Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum ben de buakşam tartarini monte edilmek üzere aracımı ünal beye teslim ettim. yarın aracımı teslim alacagım. bilgileri de buradan paylaşmaya son hız devam edeceğim.

saygı,sevgi...

quote:

Orjinalden alıntı: ekrem63

EVET DOSTLAR BURADAN ÜNAL BEY VE TARTARİNİ YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM.İLGİLERİNDEN DOLAYI.Sorun kesin ıolarak bitince sizlere yine yazıcam tabiki.
  • PM DENCEVAPLADIM İNŞALLAH SİZİNDE SORUNUNUZ ÇÖZÜLÜR SAYGILAR..
    quote:

Orjinalden alıntı: sahano

sayın ünal bey öncelikle bu forumda iyi niyetinizi ve bilginizi kutluyorum. ben size en çok yazanlardan biriydim belki hatırlarsınız kangoo 1.4 pampa sı olan . ben sorunumu gazı taktırdığım yerde değil bu işte daha samimi olduklarını gördüğüm kuşadası ndaki rumeli otogazda çözmeye çalıştım. burdan da onlara teşekkürlerimi iletiyorum. bazen işin çok ehli olmak tüketiciler cephesinden pek de yeterli olmuyor. bu işte birazda samimiyet ve positif yaklaşım önemlidir. bizlerin sizin gibi birilerine ulaşma şansımız yok. ancak bu markayı bir civatayı sıkmaktan bile aciz usta dediğiniz kişilere emanet etmeye devam ederseniz (özellikle ege bölgesinde-izmir) buna benzer sorunlarla daha sıkça karşılaşır ve kendinizi yorarsınız. kendim aydın dan 8 kez izmir e giderek sorunlarımı halletmeye çalıştım. ancak nafile. her seferinde tamam dediler ve sonrasında sabahları çalışmama yolda tekleme devam etti. neyse ben sorunlarıma yenik düştüm ve izmir e gidecek maddi durumumda kalmadı. en az 600 ytl den fazla bir masrafım oldu. aracıma verdikleri zararlar bunların dışında (rölanti düzenleme vanası-fiyatı 235 ytl-manyetik kaptör-80 ytl) cevabınızda bunların kit takılmadan önceden arızalı olduğunu yazabilirsiniz. ancak ben buna kesinlikle inanmıyorum benim aracımı bu kiti takan ustan denen kişiler bozdular (tartarinin kötü bir mal olduğunu yinede düşünmüyorum ) benim hatam samimiyetlerine kanıp aramızda bir sözleşme yapmamak. telefon açıp durumu kendilerine bildirdim,bana istanbul dan teknik eleman getireceklerini söylediler. ama ben şunu çok iyi biliyorum ki benim aracımın ilk çalışmasını sağlayacak parçalar bozuldu ve ben bunu izah edemeyip suçlu duruma düşecem. şimdi siz kendinizi bizim yerimize koyun ve düşünün bizler bu işten bıkmış sineye çekmiş kişileriz. ancak bu mücadelyi bitirdiğimiz anlamına gelmesin. ben bir memurum bu ülkede memurun durumunu biliyorsunuzdur. dişimden tırnağımdan biriktirerek taktığım kit bana bir o kadar daha masraf açtı. hemde hiç yoktan yere. bunları sizin forumda serzenişinizden sonra yazma gereği duydum. bir daha söyleme ihtiyacı duyuyorum ki tartarini iyi bir kittir ancak iyi ellerde monte edilirse. bu aşamadan sonra bana ve aracıma verdikleri zararları talep etme şansım var mı? veya siz buna inanıyor musunuz? iyi çalışmalar diliyorum. ama bizim gibilerinde var olduğunu her şeyin süt liman olmadığını bilmenizi istiyorum. bunları laf olsun diye yazmıyorum. isterseniz size kendi kişisel bilgilerimi özel olarak gönderebilirim.

• HAYIRLI OLSUN TASARRUFLU GÜNLER....
    quote:

Orjinalden alıntı: alikemal80

dostum ben de buakşam tartarini monte edilmek üzere aracımı ünal beye teslim ettim. yarın aracımı teslim alacagım. bilgileri de buradan paylaşmaya son hız devam edeceğim.

saygı,sevgi...

quote:

Orjinalden alıntı: ekrem63

EVET DOSTLAR BURADAN ÜNAL BEY VE TARTARİNİ YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM.İLGİLERİNDEN DOLAYI.Sorun kesin ıolarak bitince sizlere yine yazıcam tabiki.

