Şimdi Ara

Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu.
    Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu.sputnik türkiye
    Bakan Yumaklı: Eski Türkiye'de çocuğunun okuduğu okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu
    https://anlatilaninotesi.com.tr/20240824/bakan-yumakli-eski-turkiyede-cocugunun-okudugu-okulun-bahcesine-basortulu-anneler-giremiyordu-1087221548.html

• Hangi okulun bahçesine türbanlılar girememiş? bizden önce buzdolabı yoktu yalanı gibi bu da yalan. Hem de en az onun kadar komik  

Ülkenin her yerinde çiftçi isyan ediyor, Özgür Özel bunların yanına gidip birlikte miting yapıyor ama tarımdan sorumlu arkadaş palavralarla hamasetle çiftçinin sorunlarının unutturabileceğini sanıyor.

4, 5 sene önce olsa neyse..Bu AKP gerçekten hiçbir olaydan ders almıyor. Hamasetle palavrayla gündem değiştirme bitti artık o eski ekonominin nispeten daha iyi olduğu günlerde kaldı.

Ciddi ciddi bu mesajına "onu sıfırdan mı dedi zannediyorsun" diye karşılık vermiş. 

Buzdolabı yoktu falan derken de aslında "akıllı buzdolapları yoktu" demek istedi herhalde.  

Bu özkan ve kankilerinin akpyi savunmak için saçmalamaktan bu hale gelmeleri çok komik oluyor.  

Bu ilk foruma geldiğinde "akpli değilim ama" taktiğini kullanıyordu, ben de "akplisin yalan söyleme" diye yazıp bunun algılarını bozunca beni blokladı.

Dünkü çocuk olsam inanayım bu yalana. Bu bakan net yalan söylüyor ben okula giderken nur içinde yatsın rahmetli annem okula, Ptt gibi yerlere ve en önemlisi askerde yemin törenime baş örtüsüyle gelmiş ve hiç kimsede buraya giremezsin dememişti. Ne akp öncesi ne akp sonrası annemle gittiğimiz hiç bir yerde benim hatırladığım kadarıyla bu tip bir yaptırım ve yasaklama ile asla karşılaşmadık hepsi palavra bunların inanmayın.

• Şu tarz bir durum olmuş:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

özkan devamlı muhalefeti geçmişten bahsetmekle suçluyor. Bakalım buraya gelip aynı şeyi diyebilecek mi?

Sorunun cevabını herkes biliyor tabi, öylesine sordum.

• 20 yıldır Aynı kitle şu KIRPMA ve YALAN DOLAN siyasetinden bıkmadı gitti.

Orası çifçiler ile ilgili bir TOPLANTI BİLE DEĞİL ! ( Tabii sizin umrunuzda mı ) Konuştuğu yer AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı yani partililer içinde yaptığı siyasi bir konuşma.

Konuşmanın tamamıda şurada. İzlemek dinlemek isterseniz buysun. 30 dk kadar konuşuyor ve gayet tarım ile ilgili konuşmalarda var.

Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu.Tv366youtube
    Memleketi Kastamonu'ya gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yaptığı konuşmasında birçok konuya açıklık getirdi.
    https://www.youtube.com/watch?v=Wv-iUgl9ukg&t=2s

Not: Şu önü arkası gesilmiş bağlamından koparılmış cümlerler üstünden konu açarak sığ muhalefet yapmaktan lütfen vaz geçin artık.

• Aha geldi ve diyemedi tabi. Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu. Önü arkası kesilmiş, orada tarımdan bahsediyormuş o yüzden başlıktaki sözü yok sayabiliriz.Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Şekik 1A, üstte.

• Hangi okulun bahçesine türbanlılar girememiş? bizden önce buzdolabı yoktu yalanı gibi bu da yalan. Hem de en az onun kadar komik Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu. 

Ülkenin her yerinde çiftçi isyan ediyor, Özgür Özel bunların yanına gidip birlikte miting yapıyor ama tarımdan sorumlu arkadaş palavralarla hamasetle çiftçinin sorunlarının unutturabileceğini sanıyor.

