Şimdi Ara

Tarife önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler donanımhaber ailesi.Ben şuan 3mbps internet ile bağlanıyorum firma olarak uydunet ancak yeni bilgisayarımla birlikte twitch ten yayın yapmak istiyorum acaba tarife seçmemde yardımcı olabilir misiniz ? 2 tarife arasında kaldım ancak kotalı olanlardan pek anlamadığım için sizlere sormam gerekti.

1-)10 Mbps'e kadar : (Upload)1 Mbps 99 TL / Ay
    2-)50 Mbps'e kadar : (Upload)4 Mbps 89 TL / Ay 200 GB Kota

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farj -- 3 Aralık 2013; 0:23:47 >

• farj kullanıcısına yanıt
    http://www.turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar-detay.aspx?ID=222 Bana göre en mantıklısı bu,elinizde modem de vardır bu kampanya da bir şekilde sınırsız,50gb dolana kadar hız 10mbps sonrasında ise 3 mbps sınırsız oluyor ay sonuna kadar,yeni ay ile birlikte hız tekrar 10mbps oluyor,upload hızı 1 mbps 110-120 kb çıkıyor genelde,uygun server'lar da 1- 1.1mb download hızını görebiliyorum.twitch ten yayın olayını bilmediğimden bu hız size yetermi ona siz karar verin aceleniz yoksa yeni yıl kampanyalarını da bekleyebilir ya da beğendiğiniz taahhütsüz bir tarifeye geçip sonra değiştirebilirsiniz.
  • üstteki arkadaşın dediği tarfie aslında güzel ama 50gb bu devirde kimseye yetmez.
    ben de tv yayını yapıyorum tarifem ttnet fiber down 50mbps - upload hızım 2mbps. Ben 2 mbps ile bile hd yayın yaparken sorun yaşıyorum. Size tavsiyem 89 tl'lik 4mpbs upload olan tarifeyi almanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Operatör Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    İnternetsiz en uygun tarife
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.