• sıralı sistemin fiyatını sordum maşallah 4 günde sadece thall kardeş cvp yazdı o da tam emin değildi tam bir bilgisi olan varsa lütfen cvp yazsın. ayrıca bu kampanya falan deniliyor bu bayiden bayiye değişiyor mu? taksit seçenekleri ve fiyat bölgeden bölgeye değişiyor mu?

"thall a tsk ler"
  • benzin 3 lira oldu
    lpg taktırmaya karar verdim, o da ne: her yerden bi ses.... yok o iyi yok bu iyi
    en iyisi prins dediler telefon ettim 2.000 ytl + % 9 yani 200 ytl kredi kartı komisyonu istiyolar ( 5 taksite ) üstelikte yasa gereği esnafın komisyon almaması gerekmez mi?
    atiker e kimi iyi diyor kimi aman bulaşma
    lpg işi zaten hiç anlamadığım bi konu
    şaşırdım kaldım...
  • HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM SAYGILAR....
    quote:

Orjinalden alıntı: ADSER

sıralı sistemin fiyatını sordum maşallah 4 günde sadece thall kardeş cvp yazdı o da tam emin değildi tam bir bilgisi olan varsa lütfen cvp yazsın. ayrıca bu kampanya falan deniliyor bu bayiden bayiye değişiyor mu? taksit seçenekleri ve fiyat bölgeden bölgeye değişiyor mu?

"thall a tsk ler"

• HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZIN LÜTFEN YÖNLENDİRMEYE ÇALİŞAYIM TARTARİNİ TAKTIRIN BAŞINIZ AĞRIMASIN....
    quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

benzin 3 lira oldu
    lpg taktırmaya karar verdim, o da ne: her yerden bi ses.... yok o iyi yok bu iyi
    en iyisi prins dediler telefon ettim 2.000 ytl + % 9 yani 200 ytl kredi kartı komisyonu istiyolar ( 5 taksite ) üstelikte yasa gereği esnafın komisyon almaması gerekmez mi?
    şaşırdım kaldım...

• ünalgedik bey pm attım teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZIN LÜTFEN YÖNLENDİRMEYE ÇALİŞAYIM TARTARİNİ TAKTIRIN BAŞINIZ AĞRIMASIN....
    quote:

benzin 3 lira oldu
    şaşırdım kaldım...

• BENDE PM DEN YANITLADIM SAYGILAR...
    quote:

ünalgedik bey pm attım teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZIN LÜTFEN YÖNLENDİRMEYE ÇALİŞAYIM TARTARİNİ TAKTIRIN BAŞINIZ AĞRIMASIN....
    quote:

benzin 3 lira oldu
    şaşırdım kaldım...

• dün 2004 golf pasific 1,6 16V aracıma okcan otogaz antalyada tartarini taktırdım. öğleden sonra aracımı test için yola cıktık ve yarım saat kadar turladık. araccın lpg li oldugunu anlayamadım bile. bu süre içerisinde defalarca benzin-gaz gecişleri yapıldı. ben sadece sürdüm,yanımdaki muhendis kucagında laptopla aracın butun değerlerini gözlemledi kayıt altına aldı istatistik tuttu.aracı ilk 3 viteste devir kesiciye kadar zorladım. size şöyle diyebilirim 3.viteste 130 gördü arac. kalkışta hızlanmada en ufak bir kasıntı yok. montaj ünal beyin söylediği gibi özel bir montaj. aracın üzrinde lpg oldugunu anlamak cok zor. enjektörler regulatör herşey motorun altında gizli. bilmeyen bir adamın bu aracta lpg var demesi imkansız. dolum ağzı öyle güzel gizlenmişki aracın altına bırakın eğilmeyi yatmadan görebilmenizin mümkünatı yok :))
    aracın montajı bitip de ünal beyin ofisine gectiğimiz vakit 2 arac geldi. montaj için değil,başka firmalarca (firma isimlerini vermem etik olmaz ve vermeyeceğim) hatalı yapılan monyajlardan dolayı sorun yaşadıkları için. kendisi sanki montajları kendileri yapmışcasına ilgilendi gelenlerle. adamlar binbir tesekkur ederek ayrıldılar. ben bu adamı tanımam,hiçbir yakınlıgım ve baglantım yok. forum vasıtası ile tanıştım güvendim ve aracımı kendisine teslim ettim. basında bile beklemedim.dört dörtlük bir iş çıkartıp aracı bana teslim etti. kazandıgı para anasının ak sütü gibi helal olsun. işerini severek ve bilerek yapıyorlar.gösterilen ilgi yaklaşım güven ve kaliteli ürün sorunsuz montajdan dolayı kendisine tesekkur etmek isterim buradan. profesyonellik budur, bu olmalıdır. tüm lpg taktırmayı düşünen arkadaşlara buradan seslenmek isterim. 3 kurusun hesabını yapmak suretiyle sorunlarla karşılaşıp ilerde daha fazlalarını ödemek zorunda kalacagınıza bir kere ödeyin gözünüz arkada kalmadan güvenli keyifli ve ekonomik sürüşlere sizde katılın.

