Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: Brky06

quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

SORUNSUZ VE UYUMLU BİR ARAÇ TARTARİNİDEN ŞAŞMAYIN DERİM.SİMİT TANK KONUSUNDA ENDİŞE ETMEYİN AMA ISRARLA ALTERNATİF DÜŞÜNÜRSENİZ SİLİNDİRDE UYGULANABİLİR.ANKARA TARTARİNİ YETKİLİ SERVİSİ ULUDAĞ OTOGAZ TEL:0312 3420056 CELALETTİN BEYE SELAMLARIMI İLETİN YARDIMCI OLUR....
    quote:

Orjinalden alıntı: gobris

selamlar...
    bugun yarin ikinci el 2005 model bir mazda 6 alacagim..
    2000 motor bir arac oldugundan biraz cok yakiyor haliyle..30-35 kurus arasi degisir diye duyumlar aldim yakisinda..
    aracin gunde ortalama 70-80 km yol gidecegini dusunuyorum. bu yuzden lpg donusumu yaptirmam gerek sanirim yoksa maasi benzin istasyonuna yatiracagiz :)
    ancak aracin stepne kismi arka tampona cok yakin gorundu bana..hatta tampona kadar gidiyor.bu yuzden oraya bir depo koyulmasi arkadan olabilecek kazalarda ciddi sakatlik yaratir gibime geliyor. degisik depo alternatifleri varmidir araclar icin?mesela orjinal benzin deposunun degistirilip ayni bolgeye hem benzin hem lpg deposu taktirmak gibi yontemler mevcut mu.
    bir de mazda 6 lar icin lpg donusumunde kronik sorunlar var mi?
    bir de ..bulundugum sehir ankara.. burada onerebileceginiz bir tartarini servisi varsa ogrenmek isterim.

Celalettin bey oranın sahibi ama yetkilerini dilek hanıma devretmiş bence onunla görüşün

• merhaba ünal bey antalya bölgesnde kampanya olduğuu yazmışsınız .ben de antalyadayım mümkünse kampanya fiyatını bana da yazabilirmisiniz saygılar.
  • Sayın Unal Bey, forumu yeni gordum-uye oldum ve calismalarinizi, musteriye olan ilgi ve sayginizi takdir ediyorum. LPG ye yeniyim, arastirmaya basladim.
    1. soru - BMW 320 VEYA 328 VEYA HONDA ACCORD 2.4 EXEC almayi dusunuyorum. TARTARINI hakkındakileri okudum forum da - bu araclara uygun mudur? izmir de taktirabilecegim bir yer var mi?
    2. soru - LPG tuketimi motor gucune bagli olarak degisiyor tabi ki benzin gibi, acaba arac cinsine gore de degisiyor mu - yani 2000cc bir BMW, 2000cc bir opel den daha farkli tuketim gosterir mi ayni marka model LGP kiti ile?
  • tekrar selamlar. bugun alacagim araci kontrol icin servise goturdum goturmusken de bi sorayim dedim mazda 6 ve lpg konusundaki ustalarin goruslerini
    usta kesinlikle tavsiye etmedigini sadece kendisine 3 tane aracin geldigini, 30000 km gibi kisa bir mesafede motoru yediklerini, mazdanin enjektorlerinin cok dar oldugunu bu yuzden sorunlu oldugunu falan analtti
    e kimse yogurdum eksi demiyor. lpgyi ovuyor e karliligi ve cevre dostlugu da cabasi ama insan tereddutte kaliyor..
    ne yapsam bilemedim
  • tek bir servise baglı kalma dostum. bende aracımı yetkili vw servise götürdüğümde kesinlikle önermediklerini ve lpgli aracları serviste bakıma almadıklarını falan söylediler. adamlar zaten hergun aynı model arabalarla uğraşmalarına rağmen cıkan sorunları bulmakta zorlanırken işin içine bir de lpg girince ne yapsınlar sorun lpg den deyip savıyorlar baslarından. tek bir ustayla yetinme güvendiğin baska yerlere de götür aracını. ünal bey le de bir görüş istersen, işinin erbabı birisi olarak ve ticari kaygı taşımaksızın aracınızla ilgili olası sorunları size söyleyecektir. mazdalara yaptıgı montajlarla ilgili referans da isteyebilirsin kendisinden.forum vasıtası ile birçok üyenin derdine derman olmuştur. neticeyi bende merak ediyorum, gercekten enjektör mesafesi konusunda bir sıkıntı varmı acaba mazdalarda ?

