenera. microlife aldım şimdilik iyi gibi.
  • bugün 5-6 eczaneye sordum. Hepside OMRON u önerdi. İnternet üzerinden araştırdım ve omron m6 modeline karar kıldım. Bunu kullanan varmı yada düşünceniz nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.