Şimdi Ara

tarihi eminönü balıkçısında yaşanan vahşet #eminönündevahşet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
8
Favori
125.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1452 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şaka gibi konu ama inanırım türkiyede yaşanıyo böyle olaylar
  • bunlar küçük esnaflar iş yapamıyor diye ağlıyorlar sonra. size yağmurlu havada su yok şerefsizler.
  • Olay anlattığın gibiyse Allah belalarını versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok üzüldüm çok geçmiş olsun.küçük abine özellikle üzüldüm çünkü kafatasına dikiş atılmış.onun beyni artık hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak.davranışlarında ufakta olsa değişme gözlenecek.hayatının ne kadar değişeceğini bilmiyorum ama değişeceği kesin.Şikayetinizde bu çok önemli faktörü atlamamanızı öneriyorum.....
  • Öne çıkaralım. Takipteyim.

• Cocojumbo C kullanıcısına yanıt
    Bilimsel bir veri var mı elinde bunun aksini ispatlayacak..
  • Ben o rezil yerden balık ekmek yemeyi bırakalı çok oluyor, her zaman böyleydi insanlara hayvan gibi muamele yapıyorlar bayat balığı bayat ekmeğe koyup veriyorlar fiyat desen kazık
    Hem bu kadar berbat bir yer hemde bu kadar iş yapmasına hep şaşırmışımdır

Hatta şöyle bir bilgi vereyim çok eskiden balığı kılçığyla ekmeğin içine koyarlardı daha sonra kılçığı çıkartmaya başladılar bu seferde kılçıkları denize atıyorlardı

• okumadım okumamda, ekşideki şeyleri niye buraya taşıyorsunuz ki? ne gibi çıkarınız var? polis veya mahkeme yok mu? doğru olduğunu nerden bileceğim. nice olaylar olduda sonu palavra çıktı. o yüzden o siteye güvenmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3DCA2A8C8 -- 7 Ağustos 2019; 21:30:54 >
  • Ölmediğine sevinmek gerek. 10 numaralı soruda ölmek mi gerek demişsin.
    Polis orda pala ile saldıran kişiyi bir gecede bulup paket eder hemde dön lastiğiyle. Ama bu söylediklerimi polis se yapar.
    Nasıl yapar; rastgele 5 kişiyi alır hepsini ayrı ayrı sorguya. 5 ine de olay sana kaldı pala ile seni görmüşler der. Pala ile geleni içlerinden biri kesin okur. Diyelim ki bu 5 kişi olaya karışmadı, olaya karışanları verir onlar okur birbirini. Kameraymış falan hepsi hikaye. Gerçekten Polis varsa elindeki boru gibi yetkilerle herşeyi aydınlatır.

• Cocojumbo C kullanıcısına yanıt
    özel mesaj almayı kapatmışsınız.konuyu bölmemek adına burada cevap vermeyeceğim....
  • o polislerin hepsi ordan beleş balık ekmek yiyor biliyorsunuz değil mi ne bekliyorsunuz ki esnaf godoş polisler akbaba olmuş
  • Bu olayın aynısı ABD'de gerçekleşse hepsinin en az minimum 20 seneden yatarı var. Burada ne olacagını hepimiz biliyoruz. Saldıranlar da biliyor. Bu tür suçları işleyenler de biliyor. Onun için son birkaç senedir bu kadar rahat davranıyorlar. Canlı kurtuldugunuza şükredin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 7 Ağustos 2019; 21:30:15 >
  • 40haramiler sadece sadri alisigin filminde olmuyormus demekki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aksaraydaki kürt esnaflar da böyle. Asla bu tür mekanlara gitmeyin, içleri pis heriflerin. Bi ıslıkla 50 kişi oluyor orman çocukları. Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9DB7A8DFB -- 7 Ağustos 2019; 21:40:11 >
  • E be kardeşim, at hırsızı kılıklı heriflerin mekanında üstelik üzerinde bıçak, silah vs hiçbişey olmadan kabadayılık yaparsan başına ne geleceği belli, ülkede kanun ve hukuk olmadığı da belli, yine şansları varmış pompalıyla hepsini tek tek vurmamışlar. Rahatsız mı oldun, kalk git, sonra başına gelenleri hastanelik olmadan yine yazarsın.

• Uzun zamandır Eminönünden balık yemiyorum yedirmiyorum.

Birgün eşimle gittik. Yarım ekmek balık söyledik. Garson tabağı nerdeyse diğer masanın yanından Bizim masaya atacak o denli uzaktan fırlatır gibi getiriyorlar.

Sonradan baktım ki turist gelmiş Kalkan alıyor hanıma dedim elin yabancısı euro veriyor aliyor Bizim bir yarım ekmeği mi takarlar.
    zAten deniz kokuyor.

Balık ekmek yiyecek isem Kadıköy e gidiyorum hem gezmek oluyor vapur ile Deniz keyfi yaşıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.