Şimdi Ara

Tarayıcı oyunları vs Ekran kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim.

Web tabanlı oyunlar " ekran kartı " namı " ram " e mi yoksa " işlemci " ye mi ihiyac duyar.
    Bu oyunu oynamak için Adobe Flash Playeri sürekli güncel tutmamız gerekiyor.Kısa keseyim oyunda Bigpoint'in Darkorbit adlı oyunudur.Yani bu oyunu daha iyi oynamak için neye yüklenmeliyiz ? (İnternet hızını göz ardı etmiyorum elbette )

Arkadaşlar gerçekten bu zamana araştırdıklarımdan birşey anlamadığımdan soruyorum iyi geceler.

• Oyun icin ekran karti onceliklidir. Piyasadaki ortalama bi ekran karti işinizi görür. Tabi isletim sistemide win 8.1 olursa daha iyi olur. Donanım hızlandırma açısından güncel işletim sistemi kullanmak daha sağlıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtyper -- 23 Mart 2015; 23:00:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hani .exe uzantılı bilgisayara kurduğumuz için çok gerekli olduğunu biliyorum ama , şimdi bu oyunda sadece Adobe Flash player ve tarayıcı gerektiyor ekran kartını nasıl kullanacak onu çözemiyorum aklım ermiyor yani :) tarayıcı ram işlemci kullanır onda hemfikirim ama ekran kartı olayı beni mahfediyor , malum ekran kartı 128 bit bile olanlar el yakıyor.
  • oBirDHLi O kullanıcısına yanıt
    Güncel tarayicilardaki flashplayer html5 gibi eklentilerinde donanım hızlandırma özelliği bulunur. Bunun anlamı islemciye aşırı yük binmemesi için ekran kartı devreye girer ve işlemcinin yükünü azaltır . buda işlemcinin yetersiz kalıp takilmalara neden olmasını engeller. Sistemini yazarsan daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

• Hocam macook air kullanıcısıyım amacım bu bilgisayarda oynamak değil zaten , yeni bir bilgisayar almak için soruyordum demek ki o kadar da yüksek özellikler gerekmeyecek anladığım kadarı ilehttp://www.gold.com.tr/acer-v3-572g-7535-notebook_u linketi işimi görür diye düşünüyorum
  • oBirDHLi O kullanıcısına yanıt
    İ5 işlemcili en az 840m ekran kartına sahip bi notebook alırsanız daha verimli olur. Söz konusu oyun olunca ekran kartına dikkat edin. Almışken başka uygulamaları guncel oyunlari da çalıştırabilin diye söylüyorum. Hatta 850m olursa daha iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartsız oyun
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.