Şimdi Ara

Tarife tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben aylık 250-350 dakika arası her yöne konuşuyor, 750 mesaj civarı her yöne mesaj atıyorum. faturalı hat kullanıyorum. genç tarifedeyim. kampüs teklifi olan 120 dk 14 tl kullanıyorum fakat yetmiyor tavsiyeniz ne olur. mesajlaşma için sms 1000 paketi kullanıyorum tek derdim konuşmayı daha ucuza getirebilmek bana daha uygun bir tarife varmıdır acaba yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• numara taşıma ile Avea faturasız heryöne tarifeye geçebilirsin.

Heryöne 500 SMS'i 7.8 TL'ye alırsın, istersen 2nci 500sms'i de 5.8 TL'ye alırsın. 400 dakika heryöne paketi 40 TL'ye alırsın, numara taşımadan dolayı da 100dk gelir 20 lira üzeri yüklemelerinde..

500dk heryöne + 500 heryöne sms 48 TL'ye çözülür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin
    numara taşıma ile Avea faturasız heryöne tarifeye geçebilirsin.

Heryöne 500 SMS'i 7.8 TL'ye alırsın, istersen 2nci 500sms'i de 5.8 TL'ye alırsın. 400 dakika heryöne paketi 40 TL'ye alırsın, numara taşımadan dolayı da 100dk gelir 20 lira üzeri yüklemelerinde..

500dk heryöne + 500 heryöne sms 48 TL'ye çözülür..

ilginize teşekkür ederim fakat turkcellden ayrılmayı düşünmüyorum...
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=39137509

tüm tarifeler var sormak istediğin olursa pm arammtabilirsin dostum ;)
  • Sizin en avantajlısı Avea Katlayan tarife numara taşıma avantajın olmasa bile ayda 50 lira yüklemene 200 lira her yöne kullanabileceğin kredi hediye. Hediye 200 lirayı her yöne konuşmalarında kullanırsan 200/ 0,4= 500 dak. konuşma süresi kullanabilirsin. Sms için de iki defa her yöne 500 sms paketi alırsın. Normal 50 lira kredinden sana 50-15,6=34,4 lira fazladan kalır. Onu da sonraki aylarda kullanırsın. Şu an da Tüm Operatörlerde tüm tarifelerde Avae Katlayan tarifeyi tek geçerim.
  • On odemeli genc tarife uygun gorunuyor. Ama bu da gecsen yine en az 30 TL yukleme yapmalisin, bilmiyorum faturalida ne kadar geliyor faturalarin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha
    On odemeli genc tarife uygun gorunuyor. Ama bu da gecsen yine en az 30 TL yukleme yapmalisin, bilmiyorum faturalida ne kadar geliyor faturalarin.

Ön ödemeli genç tarife dediğin nedir acaba? bu 120 dk her yöne mi? Faturalarım genelde 50-60 lira falan geliyor 1000 sms 23 TL kampüs teklifi 14 TL gerisi konuşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %50 Engelliyim tarife önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Mobil Tarife Önerileri
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitrooxide

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha
    On odemeli genc tarife uygun gorunuyor. Ama bu da gecsen yine en az 30 TL yukleme yapmalisin, bilmiyorum faturalida ne kadar geliyor faturalarin.

Ön ödemeli genç tarife dediğin nedir acaba? bu 120 dk her yöne mi? Faturalarım genelde 50-60 lira falan geliyor 1000 sms 23 TL kampüs teklifi 14 TL gerisi konuşma

madem turkcellden ayrılmayı dusunmuyorsunuz cayma bedelliye basvurun 120 dk da ordan gelecek aylık toplam 240 dk her yone yapar Böylece baya bir kar sağlıyabılırsınız

• On odemeli genc tarife dedigim şu: (Numaran değişmeden) Hattını faturalı hattan hazırkarta geçirmen lazım ve tarife olarak genç tarifeyi seçmen lazım.

Detaylar şu şekilde: (Bu dediklerim 30 TL ve üstü yükleme yapıldıgı zaman gecerli)
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkart/genctarife

- Tüm Turkcellileri aramak 15 dakikası 50 kuruş. (Faturalı kullanımla karıştırma ama. 1 dk da konuşsan 50 kuruş gideR)

- Diğer cep kampanyasına katılarak diğer yönler 5 dakikası 50 kuruş.

- Sabir hatlar dakikası 40 kuruş.

- İstediğiniz gibi kullanabileceğiniz 10 TL hediye. Hediye 10 TL ile ister her yöne 2 saat ister her yöne 1000 SMS al!

*15 dakikası 50 Kuruşa konuşmalar, aynı ay içinde 1200 dakikaya ulaştıktan sonra, indirimli konuşma ücreti dakikası 25 Kuruştur. TL yüklemenizi takiben indirimli konuşabileceğinize dair gelecek mesajdan sonra 31 gün boyunca bu ücretler üzerinden yurtiçinde konuşabilirsiniz.

**İstediğiniz gibi kullanabileceğiniz 10 TL kazanmak için her 31 günde bir Avantaj Kart ve üzerinde yüklemeniz gerekir. .

***Hediye 10 TL'yi isterseniz BEDAVA yazıp 2733'e gönderip 2 saat bedava konuşma paketini almak için isterseniz diğer GSM harcamalarınız için özgürce kullanabilirsiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 22 Nisan 2010; 11:45:04 >

• cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
  • benim tavsiyem 1,3,5 veya 10 dakikası şu kadar kampanyalarındansa dakikalık paketlerden alman. örnek veriyorum 30 liralık yükleme yaptım 3 dakikalık konuşma 30 kuruşa gelecek. yani kaba bir hesapla 300 dakika her yöne konuşabilirim diyorsun ama bunun böyle olmayacağı apaçık ortada. birini arayıp 5-10 saniye de konuşsan 30 kuruş düşecek. veya 3 dakikayı çok az da geçsen 60 kuruşa mal olacak o görüşme. o yüzden telefonla konuşurken sürekli ekrandaki süreye bakıp hesap yapmak istemiyorsan dakika paketlerini tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.