Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    telefonla ankara uludağ otogaz ı aradım, telefona bakan sekreter pek oralı olmadı fiks bi fiyat verdi.
    daha sonra kendi web sitelerinden bi cep telefonu varmış onu aradım. sizin selamınızı söyledim, tamam gelin yüzyüze konuşalım dediler .
    inşallah olumlu bi sonuç alırım.
    teşekkürler
  • ARKADAŞLAR ÜNAL USTA BU KONUNUN PİRİ GERÇEKTEN BENDE ONA GÜVENEREK LPG TAKDIRDIM GECEN GÜN SERVİSE GÖTÜRDÜM ARACI BAKIM İÇİN RENAULT SERVİSİNDEKİ ADAM DA TAKDIRDIM YERİN TEL İNİ ALDI KAÇA TAKDIDIN TAKSİT VARMI DİYE BİRSÜRÜ SORU SORDU SESSİZLİĞİNE ODA HASTA OLDU 10 TANE ARAC DEĞİŞSEM HEPSİNEDE TAKARIM BEN LPG Yİ
    ÜNAL USTAYA SLM TARTARİNİYE DEVAM (SLOGAN GİBİ OLDU :=)
  • adamların stili farklı kardeşim. o kadar montaj gördüm bu profesyonellikte bukadar özenli ve gizli yerleştirilmiş bir set görmedim yahuu. kendilerine buradan sormak sormak isterim, ünal bey bu montajın yaptırılabileceği başka bir yer var mı türkiyede? tartarini takılı onca arac gördüm ama gizli montaj görmedim hiç. bu montaj tarzını siz mi geliştirdiniz ? vereceğiniz cevaplarla beni ve forumdaki arkadasları da bilgilendirebilirseniz cok seviniriz.

saygı,sevgi...

quote:

Orjinalden alıntı: baltacı77

ARKADAŞLAR ÜNAL USTA BU KONUNUN PİRİ GERÇEKTEN BENDE ONA GÜVENEREK LPG TAKDIRDIM GECEN GÜN SERVİSE GÖTÜRDÜM ARACI BAKIM İÇİN RENAULT SERVİSİNDEKİ ADAM DA TAKDIRDIM YERİN TEL İNİ ALDI KAÇA TAKDIDIN TAKSİT VARMI DİYE BİRSÜRÜ SORU SORDU SESSİZLİĞİNE ODA HASTA OLDU 10 TANE ARAC DEĞİŞSEM HEPSİNEDE TAKARIM BEN LPG Yİ

• RİCA EDERİM TAKILDIKDAN SONRADA BİR SORUNUNUZ OLURSA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM YORUMLARINIZIDA BEKLERİM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN TASARRUFLU GÜNLER..
    quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

ünal gedik bey
    telefonla ankara uludağ otogaz ı aradım, telefona bakan sekreter pek oralı olmadı fiks bi fiyat verdi.
    daha sonra kendi web sitelerinden bi cep telefonu varmış onu aradım. sizin selamınızı söyledim, tamam gelin yüzyüze konuşalım dediler .
    inşallah olumlu bi sonuç alırım.
    teşekkürler
  • TEŞEKÜRLER BALTACI TASARRUFLU GÜNLER....
    quote:

Orjinalden alıntı: baltacı77

ARKADAŞLAR ÜNAL USTA BU KONUNUN PİRİ GERÇEKTEN BENDE ONA GÜVENEREK LPG TAKDIRDIM GECEN GÜN SERVİSE GÖTÜRDÜM ARACI BAKIM İÇİN RENAULT SERVİSİNDEKİ ADAM DA TAKDIRDIM YERİN TEL İNİ ALDI KAÇA TAKDIDIN TAKSİT VARMI DİYE BİRSÜRÜ SORU SORDU SESSİZLİĞİNE ODA HASTA OLDU 10 TANE ARAC DEĞİŞSEM HEPSİNEDE TAKARIM BEN LPG Yİ
  • Merhabalar. Tartarini marka lpg kiti ile ilk depomu bitirdim. 44*1.430:62.92 ytl ile 420 km yaptım.Antalya şehiriçi kullanıyırum.Yani km 15 ykr harcıyor. Arkadaşlar ile bilgilerimi paylaşmak istedim.Teşekkürler
  • TASARRUFLU GÜNLER İRFAN BEY...
    quote:

