Mart ayında taahütüm bittiği için TTNet tarafından telefon ile arandım ve 50 mb 200 GB AKN 130 TL ücreti olan tarifeyi 2 yıl taahüt karşılığı 105 TL olarak onayladım.
Nisan ayında 247.5 TL fatura kesildi, müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim, konunun incelenip tarafıma bilgi verileceği söylendi.
2 gün sonra ses kaydımın incelendiğini ve haklılığımın tespit edildiğine dair sms gönderdiler. 247.5 TL olan fatura 130 TL olarak güncellendi.
Mayıs ayı faturası ise 311.25 TL geldi. 6 Haziran'da müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim.
8 Haziranda telefon ile bana dönüş yaptılar, 50 GB SINIRSIZ paketini kullandığımı, telefon ile arayıp ulaşamadıkları için değiştiremediklerini söyledi arayan kişi. Sonraki ay tekrar yüksek fatura gelmemesi için 50 MB 200 GB paket için 2. kez taahüt aldı benden, fatura indiriminin de yapıldığını söyledi.
311.25 TL'lik fatura bu sefer 252,72 TL olarak güncellenmiş, yine aradım müşteri hizmetlerini.
Bu sabah (10 Haziran) 09:00'da telefon ile yaptığım görüşmede faturamda 58 TL'lik indirim yapıldığını, 311.25 TL'den 252.72 TL'ye düşürüldüğünü fatura üzerinde başka indirim yapılamayacağını söylüyor. Durumu en başından anlattığımda ise yine aynı cevabı aldım 15 dk falan konuştum telefonda küfür etmemek için kapatmak durumunda kaldım.
Bunun adı dolandırıcılıktır, hırsızlıktır. Ben 200 GB AKN'ye taahüt veriyorum sen bana başka paket veriyorsun sonra neymiş efendim aramışlar ama ulaşamamışlar diye bana faturada ittiyorsun.
Taahüt bittiğinde 30 kere arayan firma şimdi kulağının üstüne yatıyor. Kapatmak isteyince telefonda taahüt vermişsiniz bu yüzden ceza ödersiniz diyor birde utanmadan.
Hukuksal olarak nasıl bir yol izleyebilirim? Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Nevrim döndü benim pire için yorgan yakarım hiç sıkıntı değil.
Valla hukukta,BTK da onlardan yana zaten öyle olmasa böyle at koşturamazlar.Tüketici hakem heyetine başvurun başka yol gözükmüyor.geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu sorunları delil olarak göster ve taahhütname boz ardından Türknete geç fatura derdinden kurtul :D
Türknet'e nakil işlemlerini yap son faturaları öde bütün ödediğin faturalar ile Tüketici Hakem Heyetine git başvur insanları dolandırmak hoşlarına gidiyor adi firmalar!
Bu firmalar sesiniz çıkmasa kanınızı emer sonra dımdızlak ortada kalırsınız.
Türknet var çok şükürler olsun ben yeni Türk Telekom'dan nakil aldım ve eskisinden daha iyi oldu hat değerlerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme