Şimdi Ara

Tarihten bir Real Madrid Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 lu yaşların üstündeki arkadaşlar belki hatırlar

TV nin tek kanallı olduğu dönemlerde
    Tarih 1989- 90 olması lazım
    TV de izlediğim bir maç vardı
    Real Madrid maçında

Maçta 4 tane frikikten 3 gol vardı.
    Hepsini de atan aynı oyuncuydu
    Hatta frikikin bir tanesi gol olmasına rağmen hakem baraj bozulduğu için tekrarlattı ve de o da gene gol olmuştu

Emin değilim Hugo sanchez, Butreguenio veya bir tane daha ünlü oyuncu vardı
    Hatta her golden sonra takla atardı.
    Bu maçın videosunu arıyorum
    Maçı hatırlayan veya bulunabilecek bir adres bilen var mı?

• O zaman ben yokmuşum bile ama takla atıyorsa hugo sanchezdir
  • Bence karıştırıyorsun. 4 golden 3'ü frikikten değil penaltıdan olmuştu. Barcelona 3-1 kazanmıştı. Koeman'ın penaltısı Barcelona'lılar ceza sahasına girdi diye tekrarlanmıştı. Gol sevincinde takla atan Hugo Sanchez'dir. Aynı maçtan bahsediyorsak o maç 88-89 veya 89-90 sezonunda oynandı. Senin dediğin gibi aynı şeylerin frikikten olduğu bir maç daha varsa bilmiyorum. Ama zannetmiyorum. Olsa hatırlardım. Biraz araştırıyım
    Edit: Dediğim gibi goller penaltıdan. Onun dışında söylediğin herşey uyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 27 Şubat 2013; 16:44:30 >

• Yok frikiklerden eminim
    Adam o zamanlar şimdiki messi gibiydi çok ünlüydü
    İzlerken vay anasını ya demiştim, tarihten aklımda gelen en net maç oydu.
    Eski maçların sonuçlarını ve bilgilerini yazan bir site aradım ama bulamadım

Maçın Barca ile oluduğuna da eemin değilim
    Başka bir maç veya Avrupa kupa maçı da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 27 Şubat 2013; 16:56:00 >
  • Pardon ben Barcelona maçı olarak okumuşum. O dönemde Real Madrid'de frikikleri kullanan, Messi gibi ünlü olan, çok sayıda gol atan, gol sevincinde takla atan Hugo Sanchez'di. Oynadığı dönemlere baktım sadece 3 maçta 3veya4gol atmış o maçlar da 7-1 9-1 6-0 bitmiş. 4 gollü bir maç yok.
    Buradan 89-90 sezonunun gollerini izleyebilirsiniz belki aklınıza gelir.http://www.youtube.com/watch?v=5tDzwtuidPY&feature=related
    Buradan da Real Madrid tarihinin tüm maç sonuçlarına ve gol atanlara bakabilirsiniz. http://galeon.com/realmadridfans/temporadas/temp87.html

• hocam bu soruyu o kadar çok sormuşsun ki; şimdiye kadar bulmuş olabilirsin diye düşünüyorum. ben de merak ettim? kim bu frikikci?  

• The souls migration kullanıcısına yanıt

Maalesef bulamadım

Maç videosunda özeti anlatan trt videosunu bulmam gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TiSKE kullanıcısına yanıt

100 frikik golü. bunların arasında yoksa senin izlediğin goller, daha da eskilere gitmek gerekir diye düşünüyorum.

aslında best freekicks 90's olarak youtube'da aratırsan daha da çok gol izlenebilir. çok az ipucu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 12 Haziran 2021; 0:0:6 >
  • onun modern versiyonu 2015te oynanmıştı, sevilla barcelona süper kupa maçı bu belki biraz olsun özlem giderir

• Benim izlediğim en eski Realde forvette Suker ve Mijatoviç oynuyordu.Suker hala iyiydi fakat Mijatoviçin son zamanlarina denk geldim.Reisi izlemenenin keyfini bir türlü çikaramadim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.