|
tansiyon aleti (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Omron M3 , beurer bm26 ve tensoval arasında kaldım. Ne önerirsiniz? Omron ellerinde olduğu halde pek oneremiyor burda medikalciler..
Sonuç: Omron M3 aldım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sui_cast -- 21 Mayıs 2019; 12:12:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 seneye yaklaştı braun 5010 tansiyon modelini kullandık manşet kısmı hava kaçırmaya başladı ve aldığımızdan beri 25-30 ölçümde pili bitiriyordu şimdi yeni bir tansiyon aleti alacağız. Omron ve beurer marka arasında gidip geliyorum evdekiler yaşlı insanlar olduğundan manşeti tek başımıza zor takarız diye bilekten ölçerli istiyorlar ama doğru sonuç açısından bilek ölçerlere mesafeliyim. Eskiden teyzemin kullandığı beurer marka bilek ölçen tansiyon aleti vardı 20 yıla yaklaştı hala sağlam beurer marka da kalite açısından omron gibi kaliteli
Araştırmalarım sonucu bir iki model belirledim
Beurer için BM 28 ve BM 26 modeli. BM 26 modeli pakette dijital ateş ölçer ile beraber hediyeli geliyor hediyesiz kutusu da mevcut 150 lira gibi bir fiyatı var hafıza,aritmi,who onaylı 22-32 manşet var. BM 28 modeli 26dan farkı manşet ölçüsü 22-42 cm ve ölçüm sonucu renkli skala ile kademelendirme özelliği var fiyatı aynı. Bunun harici Beurer için diğer modellerde özellikler aşağı yukarı aynı pahalı modellerde bilgisayara aktarma EKG ölçümü NFC özelliği 7 gün sabah akşam ortalama gibi özellikler var ekranı renkli olan geniş ekranlı modelleri var ama fiyat farkı çok fazla omron gibi alt üst model fiyat farkı gibi belli oran da değil bu yüzden Beurer için BM 26 ve 28 en mantıklı modeller
Beurer bilek ölçer için BC 21,BC 30,BC 40,BC 50,BC 57,BC 80 gibi modeller var fiyat aralığı 120 den başlayıp 240 liraya kadar çıkıyor özellikler BM 26 ve 28 ile aynı
Omron için ise M3 comfort,M6,M7 ve Q142 modeli var. Omron da M6 modeli adaptörlü satılırken M7 modeli üst model olmasına rağmen adaptörü ayrı satılıyor 60-80 lira arası adaptör fiyatı var. Omron koldan ölçen modellerde üst modellerde sabah hipertansiyonu algılama özelliği var.
Bilekten ölçer omronlarda R1 R2 R3 diye modeller var standart hafızalı tansiyon ölçerler fazla bir özelliği yok.
Sonuç olarak hipertansiyon ölçümü istenmiyorsa benim tercihim Beurer BM 26 olurdu. Maddi olarak fazla imkanım varsa annem gibi hipertansiyon takibinde olan biri için ise M6 modeli alırdım. Bilek ölçer modellerde ise bu iki marka arasında hangisi ucuz ise onu seçerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam merhabalar, ben de tansiyon aleti alma aşamasındayım. Siz nasıl memnun musunuz acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Selamlar,
2 alternatife indirdim,
Tecrübe ve/veya önerilerinizi bekliyorum....
Omron M3 HEM-7155-E Comfort
Beurer Bm 26 Koldan Ölçer Tam Otomatik Tansiyon Aleti + Ft 09 Derece Hediyeli
Yeniden selamlar,
Üstteki iki model yerine aşağıdaki cihazı 110 TL ye mal ettim.
Benim için yeterli özelliklere sahip
GittiGidiyor
Renz R1 Tansiyon Aleti Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/renz-tansiyon-aleti-konusan-muzik-calan-cihaz_pdp_410718669
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
7361 mi 7322 mi?
7322
Ben 7361 ini sipariş verdim bu alt modelimi hocam ?
Omron'un sitesinde 7322 satışı yok hocam. Bu durumda sizinki yeni ve üst model olur sanırım.
Omeon m7 düşünüyorum farklı öneri varmı
OMRON M3 HEM 7155-E tavsiye eder misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: thelordofOMRON M3 HEM 7155-E tavsiye eder misiniz?
Hocam aldınız mı, ben de aynı ürüne bakıyorum. Aldıysanız artısını eksisini yazabilir misiniz?
-
Henüz almadım. İndirim kovalıyordum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kocaballi
Yeniden selamlar,
Üstteki iki model yerine aşağıdaki cihazı 110 TL ye mal ettim.
Benim için yeterli özelliklere sahip
GittiGidiyor
Renz R1 Tansiyon Aleti Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/renz-tansiyon-aleti-konusan-muzik-calan-cihaz_pdp_410718669Selamlar acuka ac-9800k ile arasında kaldım.
Sarj olması da artı sizinkinin. Ne dersiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: WorcestershireSelamlar acuka ac-9800k ile arasında kaldım.
Sarj olması da artı sizinkinin. Ne dersiniz?
Alıntıları Gösterselamlar,
acukayı bilemem ama renz den memnunum,
2 adet aldım hatta...
-
quote:
Orijinalden alıntı: kocaballiselamlar,
acukayı bilemem ama renz den memnunum,
2 adet aldım hatta...
Alıntıları GösterR2, R1'e göre biraz daha uygun fiyata geliyor alınır mı sizce hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: WorcestershireR2, R1'e göre biraz daha uygun fiyata geliyor alınır mı sizce hocam?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: kocaballi
Alıntıları GösterKullanıcı hafızasıyla
Toplam hafıza çok farkediyor mu hocam R2 almış bulundum ama?
-
quote:
Orijinalden alıntı: WorcestershireKullanıcı hafızasıyla
Toplam hafıza çok farkediyor mu hocam R2 almış bulundum ama?
Alıntıları Gösterihtiyaç duyuyorsanız...
ben daha hiç hafıza kullanmadım...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X