Şimdi Ara

Tarla Satın Alanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarla arazisi almış olan var mı ? Bunun üzerine prefabrik yapılar dikilebildiğini duydum.Satın alıp üzerine prefabrik ev veya atölye kuran var mı bilgilendirsin lütfen..

• Benim eniştemler satıyor mesela ankara gölbaşında 500 meterkare içerisinde prefabrik ev var su var elektrik var 100 bin tl.
  • Dedemden kalma 17000m2 arazi var ama hiç merak etmedim nerde olup ne işe yaradıklarını.
  • hiyar tarlamiz var
  • Bu tarlanın olduğu yere göre değişir,kimi yerlerde izin verilmiyor prefabrik evlere falan.Evimize yakın bi köy var orda sorun yok,şehirde yaşayan insanlar arsa alıp üstüne prefabrik evlerini kuruyor bahçeyi ekip biçiyor,hafta sonunu orada geçiriyor veya dediğin gibi atölye kurup hobi amaclı zaman geçiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Benim eniştemler satıyor mesela ankara gölbaşında 500 meterkare içerisinde prefabrik ev var su var elektrik var 100 bin tl.
    arkadaş tarla diyor.tarla dedinmi dönümü 5-10 bin liralık yer akla gelir.500 m2 yere 100.000 veriyorsan oraya neden prefabrik dikeceksin?2 kat villa dikersin,zaten imar izni olmayan bir yer o kadar para etmez.
  • 13000m2 padok alanım var nasıl olur sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

arkadaş tarla diyor.tarla dedinmi dönümü 5-10 bin liralık yer akla gelir.500 m2 yere 100.000 veriyorsan oraya neden prefabrik dikeceksin?2 kat villa dikersin,zaten imar izni olmayan bir yer o kadar para etmez.

Alıntıları Göster
    Çok biliyorsun sen.... :) Tarla dedinmi aklına 5-10 bin tl'lik yermi geliyor senin aklına ? Benim tarlam var 500 metrekare 25 bin tl ne dönümü. Ayrıca hobi bahçelerinde suyun elektriğin hazır oluyor ev ile beraber 100 bin tl'yi buluyor ayrıca ev ile beraber 60 bin tl'ye olan yerde var.

• Edremit Akçay gibi yerde 500 - 1 milyon ama Ankara’da 100 bin bile pahalı
  • arazinin %5 ine ev kurabilirsin hocam en fazla, 1000m2 arazin varsa 50m2 yapı olacak. bazı bölgelerde betonerme bina da yasak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.