Kıvırma öskan 😅 Yenilendi demiyor YOKTU BİZ YAPTIK diyor Kıvırmasan nasıl savunacaksın sen de haklısın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu. (2. sayfa)
-
-
Şaka gibiler
Nasıl savunurum diye kıvrım kıvrım kıvranıyor ahaha
Yancısı da gelmiş demokrat dede falan saçmalıyor
Sanki muhalif herkes CHP li
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok abi kaliteli muhalefet göremiyecez şu ülkede seviye bu ne yazık ki.
Konu patlayınca alakasız yerlerden saldırmalar sallamalar flan. Konu hakkında 2 kelime yazamıyonuz.
Gerçekten Erdoğan'ın ne dediğini kavrayamayıp bu kadar da sığ bakılmaz ki. Erdoğan en az 10-15 yerde farklı şeyler içinde söyledi bunu ama sığ muhalefet alıyor bunları ama bak 1950 de yapılmış 1970 de yapılmış 1980 de yapılmış diyorlar
AKP döneminde bunları baştan yaptık dediğini bile anlayamıyacak seviyede iseniz yapacak hiç bir şey yok.
Aynı şeyleri Erdoğan en az 10 Üniversite 4-5 havalimanı için daha söyledi. Sizce metin yazarları bunu bilmeyecek anlayamayacak kadar saf mı ? Yoksa anlattığını siz mi anlamayıp çarpıtmaya çalışıyorsunuz !
-
Senin için İlk dediği orjinal videoyu buldum.
2 Aralık 2016 Ankara'da bir açılış videonun 1:09:37 dakika sonrasına bir bak bakalım ne diyor. 14 Sene Önce Ankarada havalianı var mıydı diyor. Ve vardı burada vardı BURADA BİR UCUBE VARDI biz geldik yeni modern havalianı inşa ettik diyor.
Not: Gerçekten sizin için kelime keime açıklamak lazım yoksan anlayamıyorsunuz.
Mersin GündemyoutubeCumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN Otonomi Açılışı (Esenboğa Yolu Üzeri) 02.12.2016 11:00https://www.youtube.com/watch?v=-05e1TWp-Oc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 25 Ağustos 2024; 4:35:18 > -
Esenboğa Havalimanı'nı biz yaptık diyor adam. Nasıl savunacağını şaşırmışsın be arkadaş :)
Yurttaş TVyoutubeBAĞIMSIZ YAYINLARIMIZIN DEVAMLILIĞI İÇİN BİZİ DESTEKLEYİN 👇 https://www.youtube.com/channel/UCYsOOzJ6OfvcdVqJlJKf-Aw/join #erdoğan #esenboğa #shorts #haber #siyasethttps://www.youtube.com/watch?v=9rXr3vxuw7M -
https://www.facebook.com/share/v/KmB9iXQdg82Wpzxc/?mibextid=oFDknk
Üniversite yi Isparta'ya kim getirdi?!
Biz getirdik biz
https://www.youtube.com/watch?si=udGvktcwrUjNJqwt&v=9rXr3vxuw7M&feature=youtu.be
Kardeşlerim Esenboğa havalimanı kim yaptı?!
Biz yaptık biz 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 25 Ağustos 2024; 5:38:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Doğruyu söylemiş. Az bile söylemiş.
-
tarımla baş örtüsünün ne alakası var onu anlayamadım.. maçası sıkışan başörtüsüne sarılıyor.
-
Atatürk 100 sene önce görmüş, büyük adamdı.
Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.
-
Eskiden 20 liraya et yiyorduk, şimdi 600 liraya yiyoruz.
Zenginleştik vallahi.
Yaptığı konuşmayı eleştirmeyle uğraşmıyorum. Zira bu adamları ciddiye alanları artık ben ciddiye almıyorum. Milletle Billur geçiyorlar artık.
