Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SPARK TA İYİDİR BANA SORSAN ORJİNALİNİMİ ALAYIM DİYE BENDE GEREK YOK DERDİM.LPG DE ATEŞLEME SİSTEMİ ÇOK ÖNEMLİDİR.
    quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

arabaya ( 98 OPEL VECTRA 2.5) lpg takıldı arabayı bugün almaya gittim fakat bi şok beni bekliyordu bujilerinin ve buji kablolarının değişmesi gerektiği söylendi orjinal buji kablolarıda 450 ytl civarında bende az önce 100 ytl ye spark adlı amerikan marka kablo aldım yarın arabayı tekrar geri verip kabloları değiştiricem şuan hala lpg de kullanamıyoruz patlama yapıyor fakat benzindede sorun var gibi taktırdığım bayi kabloları değişine hiç bi sorun kalmayacağını söylüyor ama bakalım ne olacak

birde orjinal yerine bu amerikan buji kabloları sorun yaparmı tartarini ustalarından cevap bekliyorum

selametle bu iş biter inşallah

• Ünal bey merhabalar... Pm den mesaj atmıştım, meriva ile ilgili.... Size ulaştı mı?
  • HAYIR ULAŞMADI TEKRAR DENEYİN LÜTFEN...
    quote:

Orjinalden alıntı: meriva75

Ünal bey merhabalar... Pm den mesaj atmıştım, meriva ile ilgili.... Size ulaştı mı?

• evet tartarini yi selametle taktırdım buji kablolarınıda spark markayı taktırdık şuan ne çkişte nede yürüde bi sorun yok 55 ytl ye depo fullemek 2500 motor bi araç için oldukça zevkliymiş bakalım kaç km gidicem ünal arkadaşıma ve tartariniye teşekkürler şuan için memnunum
  • hayırlı olsun tasarruflu günler bende şuan aynına takıyorum...
    quote:

evet tartarini yi selametle taktırdım buji kablolarınıda spark markayı taktırdık şuan ne çkişte nede yürüde bi sorun yok 55 ytl ye depo fullemek 2500 motor bi araç için oldukça zevkliymiş bakalım kaç km gidicem ünal arkadaşıma ve tartariniye teşekkürler şuan için memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

hayırlı olsun tasarruflu günler bende şuan aynına takıyorum...
    quote:

evet tartarini yi selametle taktırdım buji kablolarınıda spark markayı taktırdık şuan ne çkişte nede yürüde bi sorun yok 55 ytl ye depo fullemek 2500 motor bi araç için oldukça zevkliymiş bakalım kaç km gidicem ünal arkadaşıma ve tartariniye teşekkürler şuan için memnunum

ünal bey motorda takacak yer bulabildinizmi benimkinde baya zorlandırlar spor hava filtresi takılıydı malesef oraya bazı parçalar koymuşlar artık kendi hava filtresini kullanamicam tek kusur o kaldı onun haricinde mükemmel oldu şimdilik bakalım ne yakacak inşallah tasarruflu günler yaşarız

• sn.ünal gedik ben cevabımı burada vermiştim galiba gözünüzden kaçmış!!!

quote:

Orjinalden alıntı: thall

ATİKER CLUP'cüler nerede diyorsun biz teknik servismiyiz;biz memnuniyetimizi paylaşıyoruz!!!
    montaj yaptırdığım yer bana her türlü sıkıntında 7/24 saat arayabileceğim bir telefon numarasını ruhsatın içince koydular;hatta cep telefonuna da kaydet dediler amaa...

valla henüz öyle bi sıkıntım olmadı şimdi bi sıkıntım olduğunda ben o numarayı mı arayacağım???
    yoksa dur internete gireyim biri bana cevap yazsın diye mi beklemeliyim!!!
    o yüzdendirki şikayetler firmaya, memmuniyetler dostlara yapılır!!!

ben memmuniyetimi paylaşıyorum

lütfen bi hukukumuz oldu sizinle hatta bi yazımda "hakkını helal etsin" dedim
    daha ne diyeyim benimle niçin uğraşıyorsunuz??? ben hiçbir yazımda "tartarini kötüdür,en iyisi ATİKER" dedim mi? ben kullandığım üründen duyduğum memnuniyetimi paylaşıyorum...

TIPKI AZİZ DOSTUM ALİKEMAL80 GİBİ!!!!

dostluk adına;
    saygıyla selamlarım

• BENDE BİŞEY DEMEDİMKİ SİZE SİZ ATİKER CLUB KURDUNUZ BUDA SORUNLU BİR MÜŞTERİ SİZ ÖNCÜLÜK EDEREK VATANDAŞA YARDIMCI OLMANIZ GEREKİR DİYE DÜŞÜNDÜM BU BENİM ACİZANE FİKRİM KESİNLİKLE ART NİYET YOK SİZİNLE UĞRAŞIYOR FALANDA DEĞİLİM AYRICA SİZ ANTALYA LISINIZ VE GELDİĞİNİZDE ALİKEMAL SİZ VE BEN OTURUP ÇAY İÇEREK KONUŞUP TARTIŞACAĞIZ BU KONULARI SAYGILAR...
    quote:

sn.ünal gedik ben cevabımı burada vermiştim galiba gözünüzden kaçmış!!!

