Şimdi Ara

Tarife Değişikliğinde Gelecek Fatura ne olur ? NetLimitsiz'den 8 Mbit Gerçek Limitsiz'e geçiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum AKK ayın 8. günü vurdu bizi.. 3 kişi olduğumuz için mümkünatı yok yetmiyor 1 mbit..

115 TL / Ay şeklinde olan gerçekn 8 mbit limitize geçiş yapmak istiyoruz. Şu anki tarifemiz aylık 65 TL ve geçeceğimiz tarife 115 TL

Eğer yarın geçiş yaparsam ay sonunda faturaya ne yansır toplamda ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?

yanii 115 + 65 TL Mi öderiz bu ay için nasl hesaplanıyor bu miktar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by__metallica -- 9 Nisan 2012; 1:04:48 >

• 100 lira üzerinde bir fatura gelir 110 liraya yakın arkadaşım... TTnet bunu yapmaya çalışıyor işte zamanla herkes geçmeye başlayacak o fiyatlarda bize normal gelecek alışacağız...
  • Başka sağlayıcı varsa ona geçin ttneti iptal ettirin.
  • Malesef başka hiç sağlayıcı yok, sadece TTNet ve ttnet altyapısını kullanan sağlayıcılar var.
  • başka bilgisi olan yok mu arkadaşlar ?
  • 1mbite düştüm bende 8mbit gerçek limitsize geçtim anında aktif oldu. 9 günlük önceki fatura 21 günde yeni fatura olur büyük ihtimal. önemsiz
    benim burda biri, smile 16 mbitte gerçek sınırsız varda. uğraşmadım iptal et, abone ol ooo uzun iş bir kaç yıla yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 9 Nisan 2012; 7:53:10 >
  • gelicek fatura 200tl civarı olur diye tahmin ediyorum. bu ayın farkını yazarlar ve fatura ayın 1inde kesilip parayıda kullanmadan alıcakları için bide mayıs ücretini koyarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__metallica

Malesef başka hiç sağlayıcı yok, sadece TTNet ve ttnet altyapısını kullanan sağlayıcılar var.

TTnet altyapısını kullanan diğer sağlayıcılardan birine geçmeni tavsiye ederim. En azından daha az para verirsin. Biri ve Smile'ın kampanyaları daha ekonomik...
  • quote:

başka bilgisi olan yok mu arkadaşlar ?

ilk fatura 190 cıvarı gelir,sonrası 115 olarak devam eder yaklaşık
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

quote:

başka bilgisi olan yok mu arkadaşlar ?

ilk fatura 190 cıvarı gelir,sonrası 115 olarak devam eder yaklaşık

peki çok gelmemesi için ayın hangi günü değiştirmek gerekiyor tarifiyi ?
  • ayın son gunu değiştirin
  • quote:

Malesef başka hiç sağlayıcı yok, sadece TTNet ve ttnet altyapısını kullanan sağlayıcılar var.

ayın son gunu degistirin.ya da beklemeyin superonline ya da smile a gecin eger sınırsızı veriyorlarsa?
  • quote:

Arkadaşlar malum AKK ayın 8. günü vurdu bizi.. 3 kişi olduğumuz için mümkünatı yok yetmiyor 1 mbit..

115 TL / Ay şeklinde olan gerçekn 8 mbit limitize geçiş yapmak istiyoruz. Şu anki tarifemiz aylık 65 TL ve geçeceğimiz tarife 115 TL

Eğer yarın geçiş yaparsam ay sonunda faturaya ne yansır toplamda ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Bu ay belli olduğundan 65 se 65 gelir nisan sonunda ödeyeceğin fatura.mayıs ayında belli olacak faturada 21 günlük 2 tarife arasındaki fark alınır, normalde 2 tarifenin 30 günlük fiyatları arasındaki fark 50 tl mi bunu 21 güne oranlarsak mayıs sonu ödeyeceğin fatura o ayın 115 i + nisan ayındaki 21 günlük bu 2 tarifenin farkı şeklinde tahsil edilir o da 35 etsin toplam 150 tl civarı olur.haziran faturandan itibarende 115 şeklinde devam eder.

Kısacası bugün değiştirdiğini varsayarsak senin dediğin tarife ücretleri üzerinden hesap ederek yaklaşık söylüyorum nisan 65 tl , mayıs 150 tl , haziran 115 tl , temmuz 115 tl diye gider :)

Sizin için birden okadar yüksek fatura gelmesi sıkıntı yaratıcaksa ayın son günü yapın arkadaşların da dediği gibi bu değişikliği ama bu seferde 1 mbite dayanmak zorunda kalacaksınız, diğer türlü geçerseniz akk dan kurtulacaksınız yani kararı iyi düşünerek verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 9 Nisan 2012; 14:38:22 >

• ttneti kapatin , aynı altyapiyi kullanan başka bi servis saglayicina geçin

ayrıca fatura
    65 TL garanti gelir
    tarife degişikligi fiyatıda uygulanır.
    mesela bugun geçiş yaparsanda önümüzdeki 20 günün parasınıda ödemiş olursun.
    tahminen 90 TL civari bişey ödersin ama bence teyit ettirmen en iyisi.
    Ayrıca dedigim gibi ttneti iptal edin biri,smile,doping hangisi uygunsa ona geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 9 Nisan 2012; 14:58:27 >
  • quote:

Arkadaşlar malum AKK ayın 8. günü vurdu bizi.. 3 kişi olduğumuz için mümkünatı yok yetmiyor 1 mbit..

Bende bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum, acaba bu tarifede AKK varmı yokmu emin olamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

ttneti kapatin , aynı altyapiyi kullanan başka bi servis saglayicina geçin

ayrıca fatura
    65 TL garanti gelir
    tarife degişikligi fiyatıda uygulanır.
    mesela bugun geçiş yaparsanda önümüzdeki 20 günün parasınıda ödemiş olursun.
    tahminen 90 TL civari bişey ödersin ama bence teyit ettirmen en iyisi.
    Ayrıca dedigim gibi ttneti iptal edin biri,smile,doping hangisi uygunsa ona geçin

o fark mayıs ayına gelir nisana gelmez, çünkü ttnette ayın 1 idir fatura kesim tarihi.Şuan bu ay faturası belli zaten sadece sistemlere yansımamıştır haliyle 1 inden sonra yapacağı değişiklikler anca mayıs faturasına yansır.

quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

Bende bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum, acaba bu tarifede AKK varmı yokmu emin olamadım

115 tl lik tarife tamamen limitsizdir yani hız düşmesi falan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 9 Nisan 2012; 15:53:40 >

• quote:

65 tl ile 115tl arasındaki fark günlük hesaplanır. ay sonu paket değişimi yapmak bu yüzden avantajlıdır.

kısaca örn: 59tl netlimitsiz kullanan bi abone 8limitsize geçerken (115tl) arada 55tl fark vardır. 30 gün için

bu abone ayın 20si itibariyle üst pakete geçerse kalan 10 gün için fazladan 19 tl öder.

takip eden ay faturaası 115+19 gelir..

ay son günü olursa bu işlem 1 günlük fark ücetinden gelir 1,9tl+115

ayın basında olursa örn 2si gibi 115+55 şeklinde gelir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.