Orjinalden alıntı: irfan052

Merhabalar. Tartarini marka lpg kiti ile ilk depomu bitirdim. 44*1.430:62.92 ytl ile 420 km yaptım.Antalya şehiriçi kullanıyırum.Yani km 15 ykr harcıyor. Arkadaşlar ile bilgilerimi paylaşmak istedim.Teşekkürler
  • DONDURMACI

GÖRÜŞEBİLDİN Mİ BAYİ İLE?
    SONUCUNU VE YORUMLARINI MERAKLA BEKLİYORUZ?
  • TARTARİNİ İLE SORUNU OLANLAR LÜTFEN BİLDİRİNİZ 24 SAAT ONLİNE.......
  • Selam

28/05/2007 günü aracıma tartarini taktırdım.Aracım 1997 model mondeo ghia.Bakalım nasıl olacak?
  • ünal abi ben 14000km yi devirdim ama bakıma gidemedim gerçekten vakit darlığım var,9-10 haziran gibi işlerim bitiyor,o arada adana çamgaz'a götüreceğim taktırdığım yere. benim sorum bilgisayarla ayar dışında değişecek birşey var mı? forumdan aklımda kalmış,değişecek lastik,filtre vs. ne varsa söyle de dersime çalışıp gideyim ha unutmadan ücretsiz değil mi?
  • SELAMLAR ZANNEDİYORUM SORUN YOK.ARACIN ÇALIŞIR DURUMDAYKEN KONTAĞI KAPATTIĞINDA ANAHTARI ÇIKARTMADAN HEMEN ÖNCE 3 DEFA BİP BİP BİP DİYE SİNYAL VERİYORSA 350 SAAT YOL BAKIM SİNYALİDİR BU FİLTRE ZAMANI GELMİŞ DEMEKTİR SERVİSE GİDİN VE DEĞİŞTİRTİN BAKIM VE AYARLAR ÜCRETSİZ OLUP SADECE FİLTRE ÜCRETİ ÖDERSİNİZ.....
    quote:

Orjinalden alıntı: xradiancex

ünal abi ben 14000km yi devirdim ama bakıma gidemedim gerçekten vakit darlığım var,9-10 haziran gibi işlerim bitiyor,o arada adana çamgaz'a götüreceğim taktırdığım yere. benim sorum bilgisayarla ayar dışında değişecek birşey var mı? forumdan aklımda kalmış,değişecek lastik,filtre vs. ne varsa söyle de dersime çalışıp gideyim ha unutmadan ücretsiz değil mi?

• HAYIRLI OLSUN TASARRUFLU GÜNLER.SORUN VE SORULARINIZ İÇİN HERZAMAN YAZABİLİRSİNİZ....
    quote:

Orjinalden alıntı: mrlbr

Selam

28/05/2007 günü aracıma tartarini taktırdım.Aracım 1997 model mondeo ghia.Bakalım nasıl olacak?
  • aramızda tartarini bayii veya servisi varsa özellikle onlaradır su sorum(belki diğer markalarda boyledir ama benim kaliteli denilen marka secmemdeki sebeb kusursuz bir motaj ve uyumlu calismaydi.);

lpg alalı 2 gun oldu. ve henuz fark ettimki, parcalar takılırken şanzuman yağını kontrol ettiğim çubuğun uzerine montaj yapılmış ve bu yuzden şanzuman yağ kontrolü eziyet olmus.bunun eğitimi alınmıyormu yoksa "umrumuzda deil biz takıp paramızı alırız arac sahibi ne kadar eziyet cekerse ceksin bize ne!" seklinde bi anlayısmı var????.ayrıca beyin denilen parça yerleştırilirken fren hidrolik cubukları esnetilerek yerlestirildi.çubuklar metal içinden basınclı hidrolik geçiyor.kasılarak bi parça yerlestirilmesi ne kadar doğru?

