Şimdi Ara

Tarih Yüksek Net Yapanlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizden bir isteğim var fakat çok önemli benim için.

Şimdi tarihe cep kitabı ile çalışıyordum olmadı diye Fdd tarih aldım yazarak çalışıyorum.Fakat burada önemli diye diye her yeri yazıyorum ve 1 günüm gidiyor Lütfen ama lütfen yardımcı olun.
    Neyle nasıl çalışmalıyım dershaneye gitmiyorum evde çalışıyorum.Kolay gelsin sağolun şimdiden.

• Up
  • Lys icin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac yapiyon..

• Ben konuları biraz tekrar ediyorum sonra full deneme çözüyorum. Bilmediklerimi denemelerden öğreniyorum. Çok da iyi çıkmıyor aslında 44 soruda 35 30 28 değişlyor.
  • Lys için arkadaşlar.Ygsde tarihim iyiydi lysde kötüleşmeye başladı...Yardımlarınızı bekliyorum.. 25-30 arası değişiyor en az 38lerde felan yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Cnx -- 2 Mayıs 2014; 21:06:10 >
  • ygs tarih full
    fem simetri. fem konu anlatimli. femset. femdergi

sirf bunlardan calistim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bana lys için lazım
  • up yardım edecek kimse mi yok ? Konuyu yazıyorum videodan izliyorum günlük tekrarımı yapıyorum sorumu çözüyorum ama bir yerde sıkıntı var çözemedim
  • up arkadaşlar
  • Tarih birikim gerektiriyor okuyosun ama unutuyorsun çok normal ben de dersaneye gitmiyorum evde calisiyorum ve tarihi sevmen lazim hemen hergun gunde 5-6 saatmi tarihe ayiriyorum simdi den 3 s.b bitirdim tarih ya okuyup geciyim deme sakin bazi sorular çok ayrinti gerektiriyor onlari yakalamak lazim :) düzenli ve sistemli çalisma ile yapabilecegini düşünüyorum

• Hocam Tarih'i bende seviyorum ygsde 1 yanlış yaptım fakat konu lysye gelince Tarih performansım azaldı.Hangi video sitesinden izliyorsun hocam tarihi ?
  • -Cnx - kullanıcısına yanıt
    Videodan takip etmiyorum lise yillardan aldigim notlar var onlardan calisiyorum fdd nin konu anlatim ve soru bankasi gayet iyi bana gore video zaman kaybi o yuzden okuyorum tekrar ediyorum tabi senin calisma seklin farkli olabilir kişiden kişiye degişir ve 42 gun gibi bi zaman dilimi kaldi diger dersler ile birlikte goturmelisin yoksa yetismez benimde diger konularda sikintim var tek tavsiyem konuyu anla oyle bitir ve diger dersleri aksatma

Bu arada mezun oldugum icin ve ygsnin heycan yuzunden kotu gecmesi benim sorumlulugumu attirdi o yuzden baya ayrintili calisiyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsSonsans -- 2 Mayıs 2014; 23:51:01 >
  • belgesel. fullemiyorum ama 30-34 çıkartıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.