quote:

ATİKER CLUP'cüler nerede diyorsun biz teknik servismiyiz;biz memnuniyetimizi paylaşıyoruz!!!
    montaj yaptırdığım yer bana her türlü sıkıntında 7/24 saat arayabileceğim bir telefon numarasını ruhsatın içince koydular;hatta cep telefonuna da kaydet dediler amaa...

valla henüz öyle bi sıkıntım olmadı şimdi bi sıkıntım olduğunda ben o numarayı mı arayacağım???

daha ne diyeyim benimle niçin uğraşıyorsunuz??? ben hiçbir yazımda "tartarini kötüdür,en iyisi ATİKER" dedim mi? ben kullandığım üründen duyduğum memnuniyetimi paylaşıyorum...

dostluk adına;
    saygıyla selamlarım

• siz sorun çözmekten ziyade reklam yapıyorsunuz.
  • Bence kul yapısı için kavgaya gerek yok.

quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

BENDE BİŞEY DEMEDİMKİ SİZE SİZ ATİKER CLUB KURDUNUZ BUDA SORUNLU BİR MÜŞTERİ SİZ ÖNCÜLÜK EDEREK VATANDAŞA YARDIMCI OLMANIZ GEREKİR DİYE DÜŞÜNDÜM BU BENİM ACİZANE FİKRİM KESİNLİKLE ART NİYET YOK SİZİNLE UĞRAŞIYOR FALANDA DEĞİLİM AYRICA SİZ ANTALYA LISINIZ VE GELDİĞİNİZDE ALİKEMAL SİZ VE BEN OTURUP ÇAY İÇEREK KONUŞUP TARTIŞACAĞIZ BU KONULARI SAYGILAR...
    quote:

quote:

dostluk adına;
    saygıyla selamlarım

• 3. gün tartarini izlenimleri

285 km oldu bugün... 280. km de ışıklardan birisi daha söndü.
    kırmızı ışık hariç 2 ışık daha kaldı. simitin tam yarısı boşalmışsa ve kalanı bi bu kadar daha yol yapsa, demek ki 550 km civarında yol yapacak...

ünal bey simit depo 40 lt mi oluyor ?

selamlar saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 8 Haziran 2007; 16:52:15 >
  • SAYIN DONDURMACI O ŞEKİLDE HESAP YAPARSANIZ YANILIRSINIZ İLK IŞIK (LET)UZUN DİĞER IŞIKLAR İSE DAHA KISA GİDER BİLGİNİZ OLSUN SİMİT TANKLARIN DEĞİŞİK LİTRELERDE TANKLARI MEVCUT SİZİNKİ KAÇ LİTRELİK BİLMİYORUM AYRICA KAÇ LİTRE LPG ALDIĞINIZI BİLSEM YARDIMCI OLURUM AMA DOĞRU HESAPLAMAK AÇISINDAN İÇİNDEKİ LPG BİTİP ARAÇ BENZİNE GEÇENE KADAR GAZ ALMAYIN AYRICA TANKINIZ KAÇ LİTRE OLURSA OLSUN % 80 ORANINDA DOLAR EMNİYET AÇISINDAN...TASARRUFLU GÜNLER.....
    quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

3. gün tartarini izlenimleri

285 km oldu bugün... 280. km de ışıklardan birisi daha söndü.
    kırmızı ışık hariç 2 ışık daha kaldı. simitin tam yarısı boşalmışsa ve kalanı bi bu kadar daha yol yapsa, demek ki 550 km civarında yol yapacak...

ünal bey simit depo 40 lt mi oluyor ?

selamlar saygılar...

• TARTARİNİ TOPİĞİNİ İNCELEMENİZİ TAVSİYE EDERİM...
    quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

siz sorun çözmekten ziyade reklam yapıyorsunuz.
  • bende tankı doldurdum ama fulledim tam manasıyla yani pompa tak diye durduktan sonrada baya bi aldı bu zaralımı bilmiyorum ama bu şekil baya bir full dolum yaptım bakalım ne olacak ama 210 ytl falan yakıytor sanırım 2500 motor için muhteşem ve hiç bir sorun yok şuan
  • bizler burada parasını ödemek suretiyle mal ve hizmet alan,sorunlarını ve memnuniyetlerini paylaşan bir kitle olarak, derdi olup da derman arayan, lpg montajı hususnda ref isteyen ve bilgi ve deneyimlerimiz doğrultusunda lpg ye gecmeye düşünen arkadaslara yol göstermek amaçlı 2 satır yazı yazan bir topluluguz. hiçkimseye eywallahımız yok, amaç paylaşım, amaç çözüm üretmek...kendilerini kaptırıp da işi partizanlık mertebesine ulaştırmak forumun amacına da ticaret etiğine de, rekabet kurallarına da sığmaz.

aziz dostum ne zaman cıkıoyrsun tatile yahuu, gel de bir tanışalım artık...

