Şimdi Ara

tarikat yurdunda taciz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süleymancılar tarikatına ait yurtta, 10 erkek çocuğun tacize uğraması olayında, ailere susmaları için para teklif edildiği ortaya çıktı:

"Ortaokul öğrencileri bazen bir kadından daha cazip gelir insana..."

🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on Xtwitter
    🔥🔥 Alanya’daki taciz olayında iğrenç sözler! Süleymancılar tarikatına ait yurtta, 10 erkek çocuğun tacize uğraması olayında, ailere susmaları için para teklif edildiği ortaya çıktı: "Ortaokul öğrencileri bazen bir kadından daha cazip gelir insana..."
    https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1765656234672132099

• Ne kadar pisliksiniz siz
    icinize islemis
    Hepsi ayni bunlarin, lafta musluman ama en sapikda bunlardan cikiyor
    Tarikatlar ulkenin kanseridir net
  • Cemaatler poh çukurudur.
  • süleymancısı ayrı menzili ayrı bela

birde bunları savunan denyolar var evet içimizdede var inşallah onlarında anası bacısı o yurtlarda tacize uğrar

• Bir de şu açıdan bakın ;

geçmişte,

-bu parayı kabul eden ailelerden hiç bir zaman haberiniz olmadı ve olmayacak

-korkup söyleyemeyen çocuklardan haberiniz olmadı ve olmayacak

-şunun şurasında kameralar, cep telefonları yaygın kullanım taş çatlasa 30 yıl ama bunların mazisini düşünün kaç yıl yüzyıllar hatta öncekilerden ortaya saçılmasından haberiniz olmadı ve olmayacak

yani sizde yukarıdaki mantığı çoğaltabilirsiniz. Ama durumun vahametinin FARKINDA MISINIZ?

• Hiç şaşırtmıyorlar...  

• bunlar yuzunden de bizim gibi kendi halinde olan muslumanlar kotuleniyo.millet iyice sapitiyo.ben kimseye gidipte hadi gel musluman ol bak dogrusu bu falan demedim.isterse arastirir da gelir.bunlar yuzunden de gelmek istemiyolsr.genclerde gidiyo.tarikatlar da kapatilsin bence.

• ve lağım medyasında yine ses yok

• cemaatler poh çukuru diyen arkadaş, bilmen gereken bir şey daha var, inan ki oraya çoluk çocuğunu gönderenlerde pislik çukuru zaten. biz bunu anlamıyoruz aslında, ikna etmeye ve aileleri uyandırmaya çalışıyoruz,

neyi uyandırmaya çalışıyorsunuz kardeşim? uyandırmaya çalıştığınız ailelerde pislik zaten. o ailelerin ben ta a.............. yani çocuklara yazık, travma geçiriyorlar. bir tanesi de benim akrabam oluyor. inanın bunlara kesinlikle laf anlatamazsınız, güç kullanarak, zor kullanarak bunlara engel olmak durumundayız. bunlar ile konuşarak anlaşılmaz buna inanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 7 Mart 2024; 23:15:48 >
  • blueice32 kullanıcısına yanıt

Haberlere yasak gelmiş galiba.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

haberlere yasak getirenin de ırzını soyunu ceddini hürriyetini. aga bunlara 7/24 sövmek lazım hep beraber... ne yapsak acaba? sosyal medyada rtük yada hükümete toplu sövme akımı falan mı başlatsak.

bunların şıhını sopunu ben...... bunlar insan değil.

• Eskiden ne güzel meslek okullarının yurtları vardı, ortaokuldan sonra köylü çocukları hem el emeği, sıhhi tesisat, motor tamiri, elektrik, torna gibi işler öğrenirdi, hemen okulun bahçesinde yurtta kalırdı, tertemizlerdi, karınları doyardı, böyle sapık haberler de duyulmazdı, okul biter iş hayatına katılırdı, okul bittiği gibi devlet işlerini de ayarlardı, boşta kimse kalmazdı. Bu imam hatip ne oğretiyor, bişey anlamadım, bir nesil kaybolup gidiyor, herkes seyrediyor, çocuklar ziyan oluyor.
  • Niye yasak gelmiş?
  • Abi bu nedir ya

• Colda kullanıcısına yanıt

Hükümet tarafından kollaniyor bu sapkın tarikatler cemaatler

• Sadece kapatılması yetmez bu terör örgütlerinin İstiklal mahkemeleri kurulup asilmalilar.
  •   

• Furandor bunu beğendi
  • Başka bir şey olması beklenemezdi.

• normalleşecek mi bunlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.