Şimdi Ara

tarihi eminönü balıkçısında yaşanan vahşet #eminönündevahşet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
8
Favori
125.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1452 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 10 yılım orda geçti, o tezgahlardan balık yemedim, insanın nasıl midesi kaldırır o ortamda balık yemeği hala anlamıyorum. İnsanlık yok esnaflık yok temizlik hijyen nasıl belli değil. Bu ülkede adalete, hastaneye, bankaya işin düşmeyecek kardeşim dünyada senden huzurlusu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soysuz köpekler

daha da oradan balık ekmek yiyene yazıklar olsun
  • bu tiplerin benzerleri hep güney illerinde benzer işlere karışıyor. Sonra neden turizm bu halde diye ağliyor bazıları.
  • Geçmiş olsun , ülkemizde can güvenliği maalesef yok .
  • O saldırganların ayağına taş bağlayıp denize atmak lazım acı çekerek ölsünler,ülkeye yarardan çok zararları var serserilerin.
  • Tophane de farklı değil.
    Buna benzer müşteriye doymuş (kazanırken insanlığını kaybetmiş) her yerde böyle şeyler olması an meselesi.

• Hangi balıkçıda oldu bu. Gitmeyelim o adiler para kazanamasın.
  • Her zamanki polis... 6 bini çok güzel cepliyorlar fakat hiçbir halta yaradıkları yok. Bir örnek daha eklendi haneye...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim madem düzgün insansınız o tiplerle muhatap olmamak için öyle yerlere gitmiceksiniz. Hadi gittin bi hata yaptın anladın ortamın boktan olduğunu yemeği bırakıp yarısında cezan neyse ödeyip geleceksin evine. Sen git Allah'ın hırbolarına hari hiri yap. Sonra kafam yarıldı. Sen sıradan bir vatandaşsın öyle polisle mobeseyle adalet aranmaz bilgin olsun.......

• Tt olmus tweeter da

• Keşke okumasaydım şu konuyu, yine hayattan soğuttunuz. Bilmediğimde mutluydum, şimdi mutsuzum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpertoo

Polisin işi gücü yok sizin derdinizle mi uğraşacak kardeşim.
    UĞRAŞACAK KARDEŞİM. POLİSİN İŞİ GÜCÜ BUDUR. BEN POLİS ÇOCUĞUYUM VE GÖREVİNİ YAPMAYAN KİM VARSA TÜRK MİLLETİ OLARAK HESAP SORMALIYIZ..
  • Yazdım yazdım geri sildim. Yazsam ne işe yarayacak? Hangi yetki sahibi hangi durumu düzeltecek? Halkın başına gelen bu dertler, halkın içinde bulunduğu zor durumlar hangi yöneticinin umrunda? Bu ülkede insan değil hayvan olacaksın. Başka türlü rahat edemezsin. İğreniyorum artık.

• CNN Türk
    Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi öldürüldü
    https://www.cnnturk.com/video/turkiye/tarihi-eminonu-balikcisinin-sahibi-olduruldu
    Ahaber
    Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibini öldüren meğer oymuş
    https://www.ahaber.com.tr/yasam/2016/10/22/tarihi-eminonu-balikcisinin-sahibini-olduren-meger-oymus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 8 Ağustos 2019; 0:1:1 >

• alpertoo A kullanıcısına yanıt
    Keşke 20 kişinin arasında kalsan, karının yanında tekme tokat dayak yesen, kafanda 25 dikişlik yara açılsa, sonra gelip buraya konu açsan, ben de altına "polisin işi gücü yok seninle mı uğraşacak" yazsam.

• Şu rüşvetçi karaktersizler ne zaman atılacak merak ediyorum gittikçe bu asil mesleği lekeliyorlar.

• Bu şeref yoksunlarının hepsi orda böyle 60 yaşındaki amcamla oturup balık ekmek yiyorduk,amcam elindekini bitirmiş beni bekliyordu.Orda kola satan ib*e amcam "ihtiyar ne otiriyorsun" demisti, amcam deli adamdır , sana mı soracam demişti aya kalkıp, bi anda 10 kişi öldürecek gibi amcamın üstüne yürümüştü aynı şekilde , etraftaki abiler araya girmişti , aynı it gibi bunlar biyerleri kalkmış ,güzel ülkemin adalet sistemi bu işte , biz Allaha havale ediyoruz ,Polis de rüşvet alıyodur bunlardan bolca , hakkımı helal etmiyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dostum çok geçmiş olsun. benzer şeyleri yaşadım polislerle ilgili. ölümün kıyısından dönmüş sakat biri olmama rağmen şikayetçi olmak isteyince polisler tarafından kovuldum tehdit edildim vs.

