Şimdi Ara

tarihi eminönü balıkçısında yaşanan vahşet #eminönündevahşet (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
8
Favori
125.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1452 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu devirde böyle hayvanca bir yobazliği;
    Ya Kürtler yada Suriyeliler yapabilirdi zaten şasirmadim. Irkciyim, irkcinin Allahiyim çünkü ülkemi, insanimi, ATAMI seviyorum.
    Türkiyede, sadece türkler yaşamaliydi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsedilen balikci burasi mi tam emin olmak lazim ama bahsedilen muhit balikci dolu ve olaya cevre esnafininda karistigini düşünürsek topunun Allah belasini verecek

Burasini tüm alanlarda rezil ediyoruz. gezginlerin dunya capinda kullandigi Google haritalarda ve tripadvisorde yorum yapmaniz yeterli. Daha ben bu mesaji yazmadan binimum yorumlar yapilmis bile.

Eminönü Balıkçıları
    Rüstem Paşa, Ragıp Gümüşpala Cd. No:12, 34116 Fatih/İstanbul
    Eminönü Balıkçıları
    Eminönü Balıkçıları
    https://maps.app.goo.gl/mrpUTe5wJ6WpTsRX8

TripAdvisor
    Tarihi Eminönü Balıkçısı Derya 1945, İstanbul - Restoran Yorumları - TripAdvisor
    https://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g293974-d8762882-Reviews-Tarihi_Eminonu_Balikcisi_Derya_1945-Istanbul.html

Keske hamile kadini doven alcak baklavacilar icinde yapsak şunu

• Bir an için Türkiye’de yaşadığınızı unutup araştırmadan etmeden restoranta gitmişsiniz, biri de yazmış müşteriye sopayla saldırdıklarını gördüm diye

Bu balık ekmek geyiği kadar tutarsız saçma özenti bir furya görmedim, kasada 5 gün beklemiş metal kokan 2 tane sardalyayı yemek için 20 lira vermek ?

• alpertoo A kullanıcısına yanıt
    APTAL HUUR COCUGU SENI

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'nin o noktaya geldiği o gün bu gündür diyeceğim ama zaten bu tür şeyler hep oluyordu, şimdi tepki aldı. Yazık güzel ülkeme, yazık atama o ladar medeniyet için ömrünün neredeyse tamamını feda etti. Gördüğünüz gibi en büyük düşman, cehalettir.

• quote:

Orijinalden alıntı: barsav12

1,5 sene önce benzer bir olay başıma geldi, babama yapılan bir saygısızlık ve ağız dalaşı yüzünden tartıştık, 9-10 civarı kişi toplandılar silahı çekip namluyu garsonun boğazına kadar sokunca abi yanlış anladınız kusura bakmayın balıklar bizden olsun vs oldular, babam polise haber verelim dese de uğraşmadım çünkü bir cacık çıkmayacağını biliyordum...
    Hocam işte bazıları laftan anlamıyor köpeklere köpek muamelesi yapacaksın bak nasıl ağzına silah girince adam olmuş.

• Hocam ibb gidin onların sitesi üzerinden izleniyor zaten mobeseler ellerinde kayıt vardır
    Bu arada olayın oldugu yerde 2 veya 3 sivil olması gerekiyor kimlik kontrolü için bunlarıda iletin dikkate alacaklardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 8 Ağustos 2019; 6:46:4 >
  • Zaten Eminönü ünde balik yemek belli başına cesaret işi.

• Herhangi bir şey olduğu vakit tek başınasınız , başıma gelen olaydan biliyorum 30-40 dk sonra polis geliyor şikayetçi olmanız için karakola yönlendiriyor mahkemelik olursanız 2-3 yıl içerisinde sonuçlanıyor ve sonuç iki taraf içinde tedbir amaçlı oluyor başıma birşeyler gelmeyeceğini bilsem daha çok şey yazarım da malum ne olur ne olmaz

• niye şaşırıyorsunuz ki Türkiye de durum bu, KAFİR!!!İrlanda da böyle bir şey asla olamaz olduğunu farzedin gün ışığını zor görürler.
  • Maalesef memlekette hukuk nizam kalmadı. Uzlaşalım diyen iş yeri sahibi kesin karakola çorba parası atıyordur. Onlarda işi yokuşa sürüp tutanak rapor kamera kayıtları vb şeyleri yokuşa sürüyorlar anlaşılan. Yazık memleketime. İstanbul’un göbeğinde olay oluyor. Mekan sahipleri palayla adam kesiyor kolluk kuvveti görmezden geliyor. Orada bir turiste olsa aynı olay öttürürler. Kendi memleketimizde yabancı olduk.

