Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünal bey; Tartarininin yeni yazılımının geldiğini duydum. Bu yazılımı yükletmemiz halinde aracın performansında, çalışmasında ya da sarfiyatında ne gibi değişiklikler olacak? Eğer sarfiyat ve performanstan memnunsak yeni yazılımı yüklemeye gerek var mı..? Bu arada aracım 98 model Renault Laguna...Teşekkürler.
  • haftasonu fethiyeye gittim geldim, 13 ykr yaktım klimoterede. daha nolsun yahuu. klimam acık süretim yüksek, çekiş aslanlar gibi. sağolasın tartarini, sağolasın ünal bey, ellerin dert görmesin ibrahim usta

golf 4 pasific tartarini

quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

SORUN YOK GALİBA KİMSE YAZMIYOR...

• SELAMLAR İNANIN ŞUAN SORUNLU ARACIM YOK VE BU YÜZDEN BEN BU PROGRAMI DAHA İNCELEME VE DENEME ŞANSIM OLMADI ENKISA ZAMANDA KENDİ ARAÇLARIMIZDA TEST EDEREK SORUNUZA DAHA NET CEVAP VERECEĞİM TASARRUFLU GÜNLER....
    quote:

Orjinalden alıntı: ORFEON69

Ünal bey; Tartarininin yeni yazılımının geldiğini duydum. Bu yazılımı yükletmemiz halinde aracın performansında, çalışmasında ya da sarfiyatında ne gibi değişiklikler olacak? Eğer sarfiyat ve performanstan memnunsak yeni yazılımı yüklemeye gerek var mı..? Bu arada aracım 98 model Renault Laguna...Teşekkürler.
  • EKREM SEN NAAPTIN ÇÖZÜLDÜMÜ BİRDAHA YAZMADIN...DEMEKKİ ÇÖZÜLMÜŞ NEYSE TASARRUFLU GÜNLER..
    quote:

Orjinalden alıntı: ekrem63

kardeşim sıralı sistem tartarini izmirde 1500 ile 1600 ytl arası araştır ve aracın hangisi ile uyumlu ise onu taktır ama çok araştır ince eleyip sık doku.
  • sehiriçi 0.17 yaktı klima açık iken nasıl ünal bey
  • aracınız marea galiba nerede takıldı hangi marka ve hangi ilde şehir içi verileri bunlar...
    quote:

Orjinalden alıntı: alpi4242

sehiriçi 0.17 yaktı klima açık iken nasıl ünal bey
  • Ünal hocam kolaygelsin,
    2,5 ay kadar önce 2005 accent arabama tartarini sıralı taktırdım. Motor soğukken çalıştırdığımda rölantisinin bozuk olduğunu hissediyorum. Hatta yokuş yukarı bıraktığım zaman araba yerinden kalkmaz duruma geliyordu. 2 defa takılan yere gittim ve sonuncu gidişimde şöyle bir açıklama yaptılar: Benzinden gaza geçtiği anda yakıt pompasını (aynı motoru durdururken ki mantıkla) kapatması için bir röle konuluyormuş. Bu düzensizliğe accentler'de rastlanabiliyormuş. Pek tatmin olmamakla beraber kabul ettim. Sizce de durum böyle midir? Teşekkürler.
  • EĞER ARACINIZDAKİ PERFORMANS RAMPALARDA DÜŞÜYORSA SU HORTUM BAĞLANTILARINA BAKTIRIN TERS BAĞLANMIŞ OLABİLİR DÜZ YOLDA BU FARKEDİLEMEZ...
    quote:

Orjinalden alıntı: freesolcerman

Ünal hocam kolaygelsin,
    2,5 ay kadar önce 2005 accent arabama tartarini sıralı taktırdım. Motor soğukken çalıştırdığımda rölantisinin bozuk olduğunu hissediyorum. Hatta yokuş yukarı bıraktığım zaman araba yerinden kalkmaz duruma geliyordu. 2 defa takılan yere gittim ve sonuncu gidişimde şöyle bir açıklama yaptılar: Benzinden gaza geçtiği anda yakıt pompasını (aynı motoru durdururken ki mantıkla) kapatması için bir röle konuluyormuş. Bu düzensizliğe accentler'de rastlanabiliyormuş. Pek tatmin olmamakla beraber kabul ettim. Sizce de durum böyle midir? Teşekkürler.

