israilsever birinden de tam olarak böylesine saçma bir yorum beklenirdi. Müslümanları böcek yerine koyduğunun kanıtıdır bu mesaj. israilli bir aile çocuğunun okuluna giremese forumu ayağa kaldırır, binlerce mesaj yazarsın. Müslüman bir aile çocuğunu göremeyince insanları böcek yerine koymuşsun. Ne faydaları varmışmış, ülkeye ne faydaları varmışmış, üretimde çark mı döndürüyormuşmuş... Laflara bak. Şu cümleleri kurabilmek için insan dahi olmamak lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu. (3. sayfa)
-
-
Senin mantığınla yazdım cuk gibi de oturdu ? Bakış açısı ve velevki mağdurlar nelerden mahrum kalmışlar? Realize edilmelidir ... Hep ALGI ...
Yanlış görecelidir ... Senin yanlışını anca ben veya başkası görür zaten ... Benim doğrumu da zorlarsa başkası da görür ...
Bir de burada ben meselesi dışında biz veya olgu meselesi olarak ta ifade edilebilir ...
Başörtüsü belli ki Amerika nın Komünist Rusların olası Türkiye ye sirayet etmesi özellikle fiziksel istilası yüzünden. Boşuna Amerika SSCB döneminde İran üzerinden kara yoluyla Rus SSCB sinin Türkiye'ye karadan sinsi İran izniyle istilasını da Amerika engellemiştir! SSCB dağıldı Nato pratikte anlamı da kalmadı ... Zayıflıyor da ... Başka nedenler vesile denilse de olay Rusya nın eski SSCB gibi olmayışıdır ... Rusya biraz daha farklıdır ... Rusya Çin ile yakınlaşması ayrı bir mesele beladır ... NATO harici başka bir yapı şart ...
Türkiye'de MHP köy partisinden türemesi ülkücü hareketin de aslında Amerika nın Komünizme karşı bir enstrüman olarak Islami kullanılması yani siyasal islam olarak evrilmesidir. Bu yüzden önce türban kavramı çıkardılar. Bunu tasarlayan da gayrimüslim biridir en çok kaymağı da o nlar yemiştir elbette İslami görünümlüler de serbest piyasa gereği nemalanmaktadırlar ...
Şapka Devrim ile Aşık Veysel görüştürülmedi filan deseydin anlardım ama oralı değilsin. SIĞSIN ...
Amerika evet büyük bir hata yapmıştır ama nemalanmıştır da kullanıp köşe ye de çekmiştir tıpkı Gülen Hareket i özellikle global de açılma emellerin esası Amerikan çıkarlarına esas hizmet edilmesi gibi . İstihbaratları topladılar varsın bazı ülkelerde kapatılsın hedeflerine ulaşmışlardı ...
İslam dediğin özetçe ne anlam ifade etmesi gerekir ? İyi insan olmayı ... Hayırlı nesiller yetiştirmeyi ... Peki başarıldı mı ? YOK! Hayırlı evlatlar hep İslam harici sistemlerle sağlanmıştır ... İslami şeyler sapıklıklar hocalar vs ortada haberlere de çıkıyor.. Çocuk yaşta hocaya götürmek Kur'an eğitimi alsın diye de korkar oldu vatandaş ... İmam Hatipler ile bir umut edildi ... İmam Hatipler resmen Ateizm e DEizm e tepkisel geçişe hizmet ediyor İmam Hatip Liseleri ... Hatta birçok din karşıtları bu bağlamda netice vermesi ile İmam Hatipleri destekler! ...
Ordu da bir mantık vardır : Kurallar uyma ... Paralel Yapı ile gördük ast üst hikaye ... Şimdi de Nakişlerin bir kolu Derin kontrollündeki Semerkand sağlık dahil her alanda paralel yapılanmayı daha da kapsatıyorlar yani daha vahim hale geldiler ...
ORdu nun nizamına uymayacaksan zaten niye giresin ki ? Burada başka bir emel ajandası var denilir... İslamiyet'i ve Müslümanlığı bu kadar da heryere girmeli Müslüman diye diye siz erkeklerin de kadınlar WC sine girme hakkı vardır Müslümanlar mağdur dersin ... Erkek Müslümanlar yani ... Şaka maka değil... Mantığınız bu yönde ilerliyor ... Şaşırmam da ...
