Şimdi Ara

Tarihinizle Gurur Duyuyor musunuz? ,, (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
6.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Osmanlının son zamanları hariç , gurur duyuyorum.
    Sarıkamışa 30.000 askeri sürüp göz göre göre şehit eden,çanakkalede savaşı kazanmak için 250.000 askerimiz canını vermişken bir anlaşma ile çanakkale boğazından düşmanı geçiren bir osmanlı ilede gurur duymam.
    En gurur duyduğum şeyse Atatürkün yaptığı devrimlerdir.O olmasaydı şu an libya,tunus ırak gibi ülkelerden farkımız kalmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

quote:

Orijinalden alıntı: caneker

/>

Şeyini karşılaştıran ergen gibisiniz ha. Kimin sınırları daha büyük

Tarih dersleri göz boyuyor.

Osmanlılar madem o kadar hoş görülüydü neden ilk fırsatta yunanlılar,bulgarlar, sırplar hatta müslüman olan arnavutlar, araplar osmanlı egemenliğinden kurtulmak istediler?

Osmanlılar, savaşıp ele geçirdiği şehirdekilerle çayırlarda el ele koşup yuvarlanıyorlardı zaten.

sanırım okulda tarih dersi görmüyorsunuz veya gerçekleri görmek istemeyen körlerden.osmanlı hoşgörülü olmasaydı bu gün yazdığın ülkeler ve bir çoğu bu gün harita da yeri olmazdı var olanıda çok azınlıkta ve türkçe konuşuyor olurdu.ve dünyanın en zengin ülkesi olurduk osmanlı aslında hata yapmış aldığı ülkeyi silecekti haritadan ve bu gün siz gibi düşünenler olmıyacaktı yeryüzünde.OSMANLI BU ADAMIN İÇİNE ŞEYTAN GİRMİŞ DİYE KENDİ HALKINI ÖLDÜRMEDİ AVRUPANIN YAŞADIĞI KARANLIK ÇAĞI YAŞAMADI.EVET ALDIĞI ÜLKELERDEN VERGİ ALDI AMA SÖMÜRMEDİ İNGİLİZLR GİBİ FRANSIZLAR GİBİ VE DİĞERLRİ GİBİ

• walla ben gurur duyuyorum ve duymayada devam edeceğim

aksini idda eden arkadaşlar;

eğer bir şeye tepeden bakmak istiyorsanız ondan daha yüksekte olmanız gerekir cumhuriyet tarihimiz atatürk dönemi haricinde osmanlıyla boy ölçüşemez kimi sivri zekalar osmanlının son dönemiyle cumhuriyetin kuruluş dönemini karşılaştırıyorlar sıkıyorsa osmanlının ilk 90 yılıyla cumhuriyetin ilk 90 yılını karşılaştırsınlar

eee tabi suç sizde değil osmanlı 1. dünya savaşına alman hayranı olduğu için almanların tarafında katıldı diye yazan kitaplarla beyniniz yıkandı yeniyi yüceltmek için eskiye küfreden zihniyete lanet olsun çünkü soyunu inkar eden soysuzdur !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysan240 -- 19 Mart 2011; 4:33:01 >

• Bu işler buraya ordan burdan harita bulup koymakla, tarih kitaplarını okumakla olmuyor malesef. O günün ne getirdiğini bilemezsiniz ama bildiğim bir şey varsa o da bize anlatılanların %90'ının yalan olduğudur. Ben şahsen gurur duymuyorum, nefret ediyorum. Eğer birileri tarihten ders alacaksa osmanlıya değil bu ülkede yaşadığım için mutluluk duyduğum birkaç nedenden biri olan atatürk ve onun yaptığı inkilapları örnek almalı.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.