• Ben problemi anlatamadım galiba. Rampada performans kaybı yok. Sadece motor soğukken araç stop edecek gibi bişeyler yapıyo. Hatta yokuş yukarıya doğru park edersem, ertesi sabah motoru ısıtmadan (ya da lpg'ye geçmeden) kalkamıyorum. Problem bu. Motor ısındıktan sonra bir problem yok. Bir de İstanbul'da hangi bayiyi tavsiye ediyorsunuz? Olmazsa oraya götüreyim. (tabi taktırdığım yer değilse)
  • BENDE 2.5 MOTOR OPEL VECTRAYA TAKTIRACAM TARTARİNİ MARKASINA KARAR VERDİM BUGÜN ARABAYI İSTANBULDA SAHİN BALANSA BIRAKTIM AMA ORDAKİ USTALAR BU MOTORUN İŞÇİLİĞİ ÇOK VE TAKILAMAYA BİLİR FALAN DEDİLER AZ DA OLSA BAZI OPELLERDE ATEŞLEMEDEN DOLAYI LPG TAKILAMIYOR FALAN DEDİ

YARIN TARTARİNİ MARKA LPG NİN OLUP OLMAYACAĞINA BAKILACAK HAFTA SONUNA KADAR DA BNİ PROBLEM OLMASSA TAKILACAK BAKALIM SONUÇLARI YAZARIM BURAYA AMA MERAK ETTİĞİ DEDİKLERİ DOĞRUMUDUR YANİ TAKILAMAMA GİBİ BİŞEY VARMI YOKSA UĞRAŞMAMAK İÇİNMİ BÖYLE SÖYLENDİ
  • DAHA ÖNCE MONTAJINI YAPTIĞIMIZ OPEL 2.5 LT V6 ARAÇLARDA SONUÇ MÜKEMMEL....
    quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

BENDE 2.5 MOTOR OPEL VECTRAYA TAKTIRACAM TARTARİNİ MARKASINA KARAR VERDİM BUGÜN ARABAYI İSTANBULDA SAHİN BALANSA BIRAKTIM AMA ORDAKİ USTALAR BU MOTORUN İŞÇİLİĞİ ÇOK VE TAKILAMAYA BİLİR FALAN DEDİLER AZ DA OLSA BAZI OPELLERDE ATEŞLEMEDEN DOLAYI LPG TAKILAMIYOR FALAN DEDİ

YARIN TARTARİNİ MARKA LPG NİN OLUP OLMAYACAĞINA BAKILACAK HAFTA SONUNA KADAR DA BNİ PROBLEM OLMASSA TAKILACAK BAKALIM SONUÇLARI YAZARIM BURAYA AMA MERAK ETTİĞİ DEDİKLERİ DOĞRUMUDUR YANİ TAKILAMAMA GİBİ BİŞEY VARMI YOKSA UĞRAŞMAMAK İÇİNMİ BÖYLE SÖYLENDİ
  • NEREDE TAKILDIĞINI YAZARSANIZ YARDIMCI OLURUM...
    quote:

Orjinalden alıntı: freesolcerman

Ben problemi anlatamadım galiba. Rampada performans kaybı yok. Sadece motor soğukken araç stop edecek gibi bişeyler yapıyo. Hatta yokuş yukarıya doğru park edersem, ertesi sabah motoru ısıtmadan (ya da lpg'ye geçmeden) kalkamıyorum. Problem bu. Motor ısındıktan sonra bir problem yok. Bir de İstanbul'da hangi bayiyi tavsiye ediyorsunuz? Olmazsa oraya götüreyim. (tabi taktırdığım yer değilse)
  • TARTARİNİ İLE İLGİLİ İLK İZLENİMLERİM :

bugün ankara Uludağ da TARTARİNİ kit takıldı....
    lpg kit takıldıktan sonra denemeye çıktık inanın anlamadım lpg demi benzinde mi?

servisten çıktıktan sonra hemen kazım karabekir opet ten lpg aldım... km yi ve yol bilgisayarını sıfırladım.. 34,7 km gelmişim yol bilgisayarına baktım 12,7 km / lt gösteriyordu. yani buda 10,6 kuruş yakmış kilometre de .... eskiden olsa 1 lt benzinle 16 km gelirdim o da = 3 lira / 16 km 18,7 kuruş yapıyor yani kilometrede 80 kuruş hesaplı....

belki daha çok erken yorum yapmak için...

ama ön izlenimlerim olumlu

bakalım zaman kimi haklı çıkaracak ?

selamlar saygılar...