ben bizzat kalkıp 200 km yol katedip kendisine montaj için geldim. 1 gunumu ayırdım ve ileride sorunlarla karşılaşıp harcamak zorunda kalacagım zamanı 200 km yol süresine ayırdım.vaktim çok oldugundan değil elbette. optimum zaman maximum fayda sıfır sorun için bunu yaptım. titiz ve aracını seven birisi olarak sizlerde aynısını yapmalısınız. gidin görün servisi gezin montajları inceleyin ünal beyin bir cayını için taktırmazsanız taktırmayın yine. ileride "keşke" dememek için bunu yapın. en fazla 1 saatinizi alır. inanın bana sizde hak vereceksiniz.

tartarini = okcan otogaz = güven + ekonomi + performans

sordugun sorunun cevabını da ayrıca pm den yanıtladım sevgili dostum.

quote:

sıralı sistemin fiyatını sordum maşallah 4 günde sadece thall kardeş cvp yazdı o da tam emin değildi tam bir bilgisi olan varsa lütfen cvp yazsın. ayrıca bu kampanya falan deniliyor bu bayiden bayiye değişiyor mu? taksit seçenekleri ve fiyat bölgeden bölgeye değişiyor mu?

"thall a tsk ler"

• Orjinalden alıntı: alikemal80

dün 2004 golf pasific 1,6 16V aracıma okcan otogaz antalyada tartarini taktırdım. öğleden sonra aracımı test için yola cıktık ve yarım saat kadar turladık. araccın lpg li oldugunu anlayamadım bile. bu süre içerisinde defalarca benzin-gaz gecişleri yapıldı. ben sadece sürdüm,yanımdaki muhendis kucagında laptopla aracın butun değerlerini gözlemledi kayıt altına aldı istatistik tuttu.aracı ilk 3 viteste devir kesiciye kadar zorladım. size şöyle diyebilirim 3.viteste 130 gördü arac. kalkışta hızlanmada en ufak bir kasıntı yok. montaj ünal beyin söylediği gibi özel bir montaj. aracın üzrinde lpg oldugunu anlamak cok zor. enjektörler regulatör herşey motorun altında gizli. bilmeyen bir adamın bu aracta lpg var demesi imkansız. dolum ağzı öyle güzel gizlenmişki aracın altına bırakın eğilmeyi yatmadan görebilmenizin mümkünatı yok :))
    aracın montajı bitip de ünal beyin ofisine gectiğimiz vakit 2 arac geldi. montaj için değil,başka firmalarca (firma isimlerini vermem etik olmaz ve vermeyeceğim) hatalı yapılan monyajlardan dolayı sorun yaşadıkları için. kendisi sanki montajları kendileri yapmışcasına ilgilendi gelenlerle. adamlar binbir tesekkur ederek ayrıldılar. ben bu adamı tanımam,hiçbir yakınlıgım ve baglantım yok. forum vasıtası ile tanıştım güvendim ve aracımı kendisine teslim ettim. basında bile beklemedim.dört dörtlük bir iş çıkartıp aracı bana teslim etti. kazandıgı para anasının ak sütü gibi helal olsun. işerini severek ve bilerek yapıyorlar.gösterilen ilgi yaklaşım güven ve kaliteli ürün sorunsuz montajdan dolayı kendisine tesekkur etmek isterim buradan. profesyonellik budur, bu olmalıdır. tüm lpg taktırmayı düşünen arkadaşlara buradan seslenmek isterim. 3 kurusun hesabını yapmak suretiyle sorunlarla karşılaşıp ilerde daha fazlalarını ödemek zorunda kalacagınıza bir kere ödeyin gözünüz arkada kalmadan güvenli keyifli ve ekonomik sürüşlere sizde katılın.