• Hocam öncelikle çok geçmiş olsun.Allah hepinize acil şifalar versin.İnanın bu tarz olaylara bakmayacam hiç diyorum ama yinede bazen sizin olay gibi bazı hadiseler olduğunda meraktan yine bakıyorum ve gerçekten baktığıma pişman oluyorum.
    Pişman olmamın sebebi ülkedeki düzen.Haberler malumunuz hergun yarim saat boyunca hırsızlık,gasp, tecavüz vb. haberler hep.Bunlar aslında hep ülkenin insanlarının geldiği durumu gösteriyor aslında.Bu olayları yapanların büyük çoğunluğu da onlarca defa ya gözaltına alınmış yada ceza yemiş şizofrenik tipler.Kendileri de durumu bildikleri için bu işlerine devam ediyorlar.Yani işin özü bu ülke Hindistan'daki kast sistemi gibi olmuş.Ben açtığım konularda da yorum yaptığım konularda da hep şunu soylerim:;Bu ülkede biz Allah'a emanet yaşıyoruz,kim kime dün duma.Herkesin yaptığı yanına kar kalıyor.
    Düzen yok,adalet yok,hukuk yok.Herkes kendi adaletini sağlıyor.Çunku devletin adaletine güvenmiyor.

Bu ülkede katliam yapan ceza almaz,ama gün gelir tesadüfen bir kişiye carparsin 2-3 yıl hapis yatarsın.Gaziantep'te baklava çalan çocuklara 15 yıl ceza verilmesi gibi.

Birkaç polis memuru eş dost var soruyorum bu tarz olayları adamların söylediği; özellikle hırsızlık olaylarına bakıpta müdahale etmeyenler varmış sizin olaylar gibi.Zaten bazen toplumsal olaylarda haberlere bakın ve polisleri iyi gözlemleyin hal ve tavırlarıyla resmen titriyorlar.

Ben bir serefsizden 35.000 TL alacaklıyım ama bu sistem yüzünden hakkımı arayamiyorum.Olayın ustelesem ikimizden biri ya ölecek ya sakat kalacak.

Yani işin özü hocam ülke bok gibi olmuş,her yer maganda,her yer hırsız ama ne bir tedbir var ne önlem var.
    Geçmiş olsun tekrardan.

@DisconnectusErectus35

• Bu polislere bu rahatlığı verende kontrol etmeyenin ta...
    Arkadaşım yakın zamanda darp edilip sonrasında gasp edildi. Olay yerinden canını kurtarmak için uzaklaşmış. Sonrasında polisi arıyor gelen ekip seninle mi uğraşıcam olay yerinde neden aramıyorsun. Yalan söylemediğini nerden bilicem ben senin akşam ne güzel evde televizyon seyredecektim salak salak şeylerle uğraştırıyorsunuz bizi diyip sitem etmişti. Bu arada da darp edilen kişiler tespit edildi. Bilin bakalım ne oldu tabiki de hiçbirşey ellerini kollarını sallayarak geziyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem2626 -- 8 Ağustos 2019; 7:47:32 >
  • Demekki o polislere de balik yediriyorlar

• Yalnız Habertürk ve Sputnik arasındaki farka bakar mısınız?

Habertürk e kalsa neredeyse mağdurlar suçlu olmuş.

Yani bu şehir magandalari yukarıdan birilerine çok yakın geziyorlar.

• Panz3hir P kullanıcısına yanıt
    sen hiç olay çıkartma sabıkası yüksek olan bir kütahyalı veya nevşehirli veya samsunlu veya aydınlı gördün mü
    bazı bölge insanları eğitimsizlikten suça daha meyilli oluyor, eğitim öncelikle aile içinde başlar ana baba maganda olunca yetiştirdikleri de kendilerine benzer,

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oradaki çalışanların hepsi görgüsüz sanki adamlar dağdan gelmişler.Tam hanzolar yani.
  • yaşlandıgımda böyle bir durum yaşarsam silahla hepsini vurarak hırsımı alıp, onları bu dünyadan temizleyip, zaten yasadıgım hayatın son 10 senesını insanlık ıcın feda etmıs olacagım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet atış

oradaki çalışanların hepsi görgüsüz sanki adamlar dağdan gelmişler.Tam hanzolar yani.
    Aslında öyle hocam

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.