Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanayiye yolum düşünce size de bi uğrayıp çayınızı içerim.
    quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

TEŞEKÜRLER YOLUNUZ DÜŞERSE SANAYİİYE BEKLERİM..
    quote:

Orjinalden alıntı: mercury07

Yaw Alikemal Fethiye'ye gitmişsin. İnsan bi haber eder. Ben de Manavgat'tan atlar gelirdim. km'de 100binden noolcak? Valla hangi marka olursa olsun lpg'ye geçmeyen insan külliyen zarardadır ve köteği vaciptir. Alikemal, benim arkadaş gelecek yakında kaş'a ev bakmaya. belki ben de onunla gelirim, uğrarım yanına. Bu arada İmpreza WRX konusunda da tartarini'ci arkadaşları tebrik ederim. bu gidişle lpg takılmamış araç kalmayacak gibi. 4x4'ten mercedes kompresöre, impreza'dan 124'e kadar envayi çeşit arabada gördük.

• PAZARTESİ GÖRÜŞMEK ÜZERE SORUNSUZ VE TASARRUFLU HAFTA SONLARI.....
  • 4. gün tartarini izlenimleri

350. km de bir ışık daha söndü.
    tek bir yeşil ışık yanıyor. bakalım kırmızı ışıkla birlikte sesli uyarı ne zaman gelecek ?
    yol bilgisayarı 1lt yakıt (lpg) ile 12,4 km gittiğimi gösteriyor. 10,8 kuruş yapıyor.... hadi bakalım hayırlısı....
    yokuşlara, rampalara giriyorum en ufak bir bayılma kasma yok maşallah....

zamanla lpg dünyasını keşfedeceğiz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 10 Haziran 2007; 22:52:35 >
  • 30 L lpg ile 290km.
    1km'ye 150ykr yakıyor.
    benzin 1km'de 294ykr yakıyordu.
    %50'ye varan bir tasarruf oldu ki araç otomatik olduğundan dolayı %45 tasarruf olacaği söylenmisti.takmak istiyen var ise tartariniyi düsünmeden tavsiye ederim.pişman olmazsınız
  • HAYIRLI OLSU TASARRUFLU GÜNLER...
    quote:

Orjinalden alıntı: aggalor

30 L lpg ile 290km.
    1km'ye 150ykr yakıyor.
    benzin 1km'de 294ykr yakıyordu.
    %50'ye varan bir tasarruf oldu ki araç otomatik olduğundan dolayı %45 tasarruf olacaği söylenmisti.takmak istiyen var ise tartariniyi düsünmeden tavsiye ederim.pişman olmazsınız
  • DEVAMINI DİLERİM ÖNEMLİ OLAN SÜREKLİLİK....
    quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

4. gün tartarini izlenimleri

350. km de bir ışık daha söndü.
    tek bir yeşil ışık yanıyor. bakalım kırmızı ışıkla birlikte sesli uyarı ne zaman gelecek ?
    yol bilgisayarı 1lt yakıt (lpg) ile 12,4 km gittiğimi gösteriyor. 10,8 kuruş yapıyor.... hadi bakalım hayırlısı....
    yokuşlara, rampalara giriyorum en ufak bir bayılma kasma yok maşallah....

zamanla lpg dünyasını keşfedeceğiz gibi

• 6. gün tartarini izlenimleri

bugün dayanamadım ve tek yeşil ışık sönmeden lpg aldım SONUÇ:

361 km yol yapmışım ve 29 lt lpg aldım..
    1 lt lpg ile 12,4 km o da 10,8 ykrş ( % 20 şehiriçi %80 uzunyol)

inşallah ilerde bi sorun çıkmaz

bir kez daha tartarinicilere ve tüm lpg cilere teşekkürlerim ve saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 11 Haziran 2007; 19:20:39 >

• ünal usta merhabalar,
    benim sorunum aracımın hb olması yani bagaj sıkıntım var o nedenle araca lpg taktırmak benim için büyük sorun. simit tank taktıramıyorum çünkü stepne dışarda altta, telli sepet stepne var araçta. Bir yerde bu tip açık stepnelere sactan muhafaza yapılarak simit tank takıldığını duydum ama ne derece doğru bilmiyorum siz bu işin içindesiniz en sağlam bilgi sizde mevcuttur sanırım.
    Yani böyle bir muhafaza yaptırabilirmiyim ve ruhsat alabilirmiyim? maliyetli bir işmidir? aracım= (96 clio rti hb)
    saygı ve selamlarımla...
  • evet bende opel vectraya taktırmıştım araç 2500 motordu ve sonuç mükemmel tabi bi yanlışlık olmadıysa depoyu fulledim ve benzine geçene kadar gezdim tam 298 km de benzine geçti yani full bir depo ile şehir içinde 300 km yaptı

hemen gidip fulledim tekrar ve 50 ytl anca aldı pompacıyı zorlamama rağmen 50 ytl den fazla almadı yani 50 ytl ye 300 km gittim ve agresif kullanmayla bi hata yok gibi 166 ytl yaktı 2500 motor bi araç için mükemmel benzinde 450 ytl yakmıştışimdi gene fulledim gene denicem bakalım değişen bişi olacakmı
  • tüketim değerleri cok iyi dostum.. güle güle kullan.