ben bizzat kalkıp 200 km yol katedip kendisine montaj için geldim. 1 gunumu ayırdım ve ileride sorunlarla karşılaşıp harcamak zorunda kalacagım zamanı 200 km yol süresine ayırdım.vaktim çok oldugundan değil elbette. optimum zaman maximum fayda sıfır sorun için bunu yaptım. titiz ve aracını seven birisi olarak sizlerde aynısını yapmalısınız. gidin görün servisi gezin montajları inceleyin ünal beyin bir cayını için taktırmazsanız taktırmayın yine. ileride "keşke" dememek için bunu yapın. en fazla 1 saatinizi alır. inanın bana sizde hak vereceksiniz.

sayın alikemal80 sen hani atiker taktırmıştın sonra arızalı aolduğu için landi renzo takılacaktı ne olduda tartarini taktırdın? (başka bir forumda senin beyanın)

• @sunal65 demiş ki:
    "sayın alikemal80 sen hani atiker taktırmıştın sonra arızalı aolduğu için landi renzo takılacaktı ne olduda tartarini taktırdın? (başka bir forumda senin beyanın)"

@sunal65
    bu soruya ben cevap verebilirim... çünkü ali'yle buradan doğan bi dostluğumuz oldu vee daha lpg düşüncesi içindeyken biz görüşüyorduk...
    sen tamamen yanılıyorsun o kişi başka pejo'su olan kişiydi ve adana dan...
    ali hiç atikeri düşünmedi direkt tartarini dedi ve yeni taktırdı...

okkeys

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 25 Mayıs 2007; 9:06:23 >
  • TASARRUFLU GÜNLER ALİ KEMAL...
    quote:

Orjinalden alıntı: alikemal80

dün 2004 golf pasific 1,6 16V aracıma okcan otogaz antalyada tartarini taktırdım. öğleden sonra aracımı test için yola cıktık ve yarım saat kadar turladık. araccın lpg li oldugunu anlayamadım bile. bu süre içerisinde defalarca benzin-gaz gecişleri yapıldı. ben sadece sürdüm,yanımdaki muhendis kucagında laptopla aracın butun değerlerini gözlemledi kayıt altına aldı istatistik tuttu.aracı ilk 3 viteste devir kesiciye kadar zorladım. size şöyle diyebilirim 3.viteste 130 gördü arac. kalkışta hızlanmada en ufak bir kasıntı yok. montaj ünal beyin söylediği gibi özel bir montaj. aracın üzrinde lpg oldugunu anlamak cok zor. enjektörler regulatör herşey motorun altında gizli. bilmeyen bir adamın bu aracta lpg var demesi imkansız. dolum ağzı öyle güzel gizlenmişki aracın altına bırakın eğilmeyi yatmadan görebilmenizin mümkünatı yok :))

sordugun sorunun cevabını da ayrıca pm den yanıtladım sevgili dostum.

quote:

"thall a tsk ler"

• SAYIN THALL BENCE YOL YAKINKEN SİZDE ALİKEMAL BEY GİBİ TARTARİNİ TAKTIRIN VE RAHAT EDİN....
    quote:

Orjinalden alıntı: thall

@sunal65 demiş ki:
    "sayın alikemal80 sen hani atiker taktırmıştın sonra arızalı aolduğu için landi renzo takılacaktı ne olduda tartarini taktırdın? (başka bir forumda senin beyanın)"

@sunal65
    bu soruya ben cevap verebilirim... çünkü ali'yle buradan doğan bi dostluğumuz oldu vee daha lpg düşüncesi içindeyken biz görüşüyorduk...

okkeys

• unal bey ben ankarada taktırmayı düşünüyorum. yolum yakın olsa inanın antalyaya gelir orada size taktırırdım ama yol epey uzak. ankarada uludağ otogaz da takıldığını forumda söylemişsiniz. acaba orasıda sizin kadar özen gösteriyor mu o biraz tedirgin ediyor beni. ANKARA da olup ta aracına tartarini taktıran arkadaşlarda yorumlarıyla bizlere yol gösterirse sevinirim.
    birde ünal bey size özelden sormuştu ama yine sorayım siz benzin kapağının hemen yanına , depo kapağının içine takabiliyormusunuz gaz dolum yerini.. mesela tartariniturkiye sitesinde öyle referanslar verilmiş:
    http://www.tartariniturkiye.com/aracmontaj/honda/CIVIC_1.6cc_16v_81%20Kw_engine%20D16V1_Euro%203_Gpl.pdf

burada ve başka birçok araçta böyle montaj resimleri var. sizin yaptıklarınızdan varsa bana gönderebilirmisiniz? özellikle ford focus için...