belki izlemişsindir bir video da paylaşmıştım bununla ilgili:

tecrübelerime göre senaryoyu da söyleyeyim sana. polisler işlem yapmakla uğraşmamak için sizi uzlaştırıp göndermeye bakacaktır. muhtemelen o balıkçılar tanıdıkları oldukları için belki aralarında ticari bir ilişki de olduğu için onlardan taraf da olacaklardır. (özellikle polisler mekanlarda ücretsiz yiyip kalkmayla bilinir)

çalışmayan belediye kamerası yok. çalışmadığı anda teknik ekip gider sorunu çözer. kamera kayıtlarını alabileceklerine rağmen almazlar. senin mahkemeye savcılığa başvurmanı ve mahkeme kararıyla almanı isterler ki yılmanı isterler.

yaşlarınız genç olduğu için ciddiye almazlar, sizin onlara karşı kullanabileceğiniz bir nüfuzunuzun gücününüzün olmadığını düşünerek yıldırıp yollamaya bakarlar.

sorularına gelince.

1- istanbulun en işlek ve turistik yerinde çalışanlar hakaret etme, yaralama ve öldürmeye teşebbüs etme cürretini nerden buluyor?
    arkalarına güveniyorlar. kalabalık olunca hem tanık gücüyle iftiraya gidecekler, hem de polis ve adaletin onları cezalandırmayacağını biliyorlar.

2- istanbulun en işlek ve turistik yerinde niye hiçbir kolluk kuvveti bulunmuyor?
    fark ettiysen çoğunlukla polisler oturur halde oluyorlar. karakola gidersin otururlar. arabada görürsün otururlar. başlarındaki oturursa altındakiler de oturur.

3- istanbulun en işlek ve turistik yerinde 20den fazla kişinin karıştığı kanlı bıçaklı kavgaya neden 2 polis intikal ediyor?
    burada bir yanlış yok aslında. eğer ihtiyaç olursa gelen ekip destek istiyor. her ihbara da 3 arabayla gidemezler.

4- istanbulun en işlek ve turistik yerinde çıkan kanlı bıçaklı kavgaya müdahale neden 25 dakikayı buluyor?
    bu tamamen oturmaktan. ben çok kez karakola gittim inceledim. işler o kadar yavaş ilerliyor ki. çaylar kahveler içiliyor toplanıp muhabbet döndürüyorlar. komiserleri de buna dahil ve izin veriyor. halinden de memnun. onlar için acil durum yok. keyiflerine göre.

5- olay yerine gelen polisin tuttuğu tutanak nereye kayboluyor?
    tutanak tuttuğunu gördüysen sonra kaybolması mümkün değil. saklamışlardır heralde.

6- polis pişkin pişkin en merkezi mıntıka kamerasının bozuk olduğunu nasıl söyleyebiliyor?
    uğraşmamak için. ordan gidecek kameradan videoları aldıracak falan onlar için işkence gibi. oturup çay içmek varken. bana da aynısını yaptılar. alınmıyor kamera kayıtları dediler. ben gittim kendim aldım.

7- kasten yaralama suçu ve kasten öldürme suçuna teşebbüsün işlendiği vakada neden olay yerine gelen polisler tarafından gözaltı işlemi uygulanmıyor?
    ilk olarak zanlıyı belirleyemediniz sanırım. kimi gözaltına alacaklar o halde. ha bir de. eğer ölmediysen almıyorlar nezarete. ben yoğun bakımdayken savcıya durumu iyi deyip serbest bırakmışlardı mesela. öldüğünde bile serbest bıraktıkları oluyormuş.

8- onlarca kişinin müdahil olduğu olaydaki tüm suçlar niçin polisin elinde kimliği bulunan 19 yaşındaki bir şahsa yıkılmak isteniyor?
    tekrar cevabı aynı. uğraşmamak için.

9- karakoldaki memurlar neden ilgilenmekten kaçınıyor?
    çay içmek varken ne ilgilenecekler tabi. her gün gelen vakalardan birisin sadece. e hiçbir meslekte iş bulamadıkları için polis olmuş başarısızlar bunlar. şaşırmamalı. ama çok güzel yatarlar. o işte üstlerine yok.

10- türkiye'de suçluların tutuklanması için ölmemiz mi gerekiyor!
    yedinci maddede cevabını verdim. ölsen bile tutuklanmayabiliyor.

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Bu yorumu bulma umuduyla girdim artımı verdim gidiyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.