Şimdi Ara

Tarihin en potansiyelli futbolcusu: Ronaldo 9..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden tarihin en potansiyelli futbolcusu peki..

1) Bu adam daha 20 yaşındayken FIFA World Player of the Year ödülünü kazandı. Daha 20 yaşındayken o dönemin vasat seviye Barça'sında neredeyse Maradona ve Messi seviyesinde top oynuyordu..

Maradona ve Messi 20 yaşında bu adamın yarısı kadar iyi değildi.. 2006-07 veya 2007-08 Messi, 1980 Maradona, şu an Mbappe.. Hiçbiri..

Adam gelmiş geçmiş en iyi genç oyuncu.. Adam 20 yaşında Prime Maradona ve Prime Messi ile denk top oynuyordu..

2) Bu adam yine absürd şekilde daha 20 yaşında 1.83 metre boyuna rağmen gelmis geçmiş en iyi 3.dribbler bana göre..

Dribblingde kısa boy direk avantaj.. Tarihin en iyi dribblerları Messi, Maradona, Garrincha, Pele, Best vs.. en uzunu 1.75'lik George Best.. Bu adam ise neredeyse 1.83 metreydi prime döneminde ve en uzun olduğu dönemde en iyi dribbling becerisine sahipti ve üstelik 20 yaşındaydı.. Hem boy hem yaş dezavantajına rağmen Messi ve Maradona'ya oldukça yakın seviyede dribbling yapıyordu..

Şimdi bu adam Messi gibi 169 cm veya Maradona gibi 166 cm olsaydı?..

3) Adam 2 kere ciddi sakatlık geçirip, kemiği çıkmasına rağmen 2 yıllık aradan sonra gelip Ballon D'or alıyor 2002-03'te..

Dünya Kupasını da kaldırıyor ama kadro çok iyiydi çok girmiyorum ona..

Bu yüzden bence gelmiş geçmiş en yetenekli adam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 18 Haziran 2019; 21:51:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum, nick değiştirip trollemek için dönmüşsün ama nickin değistiği profilde yazıyor.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Trollemeyi 2018'de bıraktım. Okuyan okur okumayan okumaz..

• Mantıklı bir yorumunu gördüm az önce bloğu kaldırayım bari.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt

• Okumadım ama bu adam prime'ını gördü kardeş potansiyellik bir durumu yoktu 20 yaşında sakatlanıp futboldan tarihinden silinseydi potansiyelinin ne olduğunu hiç göremeyecektik belki. Ama öyle olmadı prime dönemini yaşadı zaten.
  • No...

20 yaşında bir futbolcu prime dönemini yaşamaz. R9 tam da sakatlandığı yıllarda yaşayacaktı o dönemi.. 99-2000-2001-2002..

Toylukları vardı Barça zamanında.. Onları da düzeltecek daha komple bir oyuncu olacaktı belki de..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yorum doğrudur saf yetenek olarak genç futbolcu olarak Nazario’ya kimse denk olamaz. Ancak Nazario tipik bir Güney Amerika futbolcusu gibi futbolu para için araç olarak gördü. Şampiyonlar liginde maalesef ismi geçmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.