Kılık kıyafet önemlidir. Bu bir tür kuraldır. Sen nasıl ki bikini ile sahil harici yerlerde dolaşamazsın aynı şey de kılık kıyafet kuralları bilhassa askeri tesislerde kabul edilmemeleri olağandır. Bak aynı şekilde oraya bikinili biri de alınamaz! Mesele İslamiyet karşı olmak değildir de ... Mesele askeri kurallar vardır ....
Elbette askeri kuralları da doktrinleri de değiştirerek her şey mümkündür... O zaman da ORDU yasal kurallara bağlı ORDU OLMAKTAN ÇIKAR! ...
Bu kadar da demagoji yapma ...
SIĞ bakış açın ve kendi içinde harbi ve samimilikten uzaklığın da her daim belli oluyor ...
Gata Üniversite aynı şekilde buralarda derdi malum oralara da yayılmacı politikalarıdır ... Yani evrensel manasına gelen universaliyeti ifade eden Üniversite de zaten oradan mezun olan ama hakkıyla teffekür edenlerin emin ol ki başını da kendi kendisine gönülden açacaktır...
Türkiye de biraz da mahalle baskısı ve algılar ile türban bu hale evrildi ...
Bir de Arapların İran lı Müslümanların Türkiye ye gelecekleri için uyumlu ortam oluşturulmasıdır ...
İslamdaki kapanmak klasik Anadolu daki doğal kapanış neyi yetmedi ? Bir moda üniformavari Türban harici zerk edildi kanmışsınız ve savunuculuğu yapıyorsunuz ? Tam bir aymazlık ve akıl durmasıdır ...
YAZIK ...
-
Hamas bir terör örgütüdür dedim diye mi neler neler yaftalanıyor?! ... Yazık..
Turnusol kağıdı gibi belli oluyor ...
-
Haberi okumadım ancak olayı çarpıtmayın. Girilen yer vardı, zaman vardı, girilmeyen yer vardı zaman vardı. Ama kademeli olarak baskı artıyordu. Biz bunları bizzat gözlemledik. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Sonuçta böyle bir eğilim ve politika vardı. Sokakta yasaklamaya yönelik bile dillendirmeler başlamıştı. Bu kadar yakın tarihi de inkar etmeyin artık!!!
-
Yalan, iklöğretim, lise yada üniversite yada askeri yemin töreni başaörtülü annelerin giremediği yer yoktu. Askeri orduevi hariç here yere girerdi başörtülü anneler.
Oylar düştü, halk desteği azalınca klasik propaganda yollarr ama kimse yemiyor artık. Yiyen de bunlara dünden razı olanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 26 Ağustos 2024; 8:7:43 > -
Bizde megri sayfalarını ne istediler de vermerikleri mi açalım?
Bu hatalar nelere sebep oldu? Hata denemez gerçi bilerek yaptınız...
Her haltı güzelleyen kitleleri olduğu sürece halkın gündemi barınma gıda giyim iken bunları konuşuyorlar. Kitle nasılsa güzelliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haberi görünce dedim tarım bakanı ile böyle bir söylem ne alaka, sonradan çiftçilerin son günlerde yaptığı protestolar aklıma geldi ve taşlar yerine oturdu.
-
Çiftçinin 2 liraya sattığı domates - soğan niye markette 20-30 lira? Bu problemi çözmek kimin işi? Niye hala çözülmüyor?
-
Hükümetin sorumluluklarını halk hükümette görmediği için hükümet hiç bir sorumluluğunu üstlenmiyor.
Şimdi veliler niye gidiyor? Çocuğumu götürüp tecavüz etmesinler, uyuşturucu satmasınlar, köpek parçalamasın, organcılar kaçırmasın!
Sanki daha iyi bir noktaya getirdiler.
