Şimdi Ara

TARCANLAR EXPERTİZ VS OĞUZHAN CARS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
9.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Kavgalılardır hemen altında bir şey aramayın
    Benim de aklıma bu geldi de kavganın da nedenini bilmek lazım. Yine de peşin hüküm vermek olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airbag yok yazsaymis direkt.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha onceden cani yanmistir Expertiz yaparken,o yuzden tahminimce...

• Link atabilecek olan var mi ilanin?

• Galerici acikca soylemis iste ne guzel biz ahlaksiz insanlariz, ahlakli adamlarla is yapmiyoruz isinize gelrise demek istiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Link atabilecek olan var mi ilanin?

Tum ilanlarına aynisini yazmışlar sanırım

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    o c5 onay expertizin videosuydu

• İzmitte oturuyorum 4 tane galerici arkadasim var hepsinin tek dedigi tarcanlara araba gondermiyorum onlar olmayana var diyorlar 😂 adamlar isini oyle bir hakkiyla yapiyorki pertten araba cikartanlar izmitte araba satamaz oldu

• Sözü, neden bir ekspertiz firmasını tercih etmediklerini öğrenmek için bu firmaya bırakmak lazım. Tek taraflı yargılamayalım ancak Tarcanlar gerçek ve tarafsız bir inceleme merkezi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmg02

o c5 onay expertizin videosuydu
    konusu açıldı mı acaba o videonun , olayın daha doğrusu ?
  • Hem ayranım dökülmesin hem tatsız şeyler yaşanmasın istiyor bunkar

• Bu adamların tarcanlardan korkma sebebi aracın gerçeklerini ortaya çıkardığından dolayı değil. Bunu çoğu expertiz firması yapıyor zaten. Tarcanlar expertiz ortaya çıkarmakla kalmayıp ifşa ediyor.

• Tahmin ettiğim kadarını yazayım çok çok ayrıntısını bilmiyorum.. Sürekli takip edip videoları izleyenler Hatırlayanlar vardır, bundan 2 ay önce falan bi video attılar kanala işte biri galeriden araba almış, arabayi satarken galeri 2 parça local boyası var 1-2 yer Orjinal değişen denmiş alıcıya güven verilip araç satılmış.. Arabayı alan adamda daha sonra tarcanlara götürünce işin hiçte öyle olmadığı ortaya çıkmış. Hatta videosunda Aynen şu lafı etmişti Sami tarcan "aracı satan galeriyle konuştuk inatla boyası yok diyor, Orjinal diyor geri almam diyor alirsada 10.000 eksik veririm diyor, başka bir ekspertize soksunlar orda da boya çıkmazsa değişenlerin Orjinal değil çıkma olduğu belli olmazsa aracı ben alacağım burdan duyuruyorum" demişti videoda.. İşte o araba başka bir ekspertizde de boyalı, kazalı kusurlu çıkmıştı.. Alıcıda tabiki kendisine kusurlu aracı kusursuz diye satan o galeriyi ve kusurları saklayan önceki ekspertizi mahkemeye verince birilerinin çok fenaa ardı yanmış demek ki.. Demek ki o galeri bu galeriymiş dedim bugün videoyu izlediğimde.. Belki onlardır belki değildir bilemiyorum..

Sonuç olarak bana " istediğin yerde ekspertiz yaptırmam" diyen galeri alsın soksun arabalarini tek tek garajına.. Şahsen piyasanın altınada satsa işim olmaz.. Bi müddet sonra araçları galerilerin kendi aralarında çevirdiği minnoş arabalara dönüşür.. Bi orda ilana girer bi burda öyle öyle kim kime itelerse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 23 Temmuz 2019; 6:35:43 >

• iyi olmuş. oğuzhan cars araba almayacağım yerler listesinde eklendi (galericiden hayatta araba almam ama neyse )
  • tarcanlar ülkemizde airbag kontrolü yapabilen 3 merkezden biri ve bu konuda çok iyiler. bu ülkede dürüst olmak da çok zor, gerçekleri söylediniz mi sözlü fiili saldırıya uğrayabilirsiniz.
  • Normal. Bir tane araç var, sadece 2 parça boyalı yazıyor.
    Orda bile ısrar edince bir taraf komple boyalı dedi.
    Ekspere götürsek ne çıkardı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.