Şimdi Ara

tarihi eminönü balıkçısında yaşanan vahşet #eminönündevahşet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
8
Favori
125.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1452 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polislere gram güvenim yok. 3 4 haftadır evimin önünde hareketsiz duran, yağ kaçağı olan motoru polise şikayet ettim plakası bu bu. Şukadar süredir hareketsiz bekliyor ekip gönderirseniz çalıntımı değil mi bi baksınlar diye şikayette bulundum. Evime gittim 4 haftadır hareket etmeyen motosiklet ne hikmetse ben polisleri arar aramaz hareket etti ve ekip geldiğinde motosiklet yoktu. O gün bugundur de görmüyorum motoru. Yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O mekanı yakip yıkmak lazım

• Ülkede herşey parayla işliyor eğer zenginsen adaleti satın alabiliyosun fakirsen güme gidiyosun MÜLK ADALETİN TEMELİDİR

• Allah hiç kimseyi türk polisine muhtaç etmesin.
    Youtube'da mizah yapan gençleri (deepturkishweb) uyuşturucuya özendiriyor diye tutuklarlar.
    Kasten adam yaralamaya teşebbüs edene göz yumarlar.
    Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
    Aynı hassaslığı bu olayda da göstersenize!
    Kusura bakmayın ama çok boş bir polisimiz var.

• Bu ülkede halk dostu mafya falan yok mu gidip tarasın şunları
  • Geçmiş olsun. Polislere hiçbir zaman güvenmedim. Bizim güvenliğimiz için var olduklarına da kesinlikle inanmıyorum. Bir meslek grubunun içi ancak bu kadar boş olabilir. Herkesin kendi adaletini sağlamasını istiyorlar herhalde. Nasıl bir ülkeysek neresinden tutsak elimizde kalıyor.
  • polisleri cimere şikayet edin..
  • Çok üzücü olan fakat yine bugün ekşi'de dikkat çeken bir hadiseyi daha paylaşmak istiyorum: link
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShperioN

Balıkçı polislere iyi bakıyor demekki ulan ne karaktersiz bir millet olduk anlamıyorum ki
    ülkede polis kalmadı ki, hepsi iş bulamayıp mecburen polis olan üniversite mezunları.
  • Eminönü balıkçıları kapatılsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle 'insanları' ömür boyu esnafliktan men etmeleri gerekir.!!
    +1

• O tipler o mekanda nasıl balık ekmek satıyor anlamış değilim kıçlıklı balık artı içeçek pimpis bir ortamda 20 lira üstelik
    Tiplerin hepsi cezaevi firarisi 2 hafta önce gittim dedim pos cihazı varmı ne posu abi ya diye cevap verdiler
    Ve bu tipler hergün binlerce tl ciro yapıyor.
    Kesin biyerde siyasi bir tanıdık vs. Var

• Şimdi buraya bişey yazsam ırkçılık olacak ama yazmıyorum çünkü çok sevdiğim çok kaliteli insanlarda var. Kim oldukları malum bunlar hayin arkadaşlar doğu güneydoğuda hayinlik karın doyurmayınca istanbula gidiyorlar her aile 8-10 kişi hayinliklerine eşkiyalık olarak devam ediyorlar barındıranlar oraya yerleştirenler utansın. Çok geçmiş olaun kardeşim bu adamlar şekil şiveden belli tercih etmeyelim bunları.

• Gecmis olsun ama bu ulkede olsende bir sey olmaz.
    Baklavacilari biraktilar ,video ortada sahitler ortada.Buradada ayni sonuc olur ne yazikki.
    Boyle kabile devleti olursa sonuc bu.

Umarim sonuc alirsiniz.Tam hangi firma yazarsaniz google ve konuya duayarli kisiler bir sekilde tepki gosterir bunlarin anladigi dinlerinin imanlarinin para oldugu sekilde.

• Tövbe estağfurullah Hocam bu ne böyle ya okurken öküz oturdu içime 😞😞😞

• Ben böyle ülkenin ta..... suriyelisi ayrı, kendi vatandaşı ayrı polisi ayrı bu ne biçim ülke ya , polislerden bi bok olmaz artın lanet olsun hepsine.

• Arkadaşlar konuyu yukarda tutalım bugün bu arkadaşlara yarın bize.

• hocam konuyu show tv, atv, kanal D gibi kanalların whatsapp ve bip hatlarına bildirin, onlar bu konu hakkında bir haber yaptın mı bak gör o zaman sizinle doğru dürüst ilgilenmeyen polislerin vb. nasıl bir anda olaya yoğunlaştıklarını, kamunun gücünü kullanın, tek tek uğraşmayın şehir eşkiyaları ile, sonra durumu savcılığa bildirin.
  • Polis diye avelin tekini torpille alıyorlar. Ana bacı memur oluyorlar, sonra hale bak. Bu ülkenin hali batık valla bak ya helak olcaz yada işgale uğricaz. Bu kadar hain oyunlar dönüyorken en fazla birkaç yıl ayakta kalırız

• polisler sizin durumunuza gerçekten çok üzülmüşler. yazık adamlara iş çıkarmışınız adalet sistemi olmayan bi ülke de böyle konulara bile şaşırmaz olduk artık Allah sonumuzu hayır etsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.