4, 5 sene önce olsa neyse..Bu AKP gerçekten hiçbir olaydan ders almıyor. Hamasetle palavrayla gündem değiştirme bitti artık o eski ekonominin nispeten daha iyi olduğu günlerde kaldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayetleri kırpıp kırpıp Kur'an'a iftira atma hastalığı siyasetlerine de bulaşmış. Attıkları başlıktan tut verdikleri haberlere yaptıkları yorumlara kadar hepsi yalan hayatları yalan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Diğeri de geldi. O da komple yalanlamış ve tabi mesajında dini de kullanmış. Sıradaki ne saçmalayacak acaba? Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu. 

• Ak troller hızlıca girmişler konuya bankamatik Memuru olunca vaziyet bu oluyor tabii ülkeye bak tarım bakanı başörtü hakkında bize sunum yapıyor Fıkra Gibi ülke.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlardan önce ankarada havaalanı , ıspartada Süleyman demirel üniversiteside yoktu

• man utd kullanıcısına yanıt

Ankarada'ki havalimanı ne zaman yenilendi Süleyman Demirel Üniversitesi kampüsü ne zaman yapıldı yeni fakülteler ne zaman eklendi bilemyecek seviyede değilsindir heralde ? Bu seviyede körlemesine muhalif değilsindir dimi ? Onu sıfırdan açtık anlamında kullanıyor flan mı sanıyorsun harbi harbi yoksa !!!

Google'a yazınca çıkan bilgiler bunlar.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Yorma kendini bu ülkede zaten baş örtüsü sorununuda ben çözdüm diyebilen Demokrat dede torunlarından nağmeler

https://haber.sol.org.tr/turkiye/kilicdaroglu-basortusu-sorununu-ben-cozdum-abdullah-gule-sorulabilir-240375

• man utd kullanıcısına yanıt

Ciddi ciddi bu mesajına "onu sıfırdan mı dedi zannediyorsun" diye karşılık vermiş.Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu. 

Buzdolabı yoktu falan derken de aslında "akıllı buzdolapları yoktu" demek istedi herhalde. Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu. 

Bu özkan ve kankilerinin akpyi savunmak için saçmalamaktan bu hale gelmeleri çok komik oluyor. Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu. 

Bu ilk foruma geldiğinde "akpli değilim ama" taktiğini kullanıyordu, ben de "akplisin yalan söyleme" diye yazıp bunun algılarını bozunca beni blokladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 25 Ağustos 2024; 0:49:5 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Bir demokrat dede torununun hezeyanı Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu. 

Captan hadi chp için bir eleştiri yap Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu. 

Özkandan farkın var mı ki varsa buyur Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu. 

Chp savunuculuğu Akp savunuculuğu....

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt

Bu konunun tamamını veya linki at, görelim bakalım senin mi ondan farkın yok benim mi?Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu. 

İstersen rtenin fotolarını attığım mesajlarımdan birinin görüntüsünü koyup da kimin farklı olduğunu gösterebilirsin.Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 25 Ağustos 2024; 1:17:15 >
  • Her zaman ki gibi birilerinin ALGI konusu patlayınca SAÇMALAMA ve SALDIRMA modunu açıyorlar :)

Konuşmanın tamamı burada. ve Toplantı kapalı bir toplantı AKP üyeleri arasında. Bunu kırpıp önünü arkasını alamyıp saçma yerlere çekmeye çalışmak muhalifçilik değildir azcık kalite lütfen.

Not: Bu patlayınca birazdan konuyu çözüm sürecine apo mektubuna veya megri megriye flan getirirseler şaşırmayın. ( Tipik hareketler. ) Yalan Dolan Algı konular ile muhalifçilik oynamaktan ne zaman vaz geçecekler çok merak ediyorum.

Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu.Tv366youtube
    Memleketi Kastamonu'ya gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yaptığı konuşmasında birçok konuya açıklık getirdi.
    https://www.youtube.com/watch?v=Wv-iUgl9ukg&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Sırf şunu savunmak için saatler geçtikten sonra aynı taktikle savunma yapan elemana bakınca var bir şeyler diyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.