-
bir zamanlar kılık kıyafet yönetmeliği vardı ve gayette yararlı bir uygulamaydı. sonrasında ne oldu fetullah gülen hocanız uçurdu ülkeyi zaten yapamadığınız her şeyi yapar oldunuz sonuç ortada
-
Yooo, israilin sivil, bebek, çocuk, kadın katliamları e soykırımlarına tek kelime edemediğin için israil sevici olduğun kabak gibi ortada. Tek kelime etsene israil aleyhine?
Defalarca dedim ki ( yazdım ki ) : İsrail operasyonlar başlamadan önce Filistinli diye tabir edilen Ailelere tek tek telefondan Arapça terk edin şu tarihe kadar diye. Yetmedi havadan broşürler atıldı ... Peki ne yaptı bir kesim ? Terk etti ... Ama bir kesim de kaldı ...
Bu kalanlar bile bile terörist olmayı tercih etmişlerdir.
Hamas, siviller nerede çocuk hastaneler ve yaşlıların sivillerin hastaneleri canlı kalkan olarak kullanıyorlar! Kreşler de dahil! ... Yetmedi doktorlar başhekimler yöneticiler de bu Hamas lıların silahlarının saklanmasında yer altı tünellerine çıkılması ile bile bile baştan ölmeye razı olanlardır. Kararlarını vermişlerdir...
Bir de çocuklara silah oyuncak değil gerçek silahla eğitim verip sahada kullandırıyorlar ...
Bu çocuklar Avrupa da konserlerde toplu alanlarda terör amaçlı bıçaklama ve bombalamalarda kullanılmaktadır. Bazıları yakalanmıştır da bazı konserler iptal de edilmiştir.. Ama buna rağmen çocuk teröristler beyni yıkanması kolay çocukların kullanılması kabul edilemez!
Ek olarak defalarca, Netanyahu Yönetimi varsa da yargılanır dedim ! ...
Sana kolaylık olsun bakarsın : Gözünden kaçmış olsa gerek :
https://forum.donanimhaber.com/7-ekim-2023-hamas-in-israil-saldirisi--157037084?q=%40smart1978
Şuana kadar yazdıklarım ve ilerde de yazacaklarım yukarıdaki özel linkten bana ait o konudaki tüm paylaşımlarım yazılarım kaynakları gelecek dahil hepsi oradan takip edersin...
Gerçi hesabım gizli de değil! Açıktır herkese ... Özel Mesajım açıktır ek olarak ...
Bir insanı SIĞ ele alarak eleştirmek aymazlıktır.
Hamas ın algıları uydurmaları tüm dünya zaten biliyor da forumda nedense pek bahsedilmiyor. De-facto ben ve birkaç kişiye kaldı diye algısal kendince öyle algılayanlardan birkaçısındır... Mesele zaten niceliksel çokluk değildir niteliksel azlık daha iyidir ...
Türkiye'de eskiden suni meseleler yaratıldı dert meselesi oldu ...
Fadime Şahin meselesini unutmadık ...
Eskiden yoz değilken günümüzde türbanlıların yozlaşmışlıklarına şahit olmaktayız ...
İmam imamın karısını kaçırıyor ...
İmam Camiye kadın atıyor! Diyanet neymiş imam nikahlı ise görevine iade ederiz diyor! Ama orası Allah ın evi kendi resmi nikahlı karınlan bile Cami içinde ilişki yaşayamazsın! Gerçi resmi karısı şikayetçi olduğu biliniyordu.... Örtbas kılıf yozlaşma ile ...
Erkek erkeğe tecavüzler hatta çocuk rızasıyla erkek hocasıyla ilişkiye girmesi videoları yayınlandı haberlerde gazetelerde ...
Şifa diye hocalara gidiliyor hoca kadına kocasına anasına ailesine tecavüz ediyor ayık olmuyor koca aile / sülale! Haber oluyor ...
Bunlar eskiden değil yeni Türkiye!
Kapalılar marjinalliğin alasını yaşamaktadır !
Hakikatler bunlar ...
Sen önce kendi ülkendeki kendi şehrindekine kendi mahallendekine ve daha da yakınındakilere bir bak sonra harici başka ülkelere kalırsa fırsatın HARİÇTEN GAZEL OKURSUN! Kolaydır klavyeşörlükler öyle ...
