Şimdi Ara

Tarifem Yanlış Tanımlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gün önce Turkcell İletişim merkezine gittin ve numaramı taşımak istiyorum dedim. Hazır kart istedim. 19 tl lik yeni abonelere açık gncturkcell tarifesine geçecektim. Oradaki eleman aynı tarife 19 tl ye faturalıda da var deyince şaşırdım. Evden gelmeden önce tariflere bakmıştım, yoktu çünkü. Eleman öyle söyleyince kabul ettim ben de. Aynı tarife faturalıda da varsa işime gelirdi çünkü. Hattım bugün açıldı ve tarifeme bir baktım. Kahraman paketi diye şehit ve gazi yakınları için özel, aylık değil yıllık abonelik ile 19 tl olan, diğer türlü 40 küsür tl lik bir tarife tanımlamışlar. Şimdi ben bunu hemen değiştirsem o fatura gerçersiz olup yeni tarifem üzerinden faturalandırılır mıyım? Ve yeni abonelik kampanyalı tarifelere geçebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bilgisiz varoşları sokaktan toplayayıp işe almayı ne zaman bırakacak bu gsm şirketleri merak ediyorum abonelerin %50 bu bilgisiz varoşlar yüzünden mağdur oluyor.Umarım bir an önce hallolur işiniz iyi forumlar.

• Daha ne istiyorsun O tarifeye geçmek isteyipde geçemeyen çok kişi var. Bence hiç bozma kullanmaya devam et.

Güzel bir yanlışlık bence.

Fatura geçersiz olmaz.

İstediğin tarifelere geçebilirsin
  • Şehit gazi yakınımısınız. Ayrıca paket içeriği aynı ise kullanın yok değilse gidip hatalarını söyleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet tarife seçimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.