• güle güle kullan arkadasım. sen de tartarini ailesine katıldın, hoşgeldin

olumlu yada olumsuz hertürlü bilgi görüş öneri ve deneyimlerinizi bekliyoruz

saygı,sevgi...

golf 4 pasific tartarini

quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

TARTARİNİ İLE İLGİLİ İLK İZLENİMLERİM :

bugün ankara Uludağ da TARTARİNİ kit takıldı....
    lpg kit takıldıktan sonra denemeye çıktık inanın anlamadım lpg demi benzinde mi?

servisten çıktıktan sonra hemen kazım karabekir opet ten lpg aldım... km yi ve yol bilgisayarını sıfırladım.. 34,7 km gelmişim yol bilgisayarına baktım 12,7 km / lt gösteriyordu. yani buda 10,6 kuruş yakmış kilometre de .... eskiden olsa 1 lt benzinle 16 km gelirdim o da = 3 lira / 16 km 18,7 kuruş yapıyor yani kilometrede 80 kuruş hesaplı....

belki daha çok erken yorum yapmak için...

ama ön izlenimlerim olumlu

bakalım zaman kimi haklı çıkaracak ?

selamlar saygılar...

• ben de şöyle yazıyım o zaman:

toyota corolla 2004 sol sedan tartarini
  • SELAMLAR DONDORMCI UZUN ARAŞTIRMALAR SONUCU SONUNDA TARTARİNİ TAKTIRMANIN HAKLI GURURUNU BİZLER SEVİNCİNİ İSE SENİN YAŞAMAN BİZLERİN DİLEĞİ UNUTMAKİ TARTARİNİ AİLESİNE KATILANLARIN ARKASINDA TEK DİSTRİBÜTÖR OLAN ALTINDAĞ AŞ, , BURADAN EN FAZLA 24 SAAT İÇİNDE SORU VE SORUNLARINA YANIT ALACAĞIN ANTALYA OKCAN BEN ÜNAL GEDİK VE TÜM TÜRKİYEDEKİ 59 YETKİLİ SERVİS VAR HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE TASARRFLU GÜNLER...
    quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

ben de şöyle yazıyım o zaman:

toyota corolla 2004 sol sedan tartarini

• 2. gün tartarini izlenimleri
    evet gerçekten çooooookkk uzun araştırmalar sonucunda TARTARİNİ de karar kıldım ve dün takıldı...
    bugün sızdırmazlık raporunu da aldım...

depom tam doluydu 175. km de ilk lpg ışığı söndü, yol bilgisayarı 1lt yakıt (lpg) ile 12,8 km gittiğimi gösteriyor. yani 185 km de 14,5 lt lpg harcamışım. km de 10,5 kuruş yakmış....

tabi en doğru sonucu birkaç depo bitirdikten sonra verebilirim....

teşekkürler ünal gedik
    teşekkürler alikemal80
    teşekkürler tecniq
    teşekkürler gokismail
    teşekkürler tartarini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 8 Haziran 2007; 1:25:30 >

• arabaya ( 98 OPEL VECTRA 2.5) lpg takıldı arabayı bugün almaya gittim fakat bi şok beni bekliyordu bujilerinin ve buji kablolarının değişmesi gerektiği söylendi orjinal buji kablolarıda 450 ytl civarında bende az önce 100 ytl ye spark adlı amerikan marka kablo aldım yarın arabayı tekrar geri verip kabloları değiştiricem şuan hala lpg de kullanamıyoruz patlama yapıyor fakat benzindede sorun var gibi taktırdığım bayi kabloları değişine hiç bi sorun kalmayacağını söylüyor ama bakalım ne olacak

birde orjinal yerine bu amerikan buji kabloları sorun yaparmı tartarini ustalarından cevap bekliyorum

selametle bu iş biter inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 8 Haziran 2007; 1:21:13 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.