Şimdi Ara

Taraftar paketleri farkı ve çekim kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Turkcell'den çok pahalı olduğum için ayrılacağım. Tt fiyat olarak iyi paketler veriyor.

Mesela şu 2 paket arasında ne fark var? Ben Galatasaraylıyım ama diğeri milli takım mı? Fiyat olarak kırmızı-beyaz olan çok daha ucuz.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Muhteşem Tarifeler > GSMobile > Taraftarlar > Özel Programlar > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/taraftarlar/gsmobile/sayfalar/muhtesem-tarifeler-yeni-musteri.aspx

bireysel.turktelekom.com.tr
    Muhteşem Yeni Tarifeler > GSMobile > Taraftarlar > Özel Programlar > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/taraftarlar/gsmobile/sayfalar/muhtesem-yeni-tarifeler-yenimusteri.aspx

Ayrıca internet kalitesi nasıldır? Yazın Kaş'da olacağım çoğunlukla. Merkezde muhtemelen çok sıkıntı olmaz ama düzgün bir internet önemli.

Başka paket önerisi varsa alabilirim.

• İnternet olarak hiçbir fark yok. Sadece bu taraftar olayı, takım tutkunlarını kazıklamak için olan birşey. En ucuzu hangisiyse ona geçip kullan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnterneti iyiyse milli takım(?) için olana geçebilirim.

Ama şimdi bir daha baktım, o tarife daha ucuz çünkü 12+12 ay taahhüt vermek gerekiyor. 1 seneden fazlası yasal değil diye biliyordum. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    12+12 olayı ilk sene zorunlu, kalan diğer sene isteğe bağlı. İster kal, ister çık.

İnterneti TT şebekesi ve hiçbir fark yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öyle bir opsiyon varsa güzel. Memnun kalırsam şu an gözüken fiyattan devam ederim, başka durumda değişim yaparım.

• Online olarak başvuru yapmıştım. Müşteri temsilcisi aradı. Ama bu paketlerin süresi bitmiş. Geçiş yapılamamaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • comeback58 C kullanıcısına yanıt

Fiyat olarak çok uygundu.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.