• SELAMLAR ÖNCELİKLE TARTARİNİ SEÇİMİNİZDEN DOLAYI SİZİ KUTLARIM.ANKARA TARTARİNİ YETKİLİ SERVİSİ ESKİ KURULUŞLARDAN BİRİ OLUP OLDUKÇA TECRÜBELİDİR,ARACINIZI GÖNÜL RAHATLIĞIYLA BIRAKABİLİRSİNİZ.GELELİM DOLUM AĞZI KONUSUNA TARTARİNİ SİTESİNDE GÖRDÜĞÜNÜZ TÜM MONTAJ RESİMLERİ İTALYADA YAPILMIŞ OLUP TÜRKİYE MAKİNE MÜHENDİSLERİ BUNA İZİN VERMİYOR EĞER O ŞEKİLDE MONTAJ YAPILIRSA SIZDIRMAZLIKTAN ARAÇ GERİ DÖNER VE RUHSATA İŞLETEMEZ .ARACINIZI EN KISA ZAMANDA ULUDAĞ OTOGAZA GÖTÜRÜN VE SİZDE TASARRUFLU GÜNLER YAŞAYIN SAYGILAR YORUMLARINIZI BEKLERİM...
    quote:

http://www.tartariniturkiye.com/aracmontaj/honda/CR-V_2.0cc_16v_110%20kw_engine%20K20A4_Euro%203_Gpl.pdf

http://www.tartariniturkiye.com/aracmontaj/renault/MEGANE%20S.W_2.0cc_16v_98.50%20kw_Euro%204_Gpl.pdf

http://www.tartariniturkiye.com/aracmontaj/opel/MERIVA_1.6cc_16v_74%20Kw_engine%20Z16%20XE_Euro%204_Gpl.pdf

http://www.tartariniturkiye.com/aracmontaj/opel/VECTRA_1.8cc._16v._90%20Kw_engine%20Z18XE_Euro%204_Gpl.pdf

buradaki montajlar gibi sorumun özü. depo kapaklarına bakarsanız bizim bildiğimiz klasik tampon altı montajlardan çok daha orjinal ve estetik....

• kardeşim sıralı sistem tartarini izmirde 1500 ile 1600 ytl arası araştır ve aracın hangisi ile uyumlu ise onu taktır ama çok araştır ince eleyip sık doku.
  • arkadaslar herkese selamlar

arabamın keyfini sürmekten foruma girip yazmaya fırsatım olmadı şu aralar
    alet süper, montaj da güvenli ve usta ellerden cıkınca ve şehir içi 5000 devir ve üzerinde vites değiştiirp de 0,18 ytl yakınca tadından yenmiyor gez babam gez... tabi daha depom bitmedi ve verdiğim rakamlar yaklaşık değerler.tahminim daha düşük çıkacak tüketimim.uzun yolda deneyemedim henüz ama onu da en kısa sürede yazacağım burada.

sunal kardeş, önce yazılanları düzgün oku değerlendirmeni doğru yap,sonra yaz yorumlarını.isimleri ve/veya nickleri aklında tutamıyorsan bir kenara not et forumlar arası geciş yaparken acar bakarsın. ben doğuştan volkswagenciyim, fransızla da arabasıyla da şimdiye değin işim olmadı umarım bundan sonra da olmaz. atiker taktıracak kadar zengin de değilim bu arada. verdiğim paranın hakkını sonuna kadar almak isterim bu yüzden de tercihimi tartariniden yana kullandım. doğru tercih yapmışım ama gec kaldıgım için kızmıyor değilim kendime. boşuna ödemişim eşşek yüküyle benzin parasını.

deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim.

saygı,sevgi...

quote:

Orjinalden alıntı: thall

@sunal65 demiş ki:

@sunal65

okkeys

• ANKARA da olup ta aracına tartarini taktıran arkadaşların yorumlarıyla bizlere (ankarada olupta taktırmayı düşünenlere) yol göstermesini rica ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.