quote:

tekrar selamlar. bugun alacagim araci kontrol icin servise goturdum goturmusken de bi sorayim dedim mazda 6 ve lpg konusundaki ustalarin goruslerini
    usta kesinlikle tavsiye etmedigini sadece kendisine 3 tane aracin geldigini, 30000 km gibi kisa bir mesafede motoru yediklerini, mazdanin enjektorlerinin cok dar oldugunu bu yuzden sorunlu oldugunu falan analtti
    e kimse yogurdum eksi demiyor. lpgyi ovuyor e karliligi ve cevre dostlugu da cabasi ama insan tereddutte kaliyor..
    ne yapsam bilemedim

• Arkadaşlar bende tartarini taktıracağım aracıma ve paramın birkısmını biriktirdim Allah kısmet ederse haziranda taktıracağım ama şu kampanya olayını merak ettim. malum fiyat öyle ucuz değil bu yüzden kampanya bilgilerini ve şuan ki normal fiyat bilgisini bana verebilecek biri varmı? (fiyatlar, taksit seçenekleri vs..)?
    ÜNAL bey bu arada bu kararımı sizin yorum ve yardımlarınızdan dolayı verdim. diğer firmalara fazla bakmadım bile...( çünkü biz kullanıcılar olarak isteriz ki ilgilenilsin, yardım edilip sorunlarımız olursa çözülsün, ve sizin bu yazılarınızdan sonra, ben şahsi olarak karar verdimki nerede olursam olayım ÜNAL bey var ve o nerede olursak olalım bizim sorunlarımıza yardımcı olup çözecek; bu forumdaki yazılarınızdan sonra bende öyle bir izlenim oldu ve bu yüzden böyle bir karar verdim...) iş hayatınız gönlünüz gibi olsun. başarılı, saygın ve HUZURLU bir hayatınız olması dileğiyle...

• Ünal bey acil yardım.

aracım megan 2 dinamik. Tartarini taktırdım. 5-5 gün sorunsuz kullandım. Sonra araç aniden trafikte stop etti. Tartarini servisi aracın enjeksiyon bobinleri yanmış dedi. Bunlar değişti. bujiler değişti. Gaz kelebeği temizlendi.ECU yeniden yüklendi. Yani servise göre, yapılmayan kalmadı.

Ama sorun bitmedi. Bir aydır, tamam oldu deniyor. Çıkıyorum. bir süre sonra araç yine yoğun trafikte stop ediyor. Fren basılı iken vites boşa alıntığında sorun ortaya çıkıyor. Bir süre normale dönüyor, sonra yeniden stop etmeler başlıyor.

Tamam, tartarini servistekiler çok ilgili (üstelik deneyimli olduklarını da düşünüyorum) ama, sorunu çözemediler.

Ben artık gerçekten arabamdan soğudum. Şimdi olanak olsa kesinlikle lpg dönüşümü yaptırmam. Yani bin kez pişman oldum. Her an araç stop edebilir korkusu yaşıyorum.

Ne öneriyorsunuz. Lütfen yardım?

• Arkadaşım bende senin gibi aynı sorunları yaşıyorum.inşallah ÜNAL BEY BİZİM SORUNUMUZU ÇÖZERDE Bizde kurtuluruz tartarinide arabamızda kurtulur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem63 -- 20 Mayıs 2007; 21:02:29 >
  • PM DEN YANITLADIM SAYGILAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: şahinler

merhaba ünal bey antalya bölgesnde kampanya olduğuu yazmışsınız .ben de antalyadayım mümkünse kampanya fiyatını bana da yazabilirmisiniz saygılar.

• hangi ild eolduğunuzu yazarsanız yardımcı olurum saygılar....
    quote:

tekrar selamlar. bugun alacagim araci kontrol icin servise goturdum goturmusken de bi sorayim dedim mazda 6 ve lpg konusundaki ustalarin goruslerini
    ne yapsam bilemedim

• DÜŞÜNCELERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKÜR EDERİM KESİNLİKLE EKSİKSİZ VE DOĞRU BİZ ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ ,TARTARİNİ AİLESİ VE SORUN VE BAŞARI HEPİMİZİNDİR BENE BURADAN NEKADAR YARDIMCI OLABİLİRSEM NE MUTLU BANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLMASINI DİLER TASARRUFLU GÜNLER TEMENNİ EDERİM....
    quote:

Orjinalden alıntı: ADSER

Arkadaşlar bende tartarini taktıracağım aracıma ve paramın birkısmını biriktirdim Allah kısmet ederse haziranda taktıracağım ama şu kampanya olayını merak ettim. malum fiyat öyle ucuz değil bu yüzden kampanya bilgilerini ve şuan ki normal fiyat bilgisini bana verebilecek biri varmı? (fiyatlar, taksit seçenekleri vs..)?
    ÜNAL bey bu arada bu kararımı sizin yorum ve yardımlarınızdan dolayı verdim. diğer firmalara fazla bakmadım bile...( çünkü biz kullanıcılar olarak isteriz ki ilgilenilsin, yardım edilip sorunlarımız olursa çözülsün, ve sizin bu yazılarınızdan sonra, ben şahsi olarak karar verdimki nerede olursam olayım ÜNAL bey var ve o nerede olursak olalım bizim sorunlarımıza yardımcı olup çözecek; bu forumdaki yazılarınızdan sonra bende öyle bir izlenim oldu ve bu yüzden böyle bir karar verdim...) iş hayatınız gönlünüz gibi olsun. başarılı, saygın ve HUZURLU bir hayatınız olması dileğiyle...

• SELAMLAR TARTARİNİDE ÇÖZÜLMEYECEK SORUN YOKTUR NEREDE TAKTIRDIĞINIZ KONUSUNDA BİLGİ VERİRSENİZ YARDIMCI OLURUM SAYGILAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: ferziziya

Ünal bey acil yardım.

aracım megan 2 dinamik. Tartarini taktırdım. 5-5 gün sorunsuz kullandım. Sonra araç aniden trafikte stop etti. Tartarini servisi aracın enjeksiyon bobinleri yanmış dedi. Bunlar değişti. bujiler değişti. Gaz kelebeği temizlendi.ECU yeniden yüklendi. Yani servise göre, yapılmayan kalmadı.

Ama sorun bitmedi. Bir aydır, tamam oldu deniyor. Çıkıyorum. bir süre sonra araç yine yoğun trafikte stop ediyor. Fren basılı iken vites boşa alıntığında sorun ortaya çıkıyor. Bir süre normale dönüyor, sonra yeniden stop etmeler başlıyor.

Tamam, tartarini servistekiler çok ilgili (üstelik deneyimli olduklarını da düşünüyorum) ama, sorunu çözemediler.

Ben artık gerçekten arabamdan soğudum. Şimdi olanak olsa kesinlikle lpg dönüşümü yaptırmam. Yani bin kez pişman oldum. Her an araç stop edebilir korkusu yaşıyorum.

• SELAMLAR EKREM KARDEŞİM SANA SON KEZ YAZIYORUM ÖZELDEN AÇIKTAN HERTARAFDAN YAZMAMA RAMEN NE ARAÇ BİLGİLERİNİ NEDE NEREDE TAKTIRDIĞINI YAZMIYORSUN BUNDA YAVAŞ YAVAŞ KASIT ARAMAYA BAŞLADIM BİLE SORUNUN VARSA BİZİMDE ÇÖZÜMÜMÜZ VAR .....PAYLAŞ BİZİMLE ÇÖZELİM....
    quote:

Orjinalden alıntı: ekrem63

Arkadaşım bende senin gibi aynı sorunları yaşıyorum.inşallah ÜNAL BEY BİZİM SORUNUMUZU ÇÖZERDE Bizde kurtuluruz tartarinide arabamızda kurtulur diye düşünüyorum.

• SEAMLAR ARKADAŞLAR BENİM YAZILARIMIZ TAMAMINI OKURSANIZ TARTARİNİDE ÇÖZÜLMEYECEK PROBLEM YOKTUR BUNU GÖRECEKSİNİZ AMA (KİMSE ÜSTÜNE ALINMASIN ONLAR KENDİNİ BİLİYOR) BAĞZI ARKADAŞLAR ART NİYETLİ OLDUĞUNDAN ASLINDA NE SORUNU VAR NEDE ARACINDA TARTARİNİ SORUN VARMIŞ GİBİ BAZI ŞEYLER YAZIYORLAR TABİİ BU ONLARIN KİŞİLİK BUZUKLUĞUNDAN KAYNAKLANIYOR.SORUN VARSA YAZIN BANA DİYORUM MSN,E-MAİL,TELEFON,GSM HEPSİNİ VERİYORUM TIK YOK YANİ TARTARİNİDE SORUNDA YOK HEPİNİZE SORUNSUZ STRESSİZ KEYİFLİ VE TASARRUFLU GÜNLER.....

