Şimdi Ara

Tarak veya fırça kullanıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saçlarım ön taraftan kaşlarımı geçiyor yanlar ense felanda uzun kulağın 3/4 ünü kapatacak düzeyde.ama tarak feya saç fırçası hiç kullanmıyorum.özellikle kafamın tepesi çok kaşınıyor kaşıyınca böyle soyuluyor hafif.neyse acaba ondanmıdır derinin hava alması için saçı taramak gerekli mi?

eğer tarıyorsanız ne kullanıyorsunuz tarak mı yoksa saç fırçası mı? fön çeken biri değilim onun için fön taraklarını kullanmam.ya tarak kullanırım yada şu geniş tabanlı saç fırçalarından kullanırım.geniş tabanlı saç fırçası daha mantıklı geliyor.

tavsiyeniz nedir hangi ürünü nerden alayım çünkü bu konularda hiç fikrim yok tuhafiyeler var ordaki taraklarda dandik oluyor genelde hayır alırım ama faydasından çok zararını görmekten korkuyorum.hadi forumun bakımlı erkekleri tavsiyeleriniz bekleniyor.

• saçını tarayan yokmu be arkadaş
  • Tam olarak bunu kullanıyorum da neyi merak ettiğini anlamadım.
  • Tarak veya fırça kullanıyor musunuz?
    nalburlardan bulunabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Tam olarak bunu kullanıyorum da neyi merak ettiğini anlamadım.

hocam işte tavsiye arıyorum.bunu nerden temin edebilirim?
  • Saç fırçası kullanıyorum. Fön makinesiyle birlikte. Ardından bir sprey tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Saç fırçası kullanıyorum. Fön makinesiyle birlikte. Ardından bir sprey tamamdır.

hocam şu yuvarlak olanlardan kullanıyorsundur.onlardan değilde yukarıda arkadaşın paylaştığı gibi düz tabanlı fırçalardan arıyorum.daha çok saç derisini rahatlatmak için tarama işlemini yapacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

quote:

Saç fırçası kullanıyorum. Fön makinesiyle birlikte. Ardından bir sprey tamamdır.

hocam şu yuvarlak olanlardan kullanıyorsundur.onlardan değilde yukarıda arkadaşın paylaştığı gibi düz tabanlı fırçalardan arıyorum.daha çok saç derisini rahatlatmak için tarama işlemini yapacağım

Gratiste geçen indirim varken 5-6 TL civarında vardı aynı bundan odunsu yapıda
  • quote:

quote:

quote:

Gratiste geçen indirim varken 5-6 TL civarında vardı aynı bundan odunsu yapıda

hadi be baya iyiymiş şimdi varmıdır acaba?

• Şampuanı sıkca değiştiriyorsan kaşınma ondan olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aŞule

Şampuanı sıkca değiştiriyorsan kaşınma ondan olabilir

aynen sık değiştiriyorumda en doğru şampuanı arıyom bir nevi varsa tavsiyen alabilirim.

bu arada saçı hiç taramamak normal mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aŞule

Şampuanı sıkca değiştiriyorsan kaşınma ondan olabilir

aynen sık değiştiriyorumda en doğru şampuanı arıyom bir nevi varsa tavsiyen alabilirim.

bu arada saçı hiç taramamak normal mi?

Yumuşak saçlar istiyorsan kadın şampuanı öneriyorum dove falan ama fön çekip saçını sertleştiriyorsan heden şoldirs

• Saçı 3 numara yaptırdım raadım

• Sanırım kullandığın şampuanlardaki kimyasallar sende alerji yapıyor. Farklı ürünler de deneyebilirsin ama markette satılanların hepsi aynı b*k. Paraya kıy tamamen doğal bir ürün al hem saçını taramana bile gerek kalmaz pamuk gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medyum Kennedy

Sanırım kullandığın şampuanlardaki kimyasallar sende alerji yapıyor. Farklı ürünler de deneyebilirsin ama markette satılanların hepsi aynı b*k. Paraya kıy tamamen doğal bir ürün al hem saçını taramana bile gerek kalmaz pamuk gibi olur.

haklısın sanırım.ama hocam buna rağmen saçın taranması gerekir ya.saç derisine masaj amaçlı bile saç tarama işlemi yapılmalı diye düşünüyorum.bakalım önümüzdeki günlerde gratise gidip alayım bir tane.

şu doğal dediğin ürünlerden bildiğin var mı.doğal mıdır değilmidir bilmiyorum ama 3d diye birşey vardı baya öneriyorlardı.fiyatı tuzlu olduğu için almamıştım.

• quote:

quote:

Sanırım kullandığın şampuanlardaki kimyasallar sende alerji yapıyor. Farklı ürünler de deneyebilirsin ama markette satılanların hepsi aynı b*k. Paraya kıy tamamen doğal bir ürün al hem saçını taramana bile gerek kalmaz pamuk gibi olur.

haklısın sanırım.ama hocam buna rağmen saçın taranması gerekir ya.saç derisine masaj amaçlı bile saç tarama işlemi yapılmalı diye düşünüyorum.bakalım önümüzdeki günlerde gratise gidip alayım bir tane.

şu doğal dediğin ürünlerden bildiğin var mı.doğal mıdır değilmidir bilmiyorum ama 3d diye birşey vardı baya öneriyorlardı.fiyatı tuzlu olduğu için almamıştım.

Şahsen benim saçım uzun ve kıvırcığımsı olduğu için istesem de tarayamam, zaten çok elektrikleniyor.

Doğal bir ürün olarak kendin de parabensiz ve sülfatsız ürünleri araştırabilirsin, ben davines isimli bir markanın ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. Gratiste bulabilir misin bilemiyorum mağazaları genelde saç şekillendirme üzerine falan oluyor sanırım. 3D denilen ürün de bildiğim kadarıyla bir jöle modeliydi.

Bu tarz doğal ürünlerin tek sıkıntısı maliyeti oluyor genelde fakat market şampuanları benim de günlerce cildimi yakıyor o yüzden kullanmak zorundayım. O yüzden bir araştır derim muhtemelen benim gibi alerjin vardır senin de. Şişesi 40-45 tl arası değişiyor genelde.

• Saçın omuzlarına gelmiyorsa işportada 1 liraya satılan taraklardan al.
  • quote:

quote:

quote:

Şahsen benim saçım uzun ve kıvırcığımsı olduğu için istesem de tarayamam, zaten çok elektrikleniyor.

Doğal bir ürün olarak kendin de parabensiz ve sülfatsız ürünleri araştırabilirsin, ben davines isimli bir markanın ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. Gratiste bulabilir misin bilemiyorum mağazaları genelde saç şekillendirme üzerine falan oluyor sanırım. 3D denilen ürün de bildiğim kadarıyla bir jöle modeliydi.

Bu tarz doğal ürünlerin tek sıkıntısı maliyeti oluyor genelde fakat market şampuanları benim de günlerce cildimi yakıyor o yüzden kullanmak zorundayım. O yüzden bir araştır derim muhtemelen benim gibi alerjin vardır senin de. Şişesi 40-45 tl arası değişiyor genelde.

3d dediğim buhttp://www.schwarzkopf-professional.com.tr/skp/tr/tr/home/urunler/erkek/3dmen/bakim.html şampuanı vardı neyse dediğin gibi araştırıp kendime göre doğal bir ürün alırım artık eyw

• Güncelleme var mı Tarak veya fırça kullanıyor musunuz? 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.