saygı sevgi...

golf 4 pasific tartarini

quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

evet bende opel vectraya taktırmıştım araç 2500 motordu ve sonuç mükemmel tabi bi yanlışlık olmadıysa depoyu fulledim ve benzine geçene kadar gezdim tam 298 km de benzine geçti yani full bir depo ile şehir içinde 300 km yaptı

hemen gidip fulledim tekrar ve 50 ytl anca aldı pompacıyı zorlamama rağmen 50 ytl den fazla almadı yani 50 ytl ye 300 km gittim ve agresif kullanmayla bi hata yok gibi 166 ytl yaktı 2500 motor bi araç için mükemmel benzinde 450 ytl yakmıştışimdi gene fulledim gene denicem bakalım değişen bişi olacakmı
  • YOLA DEVAM....TASARRUFLU GÜNLERRR...
    quote:

Orjinalden alıntı: alikemal80

tüketim değerleri cok iyi dostum.. güle güle kullan.

saygı sevgi...

golf 4 pasific tartarini

quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

evet bende opel vectraya taktırmıştım araç 2500 motordu ve sonuç mükemmel tabi bi yanlışlık olmadıysa depoyu fulledim ve benzine geçene kadar gezdim tam 298 km de benzine geçti yani full bir depo ile şehir içinde 300 km yaptı

• ünal bey, tecniq ya da diğer bilgisi olan arkadaşlara bir soru :
    lpg yi taktırdıktan sonra,
    emniyet işi hariç bütün işlemler tamamlandı. emniyet işi de pazartesi ye kaldı...
    pazartesiye kadar sigorta ya da kaskoluk bi durum olursa sigorta şirketleri bi sorun çıkarır mı?
    yoksa fatura tarihinden itibaren 1 aylık süre onlar için de geçerli mi?
  • dün aynen senin burda yazdıklarını kasko şirketine sordum ve aynen dedikleri
    ruhsata işletmediğin sürece lpg ile ilgili bir hasar da ödeme yaomıyoruz diye bu arada benim başak sigortadan kasko lu
    quote:

ünal bey, tecniq ya da diğer bilgisi olan arkadaşlara bir soru :
    emniyet işi hariç bütün işlemler tamamlandı. emniyet işi de pazartesi ye kaldı...
    pazartesiye kadar sigorta ya da kaskoluk bi durum olursa sigorta şirketleri bi sorun çıkarır mı?
  • sağolun paylaşımınız için ,
    ama sigorta şirketlerine yine de güven olmaz, inşallah pazartesi günü ruhsat işini de hallederim.

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

dün aynen senin burda yazdıklarını kasko şirketine sordum ve aynen dedikleri
    ruhsata işletmediğin sürece lpg ile ilgili bir hasar da ödeme yaomıyoruz diye bu arada benim başak sigortadan kasko lu
    quote:

• SİGORTA ŞİRKETLERİ BU KONUDA HASSASLAR VE MÜNFERİT DAVRANIRLAR 1 AYLIK SÜRE SADECE TRAFİK DENETLEME Yİ BAĞLAR...
    quote:

• ruhsata işletmeden önce projesini ve faturasını fakslayıp zeyil yaptırsam bile ruhsatta lpg lidir yazmadıkça ödeme yapmayacağını söylediler ve ben 7 senedir başak sigortadan kasko yaptırmama rağmen böyle bir esneklik bile yapamayacaklarını söylediler çok saçma ama demekki bunlarında bir bildiği var
    quote:

sağolun paylaşımınız için ,
    ama sigorta şirketlerine yine de güven olmaz, inşallah pazartesi günü ruhsat işini de hallederim.

quote:

quote:

• malesef
    quote:

ruhsata işletmeden önce projesini ve faturasını fakslayıp zeyil yaptırsam bile ruhsatta lpg lidir yazmadıkça ödeme yapmayacağını söylediler ve ben 7 senedir başak sigortadan kasko yaptırmama rağmen böyle bir esneklik bile yapamayacaklarını söylediler çok saçma ama demekki bunlarında bir bildiği var
    quote:

sağolun paylaşımınız için ,

quote:

quote:

• BUGÜNDE SORUNLU ARAÇ YOK....
  • inşallah hiçbir günde olmaz başarılarınızın devamı dileğiyle
    iyi çalışmalar hayırlı işler
    quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

BUGÜNDE SORUNLU ARAÇ YOK....
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.