< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tarihin en büyük şifre veritabanı yayınlandı: 10 milyar şifre (2. sayfa)
-
-
Tarayıcıda saklamak asla güvenli değil. Bir parola kasasında tutmak en iyisi. Mümkünse lokal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
onur bey, muhtemelen sublime text kullanmışlardır.
bilirsiniz, siz dosyada aşağı doğru ilerledikçe yüklemeye devam eder dosyanın geri kalanını... ama fiziki bir sınırı var mı(dosya boyutu olarak), onu bilemiyorum...
-
bende indiriyor şu an... yoğunluk yok sanırım...
-
Ben e Mail hesabıma ne kadar güçlü şifre oluşturursam oluşturayım giriş yapmak zorunda olduğum cihaz güvenli değilse geçmiş olsun. Ben en çok tv den şüpheleniyorum. YouTube premium için mecbur e mail şifremi giriyorum. Ama tv ne kadar güvenlik önlemi alıyordur acaba benim şifremi korumak için?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
B Nasıl haber başlığı ya. sanki şifre yöneticisi bir firma elindeki verileri açıklamış gibi. sızıntı çalıntı filan yazsanıza başlığa.
-
şifrelerinizin sızdırılıp sızdırılmadığını şuradan:
e-posta ve telefon numaranızı ise şuradan kontrol edebilirsiniz:
Kaynak :
-
Son mesajı yazdıktan 15 dakika sonra indirmeye başladı. Teşekkürler.
-
sakın birşey girmeyin, daha da veri topluyorlar.
-
Hacker forum sitesinin adresi nedir?
-
Kuruntunuzu nasil astiniz ?
-
Bir oturum ele geçirmeyi gerçekleştirmek için kullanılan dört ana yöntem vardır. Bunlar:
Oturum sabitleme , saldırganın bir kullanıcının oturum kimliğini kendisinin bildiği bir kimlikle ayarlaması, örneğin kullanıcıya belirli bir oturum kimliği içeren bir bağlantı içeren bir e-posta göndermesi. Saldırganın artık tek yapması gereken kullanıcı oturum açana kadar beklemektir.
Oturum tarafı ele geçirme , saldırganın oturum çerezini çalmak için iki taraf arasındaki ağ trafiğini okumak için paket koklama kullandığı yerdir . Birçok web sitesi, saldırganların parolayı görmesini önlemek için oturum açma sayfaları için SSL şifrelemesi kullanır, ancak kimlik doğrulaması yapıldıktan sonra sitenin geri kalanı için şifreleme kullanmaz . Bu, ağ trafiğini okuyabilen saldırganların, sunucuya gönderilen tüm verileri veya istemci tarafından görüntülenen web sayfalarını engellemesine olanak tanır . Bu veriler oturum çerezini içerdiğinden , parolanın kendisi tehlikeye atılmamış olsa bile, kurbanı taklit etmelerine olanak tanır. Güvenli olmayan Wi-Fi etkin noktaları özellikle savunmasızdır, çünkü ağı paylaşan herkes genellikle diğer düğümler ve erişim noktası arasındaki web trafiğinin çoğunu okuyabilir .
Siteler arası betik çalıştırma , saldırganın kullanıcının bilgisayarını kandırarak, sunucuya aitmiş gibi görünen ve güvenilir kabul edilen bir kodu çalıştırmasını sağlayarak, saldırganın çerezin bir kopyasını elde etmesini veya başka işlemler gerçekleştirmesini sağlar.
Kötü amaçlı yazılımlar ve istenmeyen programlar, bir kullanıcının bilgisi olmadan tarayıcının çerez dosyalarını çalmak ve ardından kullanıcının bilgisi olmadan eylemler (Android uygulamaları yüklemek gibi) gerçekleştirmek için tarayıcı ele geçirme yöntemini kullanabilir . [4] Fiziksel erişime sahip bir saldırgan , örneğin kullanıcının bilgisayarının veya sunucunun uygun bölümünün dosyasını veya bellek içeriğini elde ederek oturum anahtarını çalmaya çalışabilir
Uygun oturum çerezlerini başarıyla edindikten sonra, saldırgan oturum ele geçirme işlemini gerçekleştirmek için Çerezi Geçirme tekniğini kullanabilir.wunderwuzzi23.github.ioEmbrace The Red - Pass the Cookie Posthttps://embracethered.com/blog/passthecookie.html
-
Merhaba,
hocam sim kart kopyalansa ne olur ki, sim kart alt yapısı sim kartın kopyasının sisteme eklenmesine, yani kopya sinyale müsaade etmiyor ki.
O dediğin mümkün olsaydı, int. bankacılığı sms şifreleri işe yaramazdı.
şu anda sms şifresiyle online bankacılık en güvenli yöntem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 8 Temmuz 2024; 17:16:09 >
-
Çerezler çalındıktan sonra deep freeze nasıl işe yarıcak ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok, olay olmadan önce yapmak gerekiyor. Bu bir nevi aşı gibi yoksa olay olduktan sonra GG.
-
45 GB ne Allah aşkına
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deep freeze bu olayı engellemez gibi. Mantık şu şekilde sanırım. zararlı yazılım, oturum bilgisini (session cookies) hackera yolluyor o da işini görüyor. Yani deep freeze birşeyi engellemiyor olan olmuş oluyor zaten.
Deep freeze keylogger trojen virüs vs de işe yarar onda da pcyi resetlemek şartı ile, bundan 10 15 sene önce deep freeze kırıcılar vardı şuan ne durumda bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirebildiniz mi hocam dosyayı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuya istinaden dosyanın indirme linkini paylaştım. Boyutu konusunda yapabileceğim birşey yok. Dosya benim eserim değil.
-
https://s3.timeweb.cloud/fd51ce25-6f95e3f8-263a-4b13-92af-12bc265adb44/rockyou2024.zip
Beyaz Şapkalılar veya kendi güvenliğinizi kontrol etme için. Kötü emellerinizden kimse mesul değildir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X