• sayın ünal bey öncelikle bu forumda iyi niyetinizi ve bilginizi kutluyorum. ben size en çok yazanlardan biriydim belki hatırlarsınız kangoo 1.4 pampa sı olan . ben sorunumu gazı taktırdığım yerde değil bu işte daha samimi olduklarını gördüğüm kuşadası ndaki rumeli otogazda çözmeye çalıştım. burdan da onlara teşekkürlerimi iletiyorum. bazen işin çok ehli olmak tüketiciler cephesinden pek de yeterli olmuyor. bu işte birazda samimiyet ve positif yaklaşım önemlidir. bizlerin sizin gibi birilerine ulaşma şansımız yok. ancak bu markayı bir civatayı sıkmaktan bile aciz usta dediğiniz kişilere emanet etmeye devam ederseniz (özellikle ege bölgesinde-izmir) buna benzer sorunlarla daha sıkça karşılaşır ve kendinizi yorarsınız. kendim aydın dan 8 kez izmir e giderek sorunlarımı halletmeye çalıştım. ancak nafile. her seferinde tamam dediler ve sonrasında sabahları çalışmama yolda tekleme devam etti. neyse ben sorunlarıma yenik düştüm ve izmir e gidecek maddi durumumda kalmadı. en az 600 ytl den fazla bir masrafım oldu. aracıma verdikleri zararlar bunların dışında (rölanti düzenleme vanası-fiyatı 235 ytl-manyetik kaptör-80 ytl) cevabınızda bunların kit takılmadan önceden arızalı olduğunu yazabilirsiniz. ancak ben buna kesinlikle inanmıyorum benim aracımı bu kiti takan ustan denen kişiler bozdular (tartarinin kötü bir mal olduğunu yinede düşünmüyorum ) benim hatam samimiyetlerine kanıp aramızda bir sözleşme yapmamak. telefon açıp durumu kendilerine bildirdim,bana istanbul dan teknik eleman getireceklerini söylediler. ama ben şunu çok iyi biliyorum ki benim aracımın ilk çalışmasını sağlayacak parçalar bozuldu ve ben bunu izah edemeyip suçlu duruma düşecem. şimdi siz kendinizi bizim yerimize koyun ve düşünün bizler bu işten bıkmış sineye çekmiş kişileriz. ancak bu mücadelyi bitirdiğimiz anlamına gelmesin. ben bir memurum bu ülkede memurun durumunu biliyorsunuzdur. dişimden tırnağımdan biriktirerek taktığım kit bana bir o kadar daha masraf açtı. hemde hiç yoktan yere. bunları sizin forumda serzenişinizden sonra yazma gereği duydum. bir daha söyleme ihtiyacı duyuyorum ki tartarini iyi bir kittir ancak iyi ellerde monte edilirse. bu aşamadan sonra bana ve aracıma verdikleri zararları talep etme şansım var mı? veya siz buna inanıyor musunuz? iyi çalışmalar diliyorum. ama bizim gibilerinde var olduğunu her şeyin süt liman olmadığını bilmenizi istiyorum. bunları laf olsun diye yazmıyorum. isterseniz size kendi kişisel bilgilerimi özel olarak gönderebilirim.

• Merhabalar 2000 model chrysler stratus aracım için lpg arastırması yapıyorum.Arabam 2500 cc ve 6 silindir.Marka konusunda cok kararsızım,Ayrıca motorumun performansının ne kadar duşeceğini de merak ediyorum.bir tanıdıgım aynı model araçta çok sorun yasadı ve en sonunda tekrar benzine donmus.(hangi marka oldugunu bilmiyorum)
    olumlu veya olumsuz bir ön yargım yok önerilerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum.
  • SEVGİLİ ÜNAL KARDEŞİM Ben size e-mail diye tuşlanan yerden açıklamalı yazdım ama siz almamışsınız kısa sürede açıklamalı yazıcam buradan yazarsam taktırdığım firmayı kötü empoze etmiş olmazmıyım. Benim yalanlarla işim yok siz yardımcı olacaksınız diye yazıcam.saygılar.hemen bu yazının üstünde şikayet cevap gibi yerde zarf işareti var orayı tıklayıp açıklamalı yazmıştım demekki ordan yazılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem63 -- 22 Mayıs 2007; 12:03:07 >
  • EVET DOSTLAR BURADAN ÜNAL BEY VE TARTARİNİ YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM.İLGİLERİNDEN DOLAYI.Sorun kesin ıolarak bitince sizlere yine yazıcam tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem63 -- 22 Mayıs 2007; 14:06:07 >
  • TEŞEKKÜRLER ÜNAL BEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem63 -- 22 Mayıs 2007; 14:10:55 >

• SELAMLAR ARKADAŞIM BAK SORUNLARINI YAZANLARLA YAKINDAN İLGİLENİYORUZ SENDE NEREDE TAKTIRDIĞINI YAZ SANADA YARDIMCI OLALIM.ÖZELDEN YANİ PM BÖLÜMÜNDENDE PLAKA VE TAKAN FİRMA ADINI YAZARSAN DAHA KOLAY OLUR...
    quote:

Orjinalden alıntı: ferziziya

Ünal bey acil yardım.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.