Şimdi Ara

TARIK AKAN VEFAT ETTİ. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
11.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huzur içinde yatsın güzel insan. Bu dünyada hakettiği değeri goremeden göçtü gitti adam..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canım Kardeşim izledim daha yeni gözler kan çanağı Allah rahmet eylesin huzur içinde yat.
  • Adamın zaten sizin iki xp'lik duanıza ihtiyacı yok.. Biz kendisine yaşadığı süre içinde T.C'ne ve bize kattığı değerler için minnettarız.. Yeşil Çam'da yeri bir miktar insandan biraz daha fazla önem tutan biriydi..

Müslüman'mış Ateist'miş... Sadece Adamdı gerisi teferruat..
  • artist adamdı be karizmatik adamdı valla yalan yok. Severdim kendisini hiç kıvırmamış sözünün arkasında durmuş bir adamdı. İnancı hiç önemli değil benim için Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun, Işıklar içinde uyusun.
  • Ben babam ve tarık abinin eskiden yemek yerken fotoğrafı vardı bugün açtım baktım bir değişik oldum .6-7 yaşımdayken ağlayan beni güldürmek için uğraşmıştı . Nur içinde yatsın ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha demin canım kardeşim filmini izledim müthişti ya keşke şaçma bi görüşü olmasaydi

• Olaya Türk sineması açısından bakarsak büyük bir kayıp ama dini görüşü benimkinden farklıysa babamın oğlu dahi olsa ne tahmet dilerim ne mezarına giderim. Heleki din düşmanı birine saygı dahi duymam ben onun inancına saygı duyuyorsam oda benimkine aynı saygıyı gösterecek.

• Allah rahmet eylesin.
  • Ahiretini kurtardıysa ne mutlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Dini inanci kimseyi ilgilendirmez ancak son zamanlarda pkkya teror orgutu diyememis bir kisi. Allah sevenlerine sabir versin.

Bunu diyememiş birisinden bahsediyorsan bu adamın ne dürüstlüğü kalır nede insanlığı apaçık insanları çoluk çocukları katleden ve dünyanın bile terör örgütü olarak kabul ettiğş bir örgütten bahsediyoruz. Yazıklar olsun ve ateşi bol olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Olaya Türk sineması açısından bakarsak büyük bir kayıp ama dini görüşü benimkinden farklıysa babamın oğlu dahi olsa ne tahmet dilerim ne mezarına giderim. Heleki din düşmanı birine saygı dahi duymam ben onun inancına saygı duyuyorsam oda benimkine aynı saygıyı gösterecek.

Sanki dindar olsa mezarına gidecektin ya Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki boş vakit buldukça mezarları ziyaret eder gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Olaya Türk sineması açısından bakarsak büyük bir kayıp ama dini görüşü benimkinden farklıysa babamın oğlu dahi olsa ne tahmet dilerim ne mezarına giderim. Heleki din düşmanı birine saygı dahi duymam ben onun inancına saygı duyuyorsam oda benimkine aynı saygıyı gösterecek.

Sanki dindar olsa mezarına gidecektin ya Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki boş vakit buldukça mezarları ziyaret eder gibi.

Niye gideyim ki babamın oğlu mu da gidecem ?

• Sen rahmet dilesen ne oluuuur, dilemesen ne olur..

Adı üstünde "dilek"

Sen dilemedin diye allah rahmetini vermeyecek mi..

Ya da rahmet etmeyecekken, sırf sen diledin diye rahmet mi edecek.

Bırakın bu işleri..

Bu dünyada kalıcı olmak eser bırakarak olur.

Tarık akan 100 sene sonra da tarık akan olacaktır.

Bugün daha doğmamış çocuk, 100 sene sonra tarık akan ı bilecek.

Seni kim bilecek.

• Serebrum kullanıcısına yanıt
    Her zaman hazirim bro

• Dini görüşünü bilmem. Lakin adamın günahından haberiniz olabilir fakt tovbesinden haberiniz olmayabilir. O Allah ile arasında. Gel gelelim savcıyı şehit eden dhkp clilere terörist diyemem demiştir. İnanmadim videosunu buldum yutupta evet doğru. o yüzden dört dörtlük müslüman dahi olsa bu sözü benim icin bitmiştir. Bugun yine şehit verdik onları bu kadar gündem yapmadık bize yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 17 Eylül 2016; 6:24:19 >
  • Ne varsa eskilerde var. Yeşil çam ın yaprakları bir bir dökülüyor. Gidenlere rahmet kalanlara baş sağlığı..
    Hiç kuşkusuz büyük bir oyuncu. Mekanı cennet olsun.

• Allah rahmet eylesin

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Ondan sonra da dalga gecer gibi "İslam hoşgörü dinidir." demeleri yok mu!

• Olen insanlari bile bi rahat birakmiyorsunuz..herkes kendi hesabini kendi verir..Allah bilir durumunu..herkes alim olmus..namaz kilincs cennete mi gireceksin millet saga sola fakire fukaraya yardim ediyomus da cennete bu girmeliymis.. namaz kilmiyorum ama bmm kalbim temiz zihniyeti sadece kendini kandirir..peygamber sabahlara kadar namaz kilarken cennet garanti diyip sizin gibi dusunemeyip bosver diyememis mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lindeman -- 17 Eylül 2016; 7:26:29 >
  • Artık yedi tepesinden eser kalmayan şu şehirde bir zamanlar sokaktan cenaze geçse kahfehane ahalisi dahil saygı ile ayağa kalkardık
    Hatta sebebini bilmesek dahi ellerimizi arkaya saklardık

O tabutun içinde cami cemaatinden biri yada bir meyhane müdavimi olabilirdi
    Arkasından söylenen tek kelime ALLAH RAHMET eylesin olurdu

Kitap aynı kitap, peygamber aynı peygamber ise
    Bozulan nedir... Din mi yoksa vicdanlar mı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.