Şimdi Ara

tarihi eminönü balıkçısında yaşanan vahşet #eminönündevahşet (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
8
Favori
125.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1452 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sabah sabah en guzel kufurlerimin sahibisin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkede adalet diye sadece kadın ismi kaldı başka birşey yok, bu olayı ben yaşasam and olsunki tüm hesabı ne polis ne askere bırakmaz kendim keserdim başka bir çarem olmadığını bilirdir çünkü, polis dediğiniz şey sıradan bir memur oldu hatta herşeyini beleşe hallettiren dahada beter bişey oldu..
  • Canı çektiği için 4 dilim baklava çalan çocuklar 20 yıl yatar,
    Hamile kadının arabasını parçalayan baklavacılar serbest bırakılır.

Bu olay da 1 ay sonra unutulur, Eminönü eşkiyaları işlerine kaldığı yerden devam eder. Halkımız da gider orada dondurulmuş ithal balık zıkkımlanır.

Biz böyle bir toplumuz, hakediyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun.
    polislerin tavırlarına diyecek bir şey yok. yazık gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Yooo doğru söylemiş. Ülkenin gerçeği bu. Normal vatandaşa adalet var mı bu ülkede? Bu ülkede haklı olmak para etmiyor. Öyle yerlerde erkeklik para etmez. İt sürüsü gibi saldırırlar. Baktın sıkıntı büyüyecek uzaklaşacaksın. Adam kendi mekanında dayak yer mi? Ha ters birine gelir sırtında tabancası vardır çeker vurur ayrı ama bilek bileğe orada adam dövdürmez bu itler. Size birşey olduktan sonra istediğiniz kadar haklı olun anlamı yok.
    Dediklerin doğru da alıntıladığım arkadaşın mesajında, suçlu başlığı açan arkadaşmış gibi bahsedilmiş. Böyle bakıldıkça dağ başı olmaya devam eder Türkiye.

• 2 bedava balık ekmek yemek için meslek onurunu,şerefini ayaklar altına alan polislerle dolu memleket.Yollarda trafik polislerine verilen rüşvetin aı bile "çorba parası".
    Başına bir olay geldiğinde ,adamın yoksa,paran yoksa hiç boşuna polis çağırma.Olay yaşadığın kişinin ensesi kalınsa kodese seni tıkarlar direkt.
    Bu ülkede en kokuşmuş kurumdur polisler.Bu olayda da bedava balık yedikleri yere asla müdahele etmeyeceklerdir.
  • Polis....
    www.hurriyet.com.tr/gundem/ekip-otosunda-tecavuz-dehseti-polis-memuru-tutuklandi-40778159

• mısırcılar simitçiler dahil mafyaya yer parası verir veya direkt kendi adamlarını çalıştırır, mafya ise o yer parasından kendi payını alıp devlete verir bu yüzden devletin koruması normal.
  • şerefiz saygisiz 2 kelime konuşmaktan haciz insanlar surusu haline geldi.. kim kime ne taksam derdinde.. yanlarina kar kalacak o ayri.. bu tipler maalesef gitgite azalmayip cogalmaya devam edecekler..

• cidden artık ne diyeceğimi bilemiyorum, geçmiş olsun ülke cidden çok ama çok kötü yerlere doğru gidiyor. konuyu öne çıkardım.

• samtual kullanıcısına yanıt
    bu konuyla ilgili bir sayfa bile okumadığınız o kadar belliki boşboş konuşuyorsunuz...
  • Kan donduran olay. Aynı hırsla çekip vursan suçlu sen olacaksın. Ama bu yaşananlar yanlarına kar kalacak gibi görünüyor. Cidden Muz Cumhuriyeti'ne döndük..
  • Çok geçmiş olsun, bende özellikle o tarz mekanlardan uzak duruyorum. Çünkü çalışanların suratlarına bakıyorsun, hepsi dağdan indim şehre tarzı pislik, itlik suratlarından akıyor resmen. Çoğu Türkçe'de konuşamıyor. Genelde çok para kazanılan köşe mekanları onlar kapıyor. O tipler böyle it gibi bir anda 20-30 kişi oluyorlar, polisler bunları kolluyor, bunlarda ona güvenip istedikleri gibi artistlik yapabiliyorlar. Aksi taktirde gerçekten 3'e 1 kalsa, nereye saklanacağını şaşırır.
  • polis gitsin siyasi eleştri, haklı gösteri , miting yapanları , baklava çalanları yakalasın , dayısı babası amcası olup da vatandaşa artislik yapıp canını yakan , malına zarar verenlere dokunmasın . şu son 15 20 yıla bakın bakalım bozulan şeyler neler .
  • Dondurulmus uskumru yemek icin 15 lira verilmez. Gecmis olsun.

• adalet??
    öldü.
    silahsiz dolaşma helede yaninda ailen varsa. namusun ve vatan icin disinda sakin silahinida çikarma..

• ekrem imamoğlunu etiketleyerek konuyu paylaşın bakalım tepkisi ne olacak sn başkanın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.