Şimdi Ara

taraklı ayağı olanlar hangi spor ayakkabıyı giyiyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
22.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayağı taraklı olan arkadaşlar ne marka spor ayakkabı giyiyorsunuz ? puma demiş bazıları sözlüklerde, doğrumu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Taraklı Ayaklar İçin Spor Ayakkabı Seçimi

Taraklı ayak yapısı, ayakların orta kısmının belirgin şekilde daha geniş olduğu bir ayak tipidir. Bu ayak tipine sahip kişiler, spor ayakkabı seçerken bazı hususlara dikkat etmelidir.

Öncelikler:

Taraklı ayaklar için spor ayakkabı seçerken öncelikler şunlardır:

• Geniş Ayakkabı Kutusu: Ayakkabının ön kısmının ayağınızı sıkmaması için geniş bir ayakkabı kutusu tercih edin.
    • Nefes Alabilir Malzeme: Taraklı ayaklar kolayca terleyebilir, bu nedenle nemi emen ve ayaklarınızı serin tutan nefes alabilir malzemelerden yapılmış ayakkabılar seçin.
    • Destekleyici Taban: Ayakkabının tabanının ayaklarınızı destekleyecek kadar sağlam olduğundan emin olun.

Önerilen Ayakkabılar:

Taraklı ayaklara sahip kişiler için uygun bazı spor ayakkabı modelleri şunlardır:

• Brooks Adrenaline GTS: Geniş bir ayakkabı kutusu ve nefes alabilir file üst kısmı ile destekleyici bir koşu ayakkabısıdır.
    • Saucony Hurricane: Ayakkabının geniş ön kısmı ve destekleyici tabanıyla taraklı ayaklar için özel olarak tasarlanmıştır.
    • Asics Gel-Nimbus: Nefes alabilir örgü üst kısma ve şok emici bir taban yastığına sahip, yüksek destekli bir nötr koşu ayakkabısıdır.

Ayakkabı Giyme İpuçları:

Taraklı ayaklar nasıl ayakkabı giymeli sorusuna cevap olarak şu ipuçları verilebilir:

• Yarı Numara Büyük Ayakkabılar Alın: Taraklı ayakların rahat etmesi için yarı numara büyük ayakkabılar alın.
    • Kalın Çoraplar Giyin: Kalın çoraplar, ayakkabının içinde ekstra yastıklama sağlayarak ayağınızı sıkma etkisini azaltır.
    • Ayakkabıları Yumuşatın: Yeni ayakkabılar ayaklarınıza rahatsızlık verebilir. Rahatlık sağlamak için onları kısa sürelerle giyin ve zamanla yumuşatın.

Taraklı ayak yapısına uygun spor ayakkabı seçerek hem ayağınızın sağlığını koruyabilir hem de spor aktivitelerinizden daha fazla keyif alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Spor ayakkabı bilmem ama saçımı tarayamıyorum yardım!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarkalı,fırçalı,aynalı ayak mı var
    ayağım ile kafamı tariyom
    saka la saka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dot -- 10 Mart 2015; 18:08:29 >
  • Genellikle fileli

• 45 numara adidas
  • Beğendiğimi giyiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: og

45 numara adidas

normaldede 44 giyiyorum, yarın nike gidicem bi 45 deniyim. umarım ucu yeniçeri çarığı gibi Allah'a bakmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Converse ayakkabılar rahat mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla ayağım taraklımı bilmem ama 20 30 lira civarı ne bulursam alıp giyerim.

• tarakli ayak kadar kotu birsey yok . Suana kadar begendigimi aldim sorun olmadi

• Nike genelde geniş oluyor

• Tirrtikli mi tirrtiksiz mi

• ayağım taraklı ve 48 numara

basketbol ayakkabısı alıyorum (jordan,rose modelleri biraz tuzlu ama rahat)

• Ayagim tarakli ve kucuk cok cirkin ayagim var

• Parçalanıyorlar durduramıyoruz
  • NB
  • Vallahi 6 ayda bir ayakkabı almaktan bıktım. 2 tane New Balance aldım. Biri 2 yıl, diğeri 1 yıl oldu sorun yok. Ayak numaram 43-44.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalıArapFaiktenAlıyoduk -- 10 Mart 2015; 18:33:31 >
  • Normal olarak 42 felan giyerim ama spor ayakkabı olunca hele adidas frlansa 43-44 felan alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MalıArapFaiktenAlıyoduk

Vallahi 6 ayda bir ayakkabı almaktan bıktım. 2 tane New Balance aldım. Biri 2 yıl, diğeri 1 yıl oldu sorun yok. Ayak numaram 43-44.

Bir roshe run alayım, ondan sonra deneyeceğim hocam nb.
  • Ayağın taraklı ise puma,new balance gibi ortası dar ayakkabılar giyemezsin,bir süre sonra ayakların içeri doğru basmaya başlar.
    Orta tabanı geniş olan ayakkabıları tercih etmelisin.
  • Ayaklarım taraklı ve direk beğendiğimi alıyorum. Tırnak batığım belki de çok dikkat etmediğim için oldu, bayadır var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.