ayrıca montaj sırasında, baska bi araç geldi ve lpg parcalrından birini (baska yer yok bahanesiyle) en motorun önüne koymuslar.allah kimsenin basına vermesin ama önden bi darbe sırasında ilk darbeyi o parca alacak.beğenmedim.

musteri memnuniyeti önemlidir ki bunu ticaretle uğrasanlara anlatmama gerek yok! lpg takmak istiyen tanıdıklarım var ve ben nasıl önerebilir?? lütfen biraz dikkat.bizde rahatlıkla şu markayı alın kafanızı yormayın diyebilelim.

bu kötü yanın dişinda. arac gayet iyi calisıyor ve uyumlu simdilik.doğru duzgun bi isçilik eklenirse herkese tavsiye edilebilinir.

iyi yerlere montaj yapılmıs araçlar mutlaka vardir.benim bildiğim, benim araç ve sonradan gelen araç.

cevaplarınızı bekliyorum ve simdiden tessekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggalor -- 1 Haziran 2007; 12:15:41 >

• MONTAJI NEREDE YAPTIRDIĞINIZI BURADAN VEYA PM DEN YAZARSANIZ İLGİLENİRİM SAYGILAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: aggalor

aramızda tartarini bayii veya servisi varsa özellikle onlaradır su sorum(belki diğer markalarda boyledir ama benim kaliteli denilen marka secmemdeki sebeb kusursuz bir motaj ve uyumlu calismaydi.);

lpg alalı 2 gun oldu. ve henuz fark ettimki, parcalar takılırken şanzuman yağını kontrol ettiğim çubuğun uzerine montaj yapılmış ve bu yuzden şanzuman yağ kontrolü eziyet olmus.bunun eğitimi alınmıyormu yoksa "umrumuzda deil biz takıp paramızı alırız arac sahibi ne kadar eziyet cekerse ceksin bize ne!" seklinde bi anlayısmı var????.ayrıca beyin denilen parça yerleştırilirken fren hidrolik cubukları esnetilerek yerlestirildi.çubuklar metal içinden basınclı hidrolik geçiyor.kasılarak bi parça yerlestirilmesi ne kadar doğru?

ayrıca montaj sırasında, baska bi araç geldi ve lpg parcalrından birini (baska yer yok bahanesiyle) en motorun önüne koymuslar.allah kimsenin basına vermesin ama önden bi darbe sırasında ilk darbeyi o parca alacak.beğenmedim.

musteri memnuniyeti önemlidir ki bunu ticaretle uğrasanlara anlatmama gerek yok! lpg takmak istiyen tanıdıklarım var ve ben nasıl önerebilir?? lütfen biraz dikkat.bizde rahatlıkla şu markayı alın kafanızı yormayın diyebilelim.

bu kötü yanın dişinda. arac gayet iyi calisıyor ve uyumlu simdilik.doğru duzgun bi isçilik eklenirse herkese tavsiye edilebilinir.

iyi yerlere montaj yapılmıs araçlar mutlaka vardir.benim bildiğim, benim araç ve sonradan gelen araç.

cevaplarınızı bekliyorum ve simdiden tessekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

MONTAJI NEREDE YAPTIRDIĞINIZI BURADAN VEYA PM DEN YAZARSANIZ İLGİLENİRİM SAYGILAR...

ilginize tesekkurler.keske antalyada olsamda size montaji yaptırabilseydim.buradki gayretinizden ve yardımınızdan işinizi nasıl önemsiyerek yaptığın anlasılıyor.montaj yapan yer tartarini bayii olduğuna eminim.isim vermek istemedim cunku direk kisiyi veya yeri sikayet olur.herhangi birini işinden etmek istemem.siz gereken seyleri söylerseniz ben onlarla yüzyüze görüserek sorunu cozmeye calisirim.
  • NEDEMEK...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.