Sana da sonra bize mi sordular derler .... Mavi Marmarmara ... VAN MİNÜTTE ! ve sonrasındaki ALLEM KALLEM ! ...
İyi özetlemiş .. Eski Türkiye neydi şuan ne halde ...
Gerçekleri biliyoruz ...
-
ilkokul öğretmenim baş örtülüydü. Sene 1997'de . Ne anlatıyor bu?
üç-beş münferit olayın ekmeğini 25 yıldır yemeye çalışıyorlar. Bir olay kime yarıyorsa faili odur. Radikaller şu çıplak gerçekliği kabul edemedi.Bu millet "sebep-sonuç" ilişkisini kurmayı öğrendiği vakit ülke çağ atlayacak ama bunun içinde okumak gerekli.
bizde en çok okunan kitap ilk okuldaki cin ali serisidir. kafa boş olunca da birileri istediği gibi doldur boşalt yapıyor. Sahibinden hiç kullanılmamış pırıl pırıl beyin dolu olunca ortalık etiketlerle herkesi yaftalamak kolay. Yeterki çıkarı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 26 Ağustos 2024; 10:3:2 > -
Ne dedesi yav kim buldu bu dede prsini? Z kusagını böyle mi cekeceklerini sandılar? Bir lider böyle olmalı
-
Kesinlikle
Ne saçmalıyorsun sen? Gözün mü kör, kulağın mı sağır, okuduğunu mu anlamıyorsun? Ha pardon, bunların hiçbiri değil. Bariz israilseversin. Bariz İslam düşmanısın. israil kaç defa güvenli ilan ettiği bölgeleri bombaladı. Hala daha kendini savunmak için saçma sapan şeyler yazıyorsun. israil bombalayacağı yerleri söylemişmiş. Güvenli dediği yerleri de bombalıyorlar. Yahu sokaktaki hayvanları bile zevk olsun diye öldürdü bu insanlıktan nasibini almamışlar. Hadi hepsini geçtim, bu insanlıktan nasibini almamışlar askerler eşliğinde Filistinlilerin evlerine bile çöküyor, yardım tırlarını yağmalıyor, güvenli dedikleri bölgeye insanı yardımların ulaşmasını engelliyor vs... israil aleyhine tek kelime et diyorum ve sen bunların hiçbirini görmemiş gibi davranıyorsun. Tecavüzler, hiçbir güvenlik riski yokken sivil infazları internette cirit atıyor. Nasıl bir varlıksın ki hala daha bunlar hakkında tek kelime yazamıyorsun. Ama söz konusu İslam düşmanlığı olunca imamın yattığı kadına varana kadar ezberlemişsin.
Konumuzla zerre alakası yokken konuyu yine dine getirip abuk subuk bir sürü şey yazmışsın. Bahane dini kullanıp her türlü pisliği yapanlardan. Allah onların da belasını versin. NE ALAKASI VAR KONUMUZLA?
Senden tek bir mantıklı cümle dahi beklemiyorum zaten. Vicdanını kaybetmiş bir adama tek bir kelime anlatmak da mümkün değil, doğruyu göstermek de. Yazdıklarının hepsi çarpıtma, hepsi yalan dolan. "israili savunacağım, Müslümanlara çamur atacağım " diye debelenip duran zavallının tekisin. Bu mesaja vereceğin cevapların hiçbiri yazdıklarımla alakalı olmayacak. Yine kıvıra kıvıra israili savunacaksın. Yine sivil katliamlarına, tecavüzlere, israil askerlerinin keyfi sapıklıklarına tek kelime etmeyeceksin. Oynadığım oyunda bile Türk veya Müslüman olduğumu duyan şeref yoksunu israillilerin "ölmek zorundasın, hepinizi öldüreceğiz, yaşama hakkınız yok" demesi bile zerre umurunda olmayacak. Çünkü tekrar söylüyorum, senin derdin doğruyu söylemek değil, israil seviciliği yapmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eski Türkiye'de okullara değil ama üniversitelere başörtü ile girilmiyordu. Benim arkadaşım peruk takım giriyordu okula ancak.
Bir de askeriyedeki törenlere başörtülü anneler alınmıyordu.
Bunların ikisi de yanlıştı zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X