Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞUANA KADAR HİÇ RESİM KOYMAMIŞTIM FORUMA BİRTANE KOYALIM ARTIK... DÜNYADA İLK KEZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalgedik -- 2 Haziran 2007; 13:51:06 >
  • FATİH TERİM GALATASARAY UEFA KUPASINI ALDIĞINDA BİZDEN DAHA İYİSİ YAPILANA KADAR BİZ ENİYİYİZ DEMİŞTİ.
    BİZDE SUBARU İMPREZA WRX STI A TARTARİNİ SIRALI LPG DÖNÜŞÜMÜ UYGULADIK SONUÇ MÜKEMMEL BİZDEN DAHA İYİSİ YAPILANA KADAR BİZ EN İYİYİZ...
    quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

ŞUANA KADAR HİÇ RESİM KOYMAMIŞTIM FORUMA BİRTANE KOYALIM ARTIK... DÜNYADA İLK KEZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalgedik -- 2 Haziran 2007; 16:05:37 >

• zuhahaha süper olmuş ünal bey. gec bile kalmışsınız fotoyu koymak için aslında. daha bu bir baslangıç daha ne subarular ne infinityler gelecek montaja. benzine zam yolda hazır olun. herşeyin bir çözümü var ama. benzine zam varsa okcanda da lpg montajı var. denklem basit aslında. tak tartariniyi cebin de aracın da kafan da rahat etsin.

golf 4 pasific tartarini

quote:

FATİH TERİM GALATASARAY UEFA KUPASINI ALDIĞINDA BİZDEN DAHA İYİSİ YAPILANA KADAR BİZ ENİYİYİZ DEMİŞTİ.
    BİZDE SUBARU İMPREZA WRX STI A TARTARİNİ SIRALI SİSTEM UYGULADIK SONUÇ MÜKEMMEL BİZDEN DAHA İYİSİ YAPILANA KADAR BİZ EN İYİYİZ...
    quote:

ŞUANA KADAR HİÇ RESİM KOYMAMIŞTIM FORUMA BİRTANE KOYALIM ARTIK... DÜNYADA İLK KEZ...

• PARMAKLARINIZ DERT GÖRMESİN ALİ KEMAL BEY STRESSİZ,SAĞLIKLI,KAZASIZ VE TASARRUFLU GÜNLER...
    quote:

Orjinalden alıntı: alikemal80

zuhahaha süper olmuş ünal bey. gec bile kalmışsınız fotoyu koymak için aslında. daha bu bir baslangıç daha ne subarular ne infinityler gelecek montaja. benzine zam yolda hazır olun. herşeyin bir çözümü var ama. benzine zam varsa okcanda da lpg montajı var. denklem basit aslında. tak tartariniyi cebin de aracın da kafan da rahat etsin.

golf 4 pasific tartarini

quote:

FATİH TERİM GALATASARAY UEFA KUPASINI ALDIĞINDA BİZDEN DAHA İYİSİ YAPILANA KADAR BİZ ENİYİYİZ DEMİŞTİ.
    BİZDE SUBARU İMPREZA WRX STI A TARTARİNİ SIRALI SİSTEM UYGULADIK SONUÇ MÜKEMMEL BİZDEN DAHA İYİSİ YAPILANA KADAR BİZ EN İYİYİZ...
    quote:

• gercekler heryerde gercektir ünal bey. memnuniyetimizi de dile getirmek normaldir. iyiler her zaman kazanır diye bir reklam vardır hani, aslında bu sizin için de gecerli...

quote:

PARMAKLARINIZ DERT GÖRMESİN ALİ KEMAL BEY STRESSİZ,SAĞLIKLI,KAZASIZ VE TASARRUFLU GÜNLER...
    quote:

zuhahaha süper olmuş ünal bey. gec bile kalmışsınız fotoyu koymak için aslında. daha bu bir baslangıç daha ne subarular ne infinityler gelecek montaja. benzine zam yolda hazır olun. herşeyin bir çözümü var ama. benzine zam varsa okcanda da lpg montajı var. denklem basit aslında. tak tartariniyi cebin de aracın da kafan da rahat etsin.

golf 4 pasific tartarini

quote:

quote:

• EYVALLAH...
    quote:

gercekler heryerde gercektir ünal bey. memnuniyetimizi de dile getirmek normaldir. iyiler her zaman kazanır diye bir reklam vardır hani, aslında bu sizin için de gecerli...

quote:

PARMAKLARINIZ DERT GÖRMESİN ALİ KEMAL BEY STRESSİZ,SAĞLIKLI,KAZASIZ VE TASARRUFLU GÜNLER...
    quote:

golf 4 pasific tartarini

quote:

quote:

• Pazartesi günü Ankara Uludağ da Tartarini takılıyor, randevuyu aldım.
    Ünal Bey selamınızla gittim ve inanın özellikle fiyatlandırmada çok yardımcı oldular, şimdiden size teşekkür ederim.
    çok methedilen Ali Usta ile de tanıştım. İnşallah Toyota Corollam Tartarini den memnun olur ve İnşallah güzel bir montaj yaparlar...
    Tartarini takıldıktan sonra izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım inşallah...
    Herkese selam ve dua ile...
  • ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN TASARRUFLU GÜNLER....
    quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

