Şimdi Ara

Tarife tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şuan tcell de yıldız 2gb tarifesini 22tl ye kullanıyorum. Paket içeriği 500dk,2gb,1000sms. Yaklaşık 1 senedir kullanmaktayım. Bu paketi ne kadar süre kullanabileceğimi nereden bakabilirim?
    Bu tarife benzeri ve bu ücrete yakın hangi tarifeyi önerir siniz? Diğer operatörleride değerlendirebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin.

Tarife önerim de şu

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/avantajli-4gb-tarifesi.aspx

• alimurat07 A kullanıcısına yanıt
    hocam faturalı tarifeye geçmek istemiyorum. rakipsiz 2gb tarifesi nasıldır? ekstra bir ücret alınıyor mu gsmobile da filan? 19tl uygun geldi bana.https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/rakipsiz-2gb-paketi-yeni.aspx
  • reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Faturasızları bilmiyorum hocam sana önerdiğim tarife kendi kullandığımın bir alt paketi. Vodafonedan yeni geçtim çok daha memnunum.

• Hocam ben sormuştum daha önce MH ye yıldız paketleri.12 defa kullanılıyor.yani 1 yıl dolunca tarifeden düşüyorsun...

• trakonic T kullanıcısına yanıt
    En fazla 5 kez yararlanabiliyoruz sanırım bu tarifeden. Bu tarifeye geçeceğim sanırım .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Operatör Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Mobil Tarife Önerileri
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş sen macera arıyorsun galiba, daha geçen hafta gazetede türktelekom hat kapsamama hatası ve çekmeme uyarısı yemiş bir operatöre geçmeni tavsiye etmem, bende senin kullandığın YLDZ 2GB. paketini kullanıyorum 23tl.ye, maceraya gerek yok turkcelde bu paketi kullanmaya devam et bende öyle edeceğim çünkü....
  • cemal1982 kullanıcısına yanıt
    en fazla 12 ay yararlanılıyor diye biliyorum daha fazla yararlanabileceksem zaten geçmem başka tarifeye. siz ne zamandır kullanıyorsunuz yıldız 2gb tarifesini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

en fazla 12 ay yararlanılıyor diye biliyorum daha fazla yararlanabileceksem zaten geçmem başka tarifeye. siz ne zamandır kullanıyorsunuz yıldız 2gb tarifesini?

Kardeş bugün itibari ile YILDIZ 2GB paketim senelik sona ermiş, bak ne buldum AVANTAJ 20TL.500dk.1000sms.1gb bu tarife çok iyi, ben katıldım bana çok bile geliyo...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.