Şimdi Ara

Tarife değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1mb sınırsız olan tarifemi netlimitsiz 8mb 25gb kotalı ile değiştirmek istiyorum. Geçen sene 1mb sınırsız 45 TL idi fakat telefonla aramışlar annem bir kampanya kabul etmiş fatura 40.25 TL geliyordu. Anneme göre kampanya henüz bitmemiş daha 3-4 ay var diyor. Fakat bu ay zamlı fiyat olarak 49 TL fatura geldi. Bizim dahil olduğumuz kampanya bitmiş mi oluyor acaba? Görevliye sordum bitmiştir diyor. Birde bu tarife değişikliği konusunda bazı şeyler söylüyorlar. İşte kampanya varsa tarife değiştirirsen aradaki farkı alıyorlarmış gibilerinden. Birde kimisi ay sonu geç diyor kimisi ay başı neye karar vereceğimi şaşırdım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• Taahhüt sürenize Online İşlem Merkezi'nden bakın, en doğru bilgi oradadır.
  • Ay sonu gec, ama 1 limitsizle 8 mbite kdr limitsiz arasinda 6 TL fark oldugu icin ay ortasinda da gecsen pek bir fark ucreti yansimaz. ayrica indirim doneminde isen gececegin paketinde indirimli ucreti uzerinden odeme yaparsin. taahutun bitip bitmedigini 444 0 375 ten yada faturanin 2. nushasinda yer alan ucret detayları kalemi altinda indirim olup olmadigi yazar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet tarife seçimi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.