Caster TROYyoutubeDuman - Kufi Official Video Clip Elleri havada Kufi kafada Şeker ezer aynada Aynı ayran gibi temiz, kafası leziz Yürüyorlar saraya, saraya Ben bu gezegene inemedim abi Gökyüzü masmavi Yıldızlar daha iyi Bu yıldızlar daha iyi Üsküdar’ı yine geçemedik abi Bu atlar çok hain Eşekler daha iyi Bu eşekler daha iyi Elleri havada Kufi kafada Şeker ezer aynada Aynı ayran gibi temiz, kafası leziz Yürüyorlar saraya, saraya Biz bu kafalara gelemedik abi Bu gösteri kallavi Aktörleri daha iyi Bu aktroller daha iyi Kargaları yine kovamadık abi Korkuluk çok enayi Kuşlar şeytani Bu kuşlar şeytani Elleri havada Kufi kafada Şeker ezer aynada Aynı ayran gibi temiz, kafası leziz Yürüyorlar saraya, saraya Elleri havada Kufi kafada Şeker ezer aynada Aynı ayran gibi temiz, kafası leziz Yürüyorlar saraya, saraya Elleri havada Kufi kafada Şeker ezer aynada Aynı ayran gibi temiz, kafası leziz Yürüyorlar saraya, saraya Ben bu gezegene inemedim abi Gökyüzü masmavi Yıldızlar daha iyi Bu yıldızlar daha iyi Padişahı yine deviremedik abi Bu kuzular çok cahil Kurtlar şeytani Bu kurtlar şeytani Elleri havada Kufi kafada Şeker ezer aynada Aynı ayran gibi temiz, kafası leziz Yürüyorlar saraya, sarayahttps://www.youtube.com/watch?v=73GWaaoPdXs
-
Elleri havada
Kufi kafada
Şeker ezer aynada
Aynı ayran gibi temiz, kafası leziz
Yürüyorlar saraya, saraya
Ben bu gezegene inemedim abi
Gökyüzü masmavi
Yıldızlar daha iyi
Bu yıldızlar daha iyi
Üsküdar’ı yine geçemedik abi
Bu atlar çok hain
Eşekler daha iyi
Bu eşekler daha iyi
Elleri havada
Kufi kafada
Şeker ezer aynada
Biz bu kafalara gelemedik abi
Bu gösteri kallavi
Aktörleri daha iyi
Bu aktroller daha iyi
Kargaları yine kovamadık abi
Korkuluk çok enayi
Kuşlar şeytani
Bu kuşlar şeytani
Elleri havada
Kufi kafada
Şeker ezer aynada
Elleri havada
Kufi kafada
Şeker ezer aynada
Elleri havada
Kufi kafada
Şeker ezer aynada
Ben bu gezegene inemedim abi
Gökyüzü masmavi
Yıldızlar daha iyi
Bu yıldızlar daha iyi
Padişahı yine deviremedik abi
Bu kuzular çok cahil
Kurtlar şeytani
Bu kurtlar şeytani
Elleri havada
Kufi kafada
Şeker ezer aynada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 25 Ağustos 2024; 11:32:0 >
-
Dünkü çocuk olsam inanayım bu yalana. Bu bakan net yalan söylüyor ben okula giderken nur içinde yatsın rahmetli annem okula, Ptt gibi yerlere ve en önemlisi askerde yemin törenime baş örtüsüyle gelmiş ve hiç kimsede buraya giremezsin dememişti. Ne akp öncesi ne akp sonrası annemle gittiğimiz hiç bir yerde benim hatırladığım kadarıyla bu tip bir yaptırım ve yasaklama ile asla karşılaşmadık hepsi palavra bunların inanmayın.
-
Eski Türkiye'de okulun bahçesine girmedikleri için çocukları mı mağdur oldu veya kendileri bu ülkeye ne tür faydaları vardı ? Üretimde vs çark mı döndürüyorlardı ? Gerçekçi nelerden mahrum kaldılar ..
Oldu olay şuan benzeyecek : Erkek WC sine kadınlar da giremiyordu ... Yani günümüzde kadınlar, erkek WC sine de giriyora gönderme yaparlarsa şaşmam .. Aynı mantıkta bu siyasal AKP devleti ! ...
-
Başörtülülerin geneli/çoğunluğu şu an mesela tatil yerlerindeki otele girebiliyor mu? Yada çocukları sinemaya girebiliyor mu? Girebilen yılda kaç kere girebiliyor? Veya sinemaya girdi, sinema çıkışı yemek satan bir yere girebiliyor mu?
-
Gıda enflasyonunada birinciyiz konu gerçekten bumu ?
-
Ne kadar saçma ve sığ bir bakış açısı . Yani mantık veya örneği bu mu gerçekten ! Faydaları yok müstahak onlara de birde tam olsun.
Bir dönem yönetim YANLIŞ YAPTI İŞTE bunu uzatıp savunmaya çalışmayın saçma sapan şekilde.
Sözde çoğunluğu Müslüman olan bir ülkede özgür ülkede laik ülkede herkese eşit olması gereken devlet başörtülü isen okula sokmuyordu. Devlet dairelerine giremiyorsun. Başörtülü isen devlette çalışamıyorsun. Doktor Öğretmen Avukat vb olamıuyorsun kapalı isen KPSS ile atanılan hiç bir yere giremiyordun !
Devlet resmen senin eğitim hakkını çalışma hakkını elinde alıyordu.
Yetmedi askeriyeye zaten giremiyonda. Adam asker olmuş subay vb olmuş veya düz er oğlunu ziyarete gelemiyor yemin törenine giremiyon neden çünkü başın kapalı mantığa bak.
21. yy da üstünde bunca sene geçti bu saçmalıkları savunmayın artık veya saçma örneklerle küçültmeye çalışmayın.
Bu ülkede CUmhurbaşkanının eşi sırf başörtülü diye GATA'ya alınmadı ! Sadece gidip bir hasta ziyareti yapacak kadını almadılar başörtlü diye. Bunları gördük yaşadık.
Not: Bizzat benim annem ve babaannemi düğüne almadılar askeriyenin içinde olan. Yakın akrabanın düğününe giremediler. Yaa başörtülüyü geçtim hacı sakalı olan akrabayıda almalılar. Veya Teyzemin kızı başörtülü diye o zamanlar okuyamadı. Açmak istemedi oda başını ve okumadı üniversite. yüzbinlerce insanın hayatı ile oynandı bu kadar basit bunlar yanlıştı diyeceksiniz sadece.
-
Peki öğrenciler girebiliyor muydu? Bakanın bu cümlesi yalan olabilir ama anlattığınız dönemler de güllük gülistanlık değildi. Kız kardeşim okula kadar başörtüsü ile gider, okulda çıkarmak zorunda kalır, okuldan çıkınca tekrar takardı başörtüsünü. Az eziyet etmedi zihniyeti bozuklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X