Şimdi Ara

Tarihinizle Gurur Duyuyor musunuz? ,,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
204
Cevap
0
Favori
6.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Tarihinizle Gurur duyuyor musunuz ?

Duyuyorsanız nedeni ?
    Duymuyorsanız nedeni ?

• Tarih kitapları sadece kendi gerçeklerini yazar unutma. Eminim bizim bilmediğimiz neler vardır tarihimizde.
  • neye göre gurur duyup duymucaz sölesene arkadaşa katılıyorum tarih kitaplarına göre mi toqsa hocaların anlatmasına göre mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Tarih kitapları sadece kendi gerçeklerini yazar unutma. Eminim bizim bilmediğimiz neler vardır tarihimizde.

• Hayır.

D.N : Atamdan sonrası için gurur duyuyorum ama öncesi için duymuyorum.
    (1881'den itibaren)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZincirlemeKüfürTamlaması -- 1 Ağustos 2009; 14:54:39 >
  • Türk tarihinde yapılmış en büyük hata Araplara özenmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::SadeceÖğrenci:: -- 1 Ağustos 2009; 14:53:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gurur duyun bu takımla
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet
  • Tarhimizle tabii ki de gurur duyuyorum..Muhteşem bir tarihimiz var ancak; hep geçmişimizle övünüyoruz ve geleceğe dair hiçbirşey yapmıyoruz..Artık geçmişte yaptıklarımızla övünmekten kurtulup gelecekte adımızdan söz ettirecek işler yapmalıyız..

Örneğin : Tamamen Türk yapımı bir otomobil fabrikamız bile yok..Nedir bizim diğerlerinden eksiğimiz..? Tarihi olmayan birçok devlet şuan bizden daha ileri konumda..Biz yerimizde sayıyoruz..Çok fazla zorluğun üstesinden geldik istesek yapamayacağımız hiçbir şey yok..Hala Osmanlı dönemiyle göğsümüzü kabartırız..Arkadaşlar artık bunlara önem veren bir kitle yok karşımızda..Avrupa'lı devletlerin arasına karışmak istiyoruz ama bunu Tarihimizle başaramayız..Önem de vermiyorlar..Bizler Tarihimizi çok iyi bilerek kültürümüzden kesinlikle kopmayarak çağdaşlaşmalı geçmişteki başarılarımızı şimdi de devam ettirmeliyiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 1 Ağustos 2009; 14:55:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahn !

Aynen bende Atam olmasa halimiz nice olurdu
  • Osmanlı ve selçuklu dönemi dışında evet.
  • tarihimizle olabilir ama bugünümüzle asla.
  • Gurur duyduğumuzda olur duymadığımızda..
    Mesela Çanakkale ve Kurtuluş savaşı gurur duyduklarım arasında..Duymadıklarımı yazarsam tartışma çıkar..
  • Tarihimle gurur duyuyorum, yakın tarihimdeki pek çok olaydan ötürü gurur duymuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

tarihimizle olabilir ama bugünümüzle asla.

Aynısını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimeBandiT

quote:

Bende bunu anlamiyorum, soylediklerini okuyunca aklima tek bisey geliyo, yani sen Osmanli imparatorlugu ile gurur duymuyomusun?...
    Ustelik Ataturk'un olumunden sonra ne kadar bi gelisme saglandi da gurur duyuyosun, ben adnan menderesin asilmasindan gurur duymuyorum, ben ismet inonu ile gurur duymuyorum...ben darbelerden gurur duymuyorum...
    Boyle fanatik zihniyetlilere sadece aciyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

quote:

quote:

Bende bunu anlamiyorum, soylediklerini okuyunca aklima tek bisey geliyo, yani sen Osmanli imparatorlugu ile gurur duymuyomusun?...
    Ustelik Ataturk'un olumunden sonra ne kadar bi gelisme saglandi da gurur duyuyosun, ben adnan menderesin asilmasindan gurur duymuyorum, ben ismet inonu ile gurur duymuyorum...ben darbelerden gurur duymuyorum...

Benim gurur duyduğum dönem (1881-1938)'dir.Ondan öncesi,ondan sonrası umrumda değil.Ha Osmanlı İmp.'dan gurur duymuyorum.Duymak istediğin buysa buyur söyledim.

• Tarihimden gurur duyuyorum ama Osmanli hayrani degilim. Oldukça zengin bir tarihimiz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocheL RusvoN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caneker

quote:

quote:

Benim gurur duyduğum dönem (1881-1938)'dir.Ondan öncesi,ondan sonrası umrumda değil.Ha Osmanlı İmp.'dan gurur duymuyorum.Duymak istediğin buysa buyur söyledim.

Peki neden gurur duymuyorsun?

Senin gibi sadece ders kitaplarında yazan osmanlı imparatorluğunun kazandıgı savasları okumadıgım için

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.