quote:

quote:

dostluk adına;
    saygıyla selamlarım

• quote:

Orjinalden alıntı: alikemal80

bizler burada parasını ödemek suretiyle mal ve hizmet alan,sorunlarını ve memnuniyetlerini paylaşan bir kitle olarak, derdi olup da derman arayan, lpg montajı hususnda ref isteyen ve bilgi ve deneyimlerimiz doğrultusunda lpg ye gecmeye düşünen arkadaslara yol göstermek amaçlı 2 satır yazı yazan bir topluluguz. hiçkimseye eywallahımız yok, amaç paylaşım, amaç çözüm üretmek...kendilerini kaptırıp da işi partizanlık mertebesine ulaştırmak forumun amacına da ticaret etiğine de, rekabet kurallarına da sığmaz.

aziz dostum ne zaman cıkıoyrsun tatile yahuu, gel de bir tanışalım artık...

quote:

quote:

dostluk adına;
    saygıyla selamlarım

• Yaw Alikemal Fethiye'ye gitmişsin. İnsan bi haber eder. Ben de Manavgat'tan atlar gelirdim. km'de 100binden noolcak? Valla hangi marka olursa olsun lpg'ye geçmeyen insan külliyen zarardadır ve köteği vaciptir. Alikemal, benim arkadaş gelecek yakında kaş'a ev bakmaya. belki ben de onunla gelirim, uğrarım yanına. Bu arada İmpreza WRX konusunda da tartarini'ci arkadaşları tebrik ederim. bu gidişle lpg takılmamış araç kalmayacak gibi. 4x4'ten mercedes kompresöre, impreza'dan 124'e kadar envayi çeşit arabada gördük.
  • walla dostum açıkcası benzine bu zamlar geldiği müddetce bu teknoloji üreticileri yemez içmez uyumaz ucak yakıtının alternatifi yüksek oktanlı lpg ile calışan sistemler bile geliştirirler. hatta ben bu konudaki atılımı biz çılgın türklerden bekliyorum

aklı olan, benzinden cebi yanan marka modeline bakmadan gidip taktırıyor artık. hala daha bu lpg işini karizma yapanlar piyasada. karizmalarını yerim onların. hem arabama binerim artırdıgım parayla da bara gider sabaha kadar eğlenirim. onlarda kredi kartı kesim zamanları kara kara düşünürler

arkadas cok sıkıldım gecen hafta piayasada ölüydü burda, turist grup falan da yoktu atladım gittim fethiye canlıdır belki diye ama gecen hafta orasıda sessizdi. belcekız plajında denize girip döndüm gerisingeri.kaşa da beklerim illaki. gelmeden birkaç önce haber verin yeterki. malum bizim işlerin tam hareketli oldugu zamanlar bu devre. tükyanı akşam 22:00 de kapattıgımız bile oluyor. veriyorlar bir hedef hadi tutturun diyolar. sıkıyosa tutturma bakalım

saygı,sevgi...

quote:

Orjinalden alıntı: mercury07

Yaw Alikemal Fethiye'ye gitmişsin. İnsan bi haber eder. Ben de Manavgat'tan atlar gelirdim. km'de 100binden noolcak? Valla hangi marka olursa olsun lpg'ye geçmeyen insan külliyen zarardadır ve köteği vaciptir. Alikemal, benim arkadaş gelecek yakında kaş'a ev bakmaya. belki ben de onunla gelirim, uğrarım yanına. Bu arada İmpreza WRX konusunda da tartarini'ci arkadaşları tebrik ederim. bu gidişle lpg takılmamış araç kalmayacak gibi. 4x4'ten mercedes kompresöre, impreza'dan 124'e kadar envayi çeşit arabada gördük.

• TEŞEKÜRLER YOLUNUZ DÜŞERSE SANAYİİYE BEKLERİM..
    quote:

Orjinalden alıntı: mercury07

Yaw Alikemal Fethiye'ye gitmişsin. İnsan bi haber eder. Ben de Manavgat'tan atlar gelirdim. km'de 100binden noolcak? Valla hangi marka olursa olsun lpg'ye geçmeyen insan külliyen zarardadır ve köteği vaciptir. Alikemal, benim arkadaş gelecek yakında kaş'a ev bakmaya. belki ben de onunla gelirim, uğrarım yanına. Bu arada İmpreza WRX konusunda da tartarini'ci arkadaşları tebrik ederim. bu gidişle lpg takılmamış araç kalmayacak gibi. 4x4'ten mercedes kompresöre, impreza'dan 124'e kadar envayi çeşit arabada gördük.

• YAKIT TANKINIZ KAÇ LİTRELİK İSE onun % 80 oaranında lpg dolumu yapılması gerekir....(BU ÖNEMLİDİR)
    quote:

bende tankı doldurdum ama fulledim tam manasıyla yani pompa tak diye durduktan sonrada baya bi aldı bu zaralımı bilmiyorum ama bu şekil baya bir full dolum yaptım bakalım ne olacak ama 210 ytl falan yakıytor sanırım 2500 motor için muhteşem ve hiç bir sorun yok şuan

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.