Pazartesi günü Ankara Uludağ da Tartarini takılıyor, randevuyu aldım.
    Ünal Bey selamınızla gittim ve inanın özellikle fiyatlandırmada çok yardımcı oldular, şimdiden size teşekkür ederim.
    çok methedilen Ali Usta ile de tanıştım. İnşallah Toyota Corollam Tartarini den memnun olur ve İnşallah güzel bir montaj yaparlar...
    Tartarini takıldıktan sonra izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım inşallah...
    Herkese selam ve dua ile...
  • Merhaba Ünal bey Bende corollama lpg taktırdıktan sonra ilk depomu bitirdim.49 ytl ile 380 km yaptım.Şu an hiç bi ciddi sorun yok ama aklıma takılan bişey var aracım lpg de ve rölantide çalışırken klimayı açarsam devir bir yükselip bir düşüyor ve titreme yapıyor.Benzinde aynı şeyi yapmıyor.Ustama sordum normal diyor.Pek tatmin olmadım ama çok rahatsız olmadığım için fazla takmadım.Bu halledilebilecek bir durummudur bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler
  • sevgili arkadaslar,
    1,6 otomatik 30lt lpg ile 200 km yaptı.pek tasarruflu görunmedi bana.lpg'nin kırmızı isik yandi.hadi biraz zorlasam 50 km(sanmam) daha cıkarsın!etti 250km.45ytl ye 250 km olur.araba 45ytl lik benzin ile 170 km yapıyor zaten.
    45 ytl lpg 200km
    45 ytl bnzn 170km

not:lpg tankı tamamen bos iken 30 lt lpg almistim.

bi fikri olan varmı bu konuda??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggalor -- 3 Haziran 2007; 15:09:18 >
  • Ya lpg kaçağı vardır yada ölçüm hatası yapmışsınızdır.Saygılar
  • SELAMLAR ARACINIZIN GAZ KELEBEK BOĞAZINI TAMİZLETTİRİN DÜZELECEKTİR...SAYGILAR
  • NEREDE VE NE MARKA TAKTIRDIĞINIZI YAZARSANIZ YARDICI OLMAYA ÇALIŞIRIM SAYGILAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: aggalor

sevgili arkadaslar,
    1,6 otomatik 30lt lpg ile 200 km yaptı.pek tasarruflu görunmedi bana.lpg'nin kırmızı isik yandi.hadi biraz zorlasam 50 km(sanmam) daha cıkarsın!etti 250km.45ytl ye 250 km olur.araba 45ytl lik benzin ile 170 km yapıyor zaten.
    45 ytl lpg 200km
    45 ytl bnzn 170km

• SELAMLAR ARACINIZIN GAZ KELEBEK BOĞAZINI TAMİZLETTİRİN DÜZELECEKTİR...SAYGILAR

Ünal Bey sanırım bu cevap benim içindi.Teşekkürler yarın gidip ustama söyleyeceğim.Hayırlı sürüşler
  • quote:

NEREDE VE NE MARKA TAKTIRDIĞINIZI YAZARSANIZ YARDICI OLMAYA ÇALIŞIRIM SAYGILAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: aggalor

sevgili arkadaslar,
    45 ytl lpg 200km
    45 ytl bnzn 170km

ilgililenenlerden özür dilerim.hesaplamamda hata var.kesin sonuç alınca yazarım.

• EVET SİZİN İÇİNDİ PARDON ALINTI YAPMAM GEREKİRDİ...
    quote:

Orjinalden alıntı: pegasus33

SELAMLAR ARACINIZIN GAZ KELEBEK BOĞAZINI TAMİZLETTİRİN DÜZELECEKTİR...SAYGILAR

Ünal Bey sanırım bu cevap benim içindi.Teşekkürler yarın gidip ustama söyleyeceğim.Hayırlı sürüşler
  • Ünal bey ilginize teşekkür ederim bu gün ustama gidceğim ama şunu belirtmekte yarar görüyorum benzinde iken aracımda herhangi bir sorun söz konusu olmuyor ayrıca lpg de normal rölantide çalışırkende sorun yok Sadece lpg de rölantide çalışırken klimayı açarsam yada fanı çalıştırısam devir bozukluğu ortaya çıkıyor.Bunuda şunun için yazıyorum gaz kelebeği boğazı nın lpg ile bir bağlantısı yok diye biliyorum eğer orda bozukluk olsa aynı durumu benzindede yapması gerkmezmiydi.Yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum.Teşekkürler
  • BEN SİZE BOZUK DEMEDİMKİ KİRLİ OLABİLİR TEMİZLETİN DEDİM BAĞZI ŞEYLER VARDIR BENZİNDE DE YAPAR AMA ÇOK BELLİ ETMEZ AMA LPG YE GEÇTİĞİNDE ARIZA ORTAYA ÇIKAR....
    quote:

Ünal bey ilginize teşekkür ederim bu gün ustama gidceğim ama şunu belirtmekte yarar görüyorum benzinde iken aracımda herhangi bir sorun söz konusu olmuyor ayrıca lpg de normal rölantide çalışırkende sorun yok Sadece lpg de rölantide çalışırken klimayı açarsam yada fanı çalıştırısam devir bozukluğu ortaya çıkıyor.Bunuda şunun için yazıyorum gaz kelebeği boğazı nın lpg ile bir bağlantısı yok diye biliyorum eğer orda bozukluk olsa aynı durumu benzindede yapması gerkmezmiydi.Yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum.Teşekkürler

• Anladım. Teşekkürler.
  • RİCA EDERİM...
    quote:

Anladım. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.