Şimdi Ara

İNTERNETİ SÜPER KALİTELİ TEK OPERATÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açılan konular hep kötü eleştiri yapılıyor. Yaklaşık 4 senedir vodafon internet kullanıyorum türkiyede kaliteli 3g sağlayıcılarının bence en iyisi en kalitelisi internet ücretide gayett uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone reklamlarını izlediniz. Vodafone ile ilgili bir sorun olunca arkadaş gelip burada şikayet konusu açar sonra.
  • Vodafone hakkında 1 kere bile şikayetim olmadı olursada buraya konu açmam müşteri hizmetleri denen bişey var

• Kullandığım için gönül rahatlığıyla diyebilirim ki en berbat müşteri hizmetleri Vodafone'da.

• Vodafone interneti iyi olabilir fakat çok şarj tüketiyor

• Bende kullanıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım her alanda en iyisi bence

• Sen sorun yaşamadın diye her alanda iyi olacak diye bir şey yok. Şuanda Türkiye'nin kaliteli operatörü olarak bilinen Tukcell'de bile sorunlar yaşanıyor. Forumda konulara var bakabilirsin. Vodafonun kendi sitesine aç bak binlerce internetten şikayetçi olanlar var. Senin bulunduğun ilde sorun olmayabilir ama X ilde X kişi sorun yaşayabilir onun için Türkiye'nin en sorunsuz operatörü diye bir şey yok. Sana kalırsa Vodafone bana kalırsa Avea sorunusuz. O zaman bende açayım en sorunsuz internet Avea'da diye :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi operatör daha iyi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben ankarada yaşıyorun işim gereği ankaranın bir çok yerinide geziyorum vodafone vınn kullanıcısıyım ankaranın her yerinde gayet güzel performans alıyorum ki bu bazen inannın evdeki internetimden bile hızlı haklısınız bunu benn kendimi baz alarak söyledim türkiye geneli ne durumdadır bilmem ama benim yaşadığım şehirde hiö sıkıntı yok yine söylüyorum gayet memnunum

• Sorun yaşamadığın sürece vodafone şahane, 3g de rakibi yok. Yeter ki sorun yaşama :)

• saatlik günlük haftalık sınırsız internet seçenekleri dışında vodafonun bir avantajı yok müşteri hizmetleri ve online işlem merkezi vasatın altında.
  • Vodafone müşteri hizmetleri konusunda en berbat operatördür. Geçen gün bir problemim oldu. Adam daha Türkçemizi konuşamıyor müşteri hizmetleri yapmışlar bide benle tartışıyo çil altın 15tl olan kendini yeniliyor diyor. Bende aç esasları oku dedim ne biçim müşteri hizmetlerisin bir şey bilmiyosun ordasın dedim esaslar önümde şuan diyo iyi akşamlar dedim kapadım. Bilmeden konuşuyorlar. Turkcell müşteri memnuniyetinde açık ara önde telefon çekmiyo dedim tam 3 kere aradılar. Aveada henüz bir sorunum olmadı fakat vodafone kadar kötü olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoftRock -- 4 Şubat 2015; 20:02:54 >
  • bende ankarada yaşıyorum ve galiba o tek çekmediği yer benim oturduğum yer :)
  • Hadi hadi vodadan kaç lira aldın yoksa normal şartlarda bir insan kendisinin bulunduğu yerde voda iyi diye her yerde en iyisi diye konu açmaz
    burada yıllardır önce bulunduğunuz yere göre bakın diye yırtınıyoruz yoksa en iyi operatör ne diye soranlara Turkcell yaz geç.
  • Müşteri hizmetleri berbat olduktan sonra bi anlamı yok.

• Turkcell denmi bahsediyoruz kaldırın gözünüzdeki perdeleri internet fiyatlarına ve çekim alanlarına bakın eski operatörnolduğu için baz istasyonu fazla olabilir 3g alanı oldukça dar ama ayrıca interrnet fiyatı en pahalı oparatördür turkcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son-Er06 -- 5 Şubat 2015; 10:12:